Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Açıklama yapan Timur Savcı, "Bir iş konferansında yaptığım konuşmada dizilerde inandırıcılık ve etki üzerinden konuşulurken genelde noname oyuncu ile calışmayı tercih ettigimi söylediğim anda seyircilerden biri atılıp "Peki, Cansu Dere ile nasıl çalıştınız" sorusunu sordu. Ben de "Muhteşem Yüzyıl benim için gücü, ihtişamı ve ihtirasi ifade ediyor ve bu yüzden de bu özellikleri oyunculuklarında barındıran oyuncuları tercih ettim" dedim. Ayrıca Cansu Dere'nin canlandırdığı Firuze karakterinin akibeti için de tarihten örnek vererek Hürrem'in karşısında hiç kimsenin duramayacağını hatırlattım. Bu konferans izleyicisi ile aramda geçen son derece esprili ve spontan diyaloğun şu anda getirildiği nokta gerçekten saçmalık ve tartışılması gereken bir konu" dedi.

"Cansu Dere bizim uzun bir süreçten sonra konuk olarak aramıza katılmasına ikna ettiğimiz oyuncumuz" diyen Savcı, "Sadece övgüyü hakediyor. Aslında bu çıkan haberler bizi daha da kamciliyor ve sanirim karakterinde ömrünü uzatıyor" diye konuştu.

alıntıdır..

30 eylül tarihli röportajı..
(karakterin ömrümü uzayacak şimdi :26:

Nigar kızının yaşadığından haberdar olacak mı acaba ,ben de bunu merak ediyorum....

Nebahat Çehre, 'Muhteşem Yüzyıl'a yeni katılan ve 'Firuze'yi canlandıran Cansu Dere'ye övgüler yağdırdı: ''Sağda solda Cansu Dere'nin kötü oynadığını duyuyor, eleştiriler okuyorum. Bunlara katılmıyorum. Cansu'yu çok başarılı buluyorum. Rolünün hakkını veriyor, hiç sırıtmıyor. Kızcağıza haksızlık yapıyorlar, günahtır.'' demişşşşşş..

Cansu Dere'de bu sözler üzerine , "Nebahat Çehre'ye sarılmak istiyorum çok sevindim " demiişşşşşş....

Tabi ardından da Nebahat Çehre , diziden ayrıldığıma hiç üzülmedim demiş , neden acaba ???? Saçmalıklar kumpanyasından kurtulduğu için olabilir değilmi

Bence de Cansu Dere fena oynamıyor..
Lakin sorun, Firuze'nin varlığı

tabiki ölmeyecek hürroş durduracak çünkü göz dağı vermek için yaptı, ölümü sülonun elinden olacak inşallah kurunun.
bu arada ebu suud efendinin rahatmısınız orda efendim demesine çok güldüm.
yine sinir oldum bu bölüm firuzeyi başka biri oyuncu oynasa belki bu kadar tepkili olmayacaktım yada firuze yerine direk şu düşes geleydi diziye bu gitse düşes gelecek bu ne yaaa

Timur savcı sesimizi duydu kesin burayıda okuduysa varya uzun süreli rol verir inşallahhhhhh üzüm buğumuzaaaa timurr gel seni kucaklayım bii sevdim seni

Uuufff işin yoksa haftayı bekle iyice sinir oldum.Ah Hürrem helal olsun o haremin içinde iyi ayakta kaldın aklınla zekanla her işin üstesinden geldin bi de sivri dilin olmasa gerçi iyi de oluyo yoksa o haremde çoktan yok olup gitmiştin.Şu Firuzeyi Hürrem'den önce ben boğmak istiyorum sinir oluyorum bide havalanmaya başladı son zamanlarda kendini bişey zannediyo.Nerden alıyo bu cüreti padişahın koynuna girmekle sultan mı oldu yani.Bakalım haftaya neler olcek.Nigara da sinir oldum iki yüzlü onunda sonu gelir yakında haketti Gülşah gibi.

Hürrem çok güzeldi dün akşam yine ve gene
"Cihan padişahısın benim gönlümün sultanı olmasan ne işe yarar""Düşmanlarım gözyaşlarımda boğulacak"
Sen ağlama hürroşum kıyamam :26:
Bu firuzenin hakkından geleceksin alimallah
Bu sefer kesin ölecek firuze cadısı çünkü sıkıcı olacağını bilir senarist
Geçen ölmedi yırttı gene yırtarsa komediye bağlanmış olacak dizi...

