Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
haftaya tahminlerim..

-helena kendini öldürecek,ölürüm de sehzadeye gitmem dedi tükürdüğünü yalamasın titrek,ağzı yılık şey...(gerçi kara fatmadan iyidir)

-firuzeye bi mok olmaz,nigar kurtaracak onu yapmayın sultanım,bariz sizin öldürdüğünüz diyip kurtaracak firuzeyi,yada firuze bi büyü salacak ortalığa kurtaracak kendisini

-nigarla-rüstem birlik olacak yeni bir halvet izleriz haftaya belkim...:26::18:

-İBRAHİM KIZININ YAŞADIĞINI ÖĞRENİRSE Nigara ev açar gerçekten...

Alla alla öldü işte öldü ya :26:
Sallandırdılar ya
Nigar pek bir garip baktı gerçi niyeyse Ne çevirecek kimbilsin

Rüstem gelip kurtarabilir , bu kerede Hürrem iyice dellenir işime niye karışıyorsunuz diye... Bakalım ne olucak diyemiyorum , suyu çıktı iyice dizinin.

tühh allah cezanınzı versin nasıl sinir oldum anlataam bu ne ayıp allah ın belaları

yine bir mutluluk yaşayamadık neyse inş başka haftaya.sizlerle izlemek çok zevkliydi hoşcakalınnnnn

iyi geceler kızlar
fürüzünın gıtmesı tek ıstegım ama boyle gıtmesın suleyman kendı elıyle yollasın hurremım dye hurreme koşsun bunu ıstıyorum

ya gebercek mi kuru kemçik çok saçmaladı dizi ya.hürremi iyice salak yaptılar ya böyle öldürmeye kalkması yada öldürmesi salaklık değil mi kendi başını yakacak salak.nigarda hep paşalardan gidiyorönce ibram sonraki veziriazam rüstem,hepsi sıradan geçio vallaa

Bence firuze ölmicek nigar onu kurturacak farkındaysanız firuzenin ölmesini engelleyen herkesi hürremciğim yok etti nigarıda yanında getirtti anladı artık kendisi için çalışmadığını ve nigara göz dağı verdii.. ben böyle düşünüyorum

dizi uzatacaz diye sacmalamasinlar agiz tadiyla bir dizi seyrediyoz surda
hürremi iyice aptal ettilerrr firüze 4o canli kediye döndüüüüüü ölüyor ölüyor ölmüyorrrr

bu ne yaa biz böyle her bölümünü sonunda firuzenin geberişini mi seyredecez
hooopp sonra tekrar yaşıyor

iyice salak sanıyolar bizi

muhteşem yüzyıl sayfasına twit atıyorum yayınlamıyorlar :26::26:

Hürroş: Gördüğümüz bu son sahne gerçek miydi yani Hürroş? :18: Gerçekse Firuze'den kurtulduğumuza çok sevindim. Dili uzamaya başlamıştı hafiften. Allah rahmet eylesin ne diyelim.

Mihrimah Sultan: Mihri, zamanında Hürroş'a, 'ben senin kızın ergenliğinden korkuyorum' demiştim, haklı çıktım. Aferin ama valla hünkarımız üzerinde çok etkilisin. Bu arada yazdığın mektupları niye attın ki, gönderseydin iyi olurdu.

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, o mektubu kendi elinizle yakmamanızı çok takdir ettim. Söylediğiniz sözleri yutmuş olacaktınız o zaman. Oysa ki siz hiçbir zaman ve hiçbir şekilde Hatice'den af dilemediniz. Ama onda bunu anlayacak kapasite yok maalesef. Bir ara üzülür gibi oldum kendisi için, ama hâlâ ve hâlâ Hürrem'le uğraştığını görünce, dedim bu böyle gelmiş böyle gider. Sıkı durun paşa hazretleri, son derece bomba bir haberim var, kızınız yaşıyor. Hepimiz Hatice'nin onu öldürttüğünü sanıyorduk, ama öyle değilmiş. Bir aileye evlatlık verilmiş. Görünce sevindim valla. Kapkara bir şey, pek de şeker görmeliydiniz. Rüstem Paşa ile ilgili hissettikleriniz konusunda haklısınız bu arada.

