bi cadıdan ne kadar masumiyet çıkarsa arrtttıkkkk
Çekirge bir sıçrar 2 sıçrar en sonunda teneke firuze mortingen olacak.Hürrem saltanat sürecek diğerleri çatlasınnnnn
Eki Görüntüle 545414 İŞTE KADIN!İŞTE GÜZELLİK!İŞTE MASUMİYET VEEEEEEEEEEEEEEEEEEE İŞTE HÜRREM SULTANNNNNNNNNNNNN
Eki Görüntüle 545421 firuze gidincedee BÖYLE YATA YATA SEFA SÜRECEK GÜZEL SULTANIMIZHÜRREM SULTANIMIZZ
kızlar moskof cariye hürrem'i okuyorum yaa
allahım hürremi öyle bir tarif ediyorki yemin ederim netten bulduğum resimlerden daha fazlasını daha detyalılarını görmek isterdim
nette çıkan resimler bana göre çirkin dizideki hürroşumuzu çok beğeniyorum o ayrı
ama netteki hürrem kişiliği ile tariflerdeki hürrem çok farklı
allahımmm o gözlerinden bahsederken,saçlarının renginden tutun örgülerine,ağzına burnuna en mahrem yerlerine kadar anlatşı ile insanı meraktan çatlatacak cinseten bişiii
valla böyle fettan bir kadınıııııııııııııın çokk resimleri olmalıymışşş .................
...pargalı nigardan olan öldü diye bildiği kızına ulaşacak..ve işte asıl tiyoo süleyman hürrem için firuzeye olan aşkından vaz geçecek
famanın çocuğu kız ama yaşayıp yaşamadığını yazmamışlar
kesin bu firuzeyi perşembe de girer halveteeeeeeeeeeeeeee
senaritler daha ne kadar sinir etsek diye düşünüyor hürremcileri....
ayy 2.fragman cikti.hurrem zehir iciyor..kesin persembeyi ele gecirdi firuze..suluman hurremin degerini anlasin artik biraksin su firuzeyi:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?