Açıklama yapan Timur Savcı, "Bir iş konferansında yaptığım konuşmada dizilerde inandırıcılık ve etki üzerinden konuşulurken genelde noname oyuncu ile calışmayı tercih ettigimi söylediğim anda seyircilerden biri atılıp "Peki, Cansu Dere ile nasıl çalıştınız" sorusunu sordu. Ben de "Muhteşem Yüzyıl benim için gücü, ihtişamı ve ihtirasi ifade ediyor ve bu yüzden de bu özellikleri oyunculuklarında barındıran oyuncuları tercih ettim" dedim. Ayrıca Cansu Dere'nin canlandırdığı Firuze karakterinin akibeti için de tarihten örnek vererek Hürrem'in karşısında hiç kimsenin duramayacağını hatırlattım. Bu konferans izleyicisi ile aramda geçen son derece esprili ve spontan diyaloğun şu anda getirildiği nokta gerçekten saçmalık ve tartışılması gereken bir konu" dedi.
"Cansu Dere bizim uzun bir süreçten sonra konuk olarak aramıza katılmasına ikna ettiğimiz oyuncumuz" diyen Savcı, "Sadece övgüyü hakediyor. Aslında bu çıkan haberler bizi daha da kamciliyor ve sanirim karakterinde ömrünü uzatıyor" diye konuştu.
alıntıdır..
30 eylül tarihli röportajı..
(karakterin ömrümü uzayacak şimdi :26:
Timur savcı sesimizi duydu kesin burayıda okuduysa varya uzun süreli rol verir inşallahhhhhh üzüm buğumuzaaaatimurr gel seni kucaklayım bii sevdim seni
bakın ne buldum dedğim çıktı işte firuze gidecek düşes gelecek
Miss Turkey 2012 Türkiye güzeli olan Açelya Samyeli Danoğlu da, Muhteşem Yüzyıl'da!
Türkiye Güzeli seçildikten sonra gelen bütün projeleri reddeden Danoğlu, Muhteşem Yüzyıl'da iki bölümde adı geçen Giulia Gonzaga karakterini canlandıracak.
Muhteşem Yüzyıl'da Piri Reis ile İbrahim Paşa arasındaki sahnelerde Giulia Gonzaga adı geçmiş, İbrahim Paşa, Sultan Süleyman için Giulia Gonzaga'nın kaçırılmasını istemişti.
Açelya Samyeli Danoğlu'nun 78. bölümde diziye dahil olması bekleniyor.
haber türkün sitesinde gördüm bunu
Miss Turkey 2012 Türkiye güzeli olan Açelya Samyeli Danoğlu da, Muhteşem Yüzyıl'da!
Türkiye Güzeli seçildikten sonra gelen bütün projeleri reddeden Danoğlu, Muhteşem Yüzyıl'da iki bölümde adı geçen Giulia Gonzaga karakterini canlandıracak.
Muhteşem Yüzyıl'da Piri Reis ile İbrahim Paşa arasındaki sahnelerde Giulia Gonzaga adı geçmiş, İbrahim Paşa, Sultan Süleyman için Giulia Gonzaga'nın kaçırılmasını istemişti.
ya akızzlar ben bi ara kaırdım o pargalının yakmadığı mektup neydi ne yazıyordu da hatice yakmasını istedi
kızlaarrr yaaa yokm u cevap verecek olannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?