Nigar Kalfa: Nigar, ne yaptığını bir anlayabilmiş değilim yahu. ama ne yaparsan yap, Hatice'ye alet olma derim. Hürrem'den önce satar o seni. Yaşananlar malum. O yüzden kalkıp da şunun ayağına kadar da gitme. Evleniyorsun ciddi ciddi. Ama o iş bozulacak gibime geliyor.

Afife Hatun: Naber Afife Erol? Nigar elektrik alamadı annem, sana bıraktı. Bu yaştan sonra çöpçatanlığa da başladın. Maskara oldun hepten.

Son olarak sayın senarist: Meral Okay gibi bir isimden sonra bayrağı devralmak zordur diye tahmin ediyorum, ancak özellikle son birkaç bölüm çok sıkıcı olmaya başladı. İzlerken çoğu sahne yoruyor, böyle ağdalı ağdalı gibi. Biraz olsun eki düzen verilse iyi olur diye düşünmekteyim, saygılar.

[video=youtube;POCagUlwlt4]http://www.youtube.com/watch?v=POCagUlwlt4[/video]

burada sadece hancer var sanki o sülonun canına kast edecek gibi aman yaa gebersin isterse fare ilacı içsin ne hal yerse yesinde gebersinn

sülo hürrem aşkındanda geçtim hürrem bebeğim güçlü kudretli olsun

Hançeri çeken kişinin parmağındaki yüzük, üzerindeki kaftan Süleymanın gibi görünüyor ama, bu senaristler saçmaladı ya iyice, bakalım bu işe nasıl son verecekler:26:

efet bir haftayı geride bıraktık bakalım civcivmi çıkacak kazmı
firuze hanım ölecekmi kurtulacakmı???

bu hafta direk konuya nigardan girmek isityorum

nigar kuzum eceli gelen köpek cami avlusuna işer hesabı sende heee neler yapıyorsun gider ayak seni baya oynatıyor bu senaristler
ama bi işe yaramıyorsun be cnm ne kendine ne hürreme ne paşaya nede hatceye bi faydan var
atraksiyon yapıyon kendinee sırff.....hee o kocalar sana bir gömlek küçük cnm adamların başını yakma sen rüsteme iş koydun ama yemez rüstem bu numaraları valla
baksana gözlereee ondaki...

mihrimah bebeğim herkes senden mihrimah olmaz dedi ama ben olur didimmmm efetttttt hakkı ile yapıyon bu işi
valla anana on çekersin sen devleti değil ülkeleri karıştırısın yeminleeeeeeee

hürrem bebeğim bugün ne güzel dedin sen değll cihan hükümdarı gönlümün sultanısın ondan çekiyorum dedin bu acıları

işte hürrem in intikam için sülo ile olmadığını birkez daha duysunlar.....sevdiği için susuyor çok çektin anam yaaa valla ben olsam
çatlardım ama aşka hörmetim sonsuz ne yapemm

hatice ayyy senden nefret geldi haticeee bana yaaa öğğğğğ böğğğ oldum beeeeeeeeee dedinya paşaya kabustan uyandım rüyadayım
işte kedninde dedin.....sen ancak rüyanda mutlu olursun devleti aliye olmak aldatılmaya engel değil iştee gördünnnnnnn

süleyman sana fena gıcığımm artı haberin ola kk hatunlarından hürremciler senin sakallarını cımbızla yolacak
ayol sen ne ayran yayık gönüllüsün beeeeee tahta kurusunu bağrına basarken göz süzmeler vs.vs.vs.vs.vs. hürremim senin gözlerine mil çekecek seni soluksuz bırakacak haberin olsun...

mustafa sen manisada ananla takıl güzel gidiyorsunuz annenede meşgale çıktı kendi yağınızda kavrulun ama karafatmaya tikkatt ett cnm

[video=youtube;POCagUlwlt4]http://www.youtube.com/watch?v=POCagUlwlt4[/video]

oyunculuk desen yok..!!
tip desen yok..!!
sen ne yaşıosun o sarayda kimin torpiliyle oradasın anlamış değilim...defol git yaa..
izleyici kaybetmeye başlamadan bir hal çaresine bakın artık..
90lı yıllardaki çizgi filmlere döndürmeyin..ölüp ölüp diriltmeyin..inandırıcılığınızı yitirmeyin Allah aşkınaaa sayın senarist

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…