Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
reyiz zehri içiyor ama ağrıyan benm midem

senden naber ablacım

içse de ona bi şey olmaz. hekim kadın gelir parmağını sokup kusturur, bi de ilaç verir reyiz iyileşir

kıyammam geçmedimihala mide ağrıların

ne olsun tatlım yaaa oturdum takılıyorum işte

dokuz canlıyaaaa reyizzzzz ona bişiolmazzz hekim kadın ben olsaydım bariiiiii olacakları sen düşün artıkkkkk

bi iyi bi kötü abla. ömrümü yedi bitirdi o kaaa hastalık ameliyat geçirdim sen biliyosun. hiçbirinde böyle sürünmedim

hiçte bilem. sen hümanist birisin, şefkatli ve merhametlisin. hiçbir canlıya zarar vermezsn bu hürrem olsa bileee

Hürroş Firuzeyi öldürmeyip tehditle göz dağıyla Sülodan mı uzaklaştıracak ki acaba?
Sülo halvete çağırır da gitmezse çırpı bacak Sülocuğum hançerleyebilir onu senaryo da
yerine oturur

yeni bölüm fragmanına istinaden; sanırım hürrem, süleyman'a olan aşkını kanıtlamak için periyodik aralıklarla zehir içmeye her sezon devam edecek.

mide ağrısı zordur ama ara ara bendede olur yediklerine filan çok dikkat etmen lazım canımcım

hakketttt öylrmiyimmmm ayolll reyizeeee öle olamam ama anında gebertirimmm onuuuu

mide ağrısı zordur ama ara ara bendede olur yediklerine filan çok dikkat etmen lazım canımcım

hakketttt öylrmiyimmmm ayolll reyizeeee öle olamam ama anında gebertirimmm onuuuu

sayesinde bi şeyden zevk almaz oldum

öylesin öyle hatta melek gibisin

en fazla pataklarsın ama dövmezsin

sayesinde bi şeyden zevk almaz oldum

öylesin öyle hatta melek gibisin

en fazla pataklarsın ama dövmezsin

öyle düşünme canım olurmu geçecek bunlrda merak etme sen

merciiiiii hayatımmmmm şımarmam lazım hemennnn

o kadar sakin olamam herhaldee vurdum oturturummmm

öyle düşünme canım olurmu geçecek bunlrda merak etme sen

merciiiiii hayatımmmmm şımarmam lazım hemennnn

o kadar sakin olamam herhaldee vurdum oturturummmm

tamam ablam inşallah

şımar hakkındır

sen reyizi döv, ben de hacceyi dövem ibram, kara fatma, nankör nigar da var elimizde abla hırsın geçmezse onları da dövebilirsn

şu firuze ölmeyecek galiba.hürrem de zehiri içmeyecek bence.dizi ilerlemiyor artık sıkmaya başladı hep aynı konular etrafında dönüyor.sülüman cariye buluyor halvete giriyor hatice sultan hürremle uğraşıyor hürremde hatice sultanla.bir de nigar başbelası var.gına geldi artık

bu firuzeyi öldürmezlerse ben öldürcem tak etti canıma öldürmek isteyen varsa öldürsün ben bakarım hapisanede

nerdeeeee...içse keşke ....bizde, tüm sarayda rahat bi nefes alırdık

merak etmeyin hürrem ölmesede sizinkini öldürecek o zehirle neyseki tek tesellim gerçekte bu ş...tı yokmuş ohhh çatlayında patlayın herşey seneryodan ibaret

nerdeeeee...içse keşke ....bizde, tüm sarayda rahat bi nefes alırdık

demi yaniiiiiii nerde onda o yürek yediririmi hiç üzüm buğumuzu sülümana illa sülğmanı kendine istiyorr çatlıyorrr hasetinden anacım çatlıyorrrr

bu firuzeyi öldürmezlerse ben öldürcem tak etti canıma öldürmek isteyen varsa öldürsün ben bakarım hapisanede

hürremi öldürsemmmm bakcan mı bana mapısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…