Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Holllleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

boyun kemıgı ıle ılk kopar hemen ımkansız umarım senarıst bılıyordur yasadada sakat kalır

offff burada bitecekk işteeeeeeeeeeee

bencede öldürmeyecek gibii firuze korkup ve tehtilerden sonra gidecek izebella gibi mektup yazdırıp yollarrrrrrrr

lanet olsun dizinin suyu çıktı yeminle izlemicem yaa ayıp be dalga geçiyolar insanlarla meral okay öldü bu hale getirdiler güzelim diziyi

durdurulacak belli ne olacak bu firuze ya bugün sabah programında firuze ocağa kadar muhteşem yüzyılda olur dediler sinir oldum

haftaya işi bitecek inşallah 10. bölümde..nigarda nasıl tırstı..iyi etti hürrem ortak etti onuda akıllı hatunum hürremim benim..

ya nigar sarılır bacagına ölmesin diye yada hatice gelir sündürürlerde sündürürler artık ayıp pembe dizilere döndü

Alla alla öldü işte öldü ya :26:
Sallandırdılar ya
Nigar pek bir garip baktı gerçi niyeyse Ne çevirecek kimbilsin

''süleyman allah biliyor ya sen benim gönlümün padişahı olmasan cihanın padişahı olsa ne yazar...'' yürü be hurremımmm

durdurulacak belli ne olacak bu firuze ya bugün sabah programında firuze ocağa kadar muhteşem yüzyılda olur dediler sinir oldum

suyunu çıkarmasınlar ya..10 bölüm dediler laflarının arkasında olsunlar...

bu böyle giderse eger ocağa kadar reytingler ciddi anlamda düşer

Firuzenin ölümü rüyasında gördüğü gibi olacak sanırım. Yani kanuninin elinden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…