Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
biliyorlar itimadımızı sultanımıza kapatmayacağımızdanda eminler yaaaa

reklam eziyeti ediyorlar işteee

ben sankim bişeyler değişecek,aslında sülüman hürremi heç de aldatmıyor,ona tapıyor anlamına gelecek bişeyler olmasını bekler gibiyim

slak kadında hürreme gerçegi söylemek zorunda mı belki benzetti de söyledi dimi :)

Yarın kutsal persembe ya mal donuyo konusmamız gerekkkk

o kızçede ne o hain nigara

nede o meymenetsiz ibraama benzemiş heee..

datlu bişi aslındaaa

ben sankim bişeyler değişecek,aslında sülüman hürremi heç de aldatmıyor,ona tapıyor anlamına gelecek bişeyler olmasını bekler gibiyim

valla seviyor tapar mı bilmem ama illaki köpürtecekler diyede adamı iyice uckur manyağı ettiler..

hele o aşkla firuzeye baklamarına kıl oluyorum..
ama birşeyler olsun artık olsunnnn

Su zıyaretcılerın arasında senaryoda parmagı olan herhangı bırı varsa dıkkate alın bu dedıgımı en sonunda setı basıp fıruzeyı yolacam bı bolum daha oynuycak sıfat kalmıycak kuruda

ya neden bu erkekler böle haremi var ?? kızlar ın niye hiçbişi yok ya yanlış anlamyın da sapık deilim ama kızlarında ülkeyi yönetmesi lazm.

Yaa Hürrem Nigar'ın kızını gördükten sonrasını göremedim neler oldu ya da neler oluyor birisi söylesin lütfeeen :)

neyse kızlar bugün de böyle geçti görüşürüz ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

örtmenim,bu haftada hava muhalefeti sebebiyle ,digitürk anteni göstermediğinden seyredemedim

üzüm buğumuz kimbilir ne güzellikler sergilemiştir..
şu gonzagada nerde kaldı? artık gelsiiinnn

örtmenim,bu haftada hava muhalefeti sebebiyle ,digitürk anteni göstermediğinden seyredemedim

üzüm buğumuz kimbilir ne güzellikler sergilemiştir..
şu gonzagada nerde kaldı? artık gelsiiinnn

Yok öyle bahaneler , otur kızım SIFIRRRR

Netten izle bak Üzüm Kurusunun düştüğü halleri , Afife Teyzemin doğru yola gelmesini , oohhoooo neler neler...

Sanırım ilerde bizler yani Hürremcilerin "gonzolez" diyeceğimiz şahısdan umutlanıyorsunuz şimdiden , safınız belli.
...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…