Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ya nerde adresi verin deli ettiniz beni

ya çek git deli oldum nasıl duygularımızla oynarsın sildim seni

yaaa allasen bu fragman niye açılmıyo

yaa biriniz bişey deyin çıldırmak üzereyim 80 ler dizindeki gibi pöf ya pöf

abi yaa açılmıyor ama ilk karede firuzenin koridorda hürroşla karşılaşması var,sanırım perşembe gecesi halvere giderken karşılaşması yüzündeki pis ifadeden bunu çıkardım........

artı tipe bak yaaaaaaaaaaaaa ne kadar çirkin bi durusu var pöfff bu hafta artık hatce ne oldu hürroş perşembede gitti der dururr

öff ya sanırım siteye çok yüklenme var ondan açılmıyor

Kızlar hürrem tacını çıkarıp zehir içiyordu sanırım.Hatice de İbramla Nigarı basmaya gidiyordu...Mahidevran yine Mustafayı Hürremden koruma peşindeydi...

Son düzenleme:
fragman açılmıyo hem açılsa ne olcak ki? firuze hala gebermemiş,izlemesem de olur

iyiki kitabını okuyorum yoksa burada ayaklar altında olan hürremi izlemekten bayılacaktım.......

hürremin mezarda kemikleri sızlıyor ...şimdide intihar ettirecekler

sonra sülo üzülecek firuzede hep iyilik meleği ya kendi yüzünden bir can gitmesini istemeyecek falan filannn iştee

twitter sayfalarında firuzenin aralıkta gideceğini yazmışlar.9 canlı mubarek...Bu ne biçim aşkı derun ya ben girsem diziye benide sultan yapacaklar o denli yani...Tarihte yaşanan o muhteşem herkesin gıpta ile baktığı aşk bu mu ?? İsyeeeeeeeeeeeaaaaan

Son düzenleme:

hayır canım o kadın sultan olmayacak piri reis ibrahim paşaya demişti ya vakti zamanında dünyanın en güzel kadınını gördüm diye ibrahimde hemen getir padişaha sunalım demişti o kadını canlandıracakmış iki bölüm sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…