Sülüman
Yetmedimi artık hürreme çektirdiklerin ha yetmedimi
Sultanımız dururken gittin çömeze sübyancı seni
Nerde kaldı o aşk şiirleri bakışları öpücükleri .
Firuzeye bağladın otomatikman.
Firuzeye aşık olduğundan beri uyuz olmaktayım sana

Hatçe amma ağlama numarası yaptın he ..
Kızım ağlamayı bile beceremiyon nolcak senin bu halin
Nigarın kızı yaşıyomuş senden bi kat daha nefret ettim şimdi.
Seninde evlatların varmış kaç bölüm yoklardı senariste dank etti galiba...

İbrahim paşa
Nigarsız yapamıyodun şimdi noldu.
Yumuk gözlü bi kızınız var nigarla ama bihabersiniz uyuz hatçe yüzünden
O mektubu ateşe atsaydın kafanı kıracaktım senin aferim aferim .
Mektubu ateşe atman tüm dediklerini geri alman demek olacaktı.Ateşe atmaman hatçeyi deliye döndürdü amma
Hatçe attığına göre herşeyi unutmaya hazır.
Geceyi beraber geçirmeniz sayesinde hatçe unuttu zaten olanları
Kahvaltıda geceyi düşünüp düşünüp dudaklarıyla oynuyodu sapık

Nigar yaptıkların bini geçti kızım senin.
Yeter gari.
Evlende sende kurtul bizde kurtulalım.

Afife hatun konuşmana bayılıyorum ama daye hatunumun tırnağı olamazsın sen
Evlendrme programı yapalım bari sana ne dersin

Mihrimah güzel gözlüm ...
Rolünün hakkını veriyosun aferim.
Şu rüsteme alışsaydın azcık evlenmeden.
Buarada sülümanın üstündeki etkin takdire şayandı valla.
Sayende av köşküne firuze gidemedi varmı dahası

Firuze farkındaysan aklıma bile zor geldin
Bi sonraki bölümde hürremim helvanı döktürecek inşallah

ya akızzlar ben bi ara kaırdım o pargalının yakmadığı mektup neydi ne yazıyordu da hatice yakmasını istedi

güzel üzüm buğumuz süt ana afife sayesinde kurtulacak,gece hatçenin sarayına gitmişti Afife hatun haber vermeye;
hatçe de üzüm buğusu füruşu kurtaracak,
artık ,hönkara mı haber verir? kendi mi gelir?iboyu mu gönderir? bilmem..ama kurtulacak..
sülo gözüyle görse şu cellat ruhlu reyizin yaptıklarını ,ama göremiyor işte..
gözünü bile kırpmadan, bi de ekip kurmuş, firuzeyi asmaya geldi,ne kötü kalpli kadın..

bence hurrem firuzenin santaji uzerine goz dagi vererek gucunu gosteriyor.oldurece degil.tek firuzeye degil nigarada.!!!

hürrem sezon sonu harem neki dünyayı ben yönteceğim dedi ama hala yok durduğu yerde nigar rüstemle beraber oldumu helena şehzadenin haremine girmedi fragmanda gösterdiler

bakın ne buldum dedğim çıktı işte firuze gidecek düşes gelecek

Miss Turkey 2012 Türkiye güzeli olan Açelya Samyeli Danoğlu da, Muhteşem Yüzyıl'da!

Türkiye Güzeli seçildikten sonra gelen bütün projeleri reddeden Danoğlu, Muhteşem Yüzyıl'da iki bölümde adı geçen Giulia Gonzaga karakterini canlandıracak.

Muhteşem Yüzyıl'da Piri Reis ile İbrahim Paşa arasındaki sahnelerde Giulia Gonzaga adı geçmiş, İbrahim Paşa, Sultan Süleyman için Giulia Gonzaga'nın kaçırılmasını istemişti.

Açelya Samyeli Danoğlu'nun 78. bölümde diziye dahil olması bekleniyor.
haber türkün sitesinde gördüm bunu

işte buna çokk güldüm demek hürrem bu sene sülonun cariyeleri öldürmek için uğraşacak peehhhpehhhh pehhh hahhahahaaa

aman gelsin gelsin..hürrem sinirinden kudursun da, kim gelirse gelsin..

avaz avaz bağırtacaklar yine hürremi saray koridorlarında:95: :90::90::90:

Hürrem bu gidişle seri katil olucak demektir...Kusursuz cinayet yoktur reyizzzzz , delil bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…