Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Meryem Uzerli ; Yılın kadını seçildi..

Siz hala neyin kafasındasınız

evet yaniii

Meryem Yılın Kadını , Hürrem ise ASIRLARIN KADINI !!!!

işte o kadarrrr

Bu tatlı çekişme canım
Hem zaten 1. belli,2. nin ne önemi var dimi ama

Sen çok yaşa e mi
Hürrem olmasın da kimmm olursa olsun hesabı

Hahahaha biz de başka bi şey demedik zaten hürrem olmasın da isterse safiye ayla olsun

[video=youtube;TB-Syx1VPEo]http://www.youtube.com/watch?v=TB-Syx1VPEo[/video]

bu yeni fragmanla birden dejavu oldum yahuu..
hatırlatırım titrek prenses böyle bir tekneye binmişti..arkasına bir döndü kii ibraam onu kurtarmaya gelmişti..
firuze bu bölüm gitmeyecek kanımca kızlar..keşke gitsee keşkeee

inşallah bu sefer firuzeye de kanuni gitmez..yada hürrem veda etmeye mi geldi acep..

tek şaşkınlığım hürrem ve paşanın ittifak olması...geçici tabiki.yola geliyorsun paşa..

izledim fragmanı çatalak firuze yolcu galiba
ama bi yerde okumuştm aralığa kadar dizideymiş YIKILDIM

fragman eskileri hatırlattı,isabella da böyle gitmişti galiba..ama bızım istediğimiz bu değil ki..neyse bakalım neler olacak..
yağmur da hıç durmadı bugun 10 kasım Atamızın ruhu da şad olsun Allah'ımıza şükürler olsun ki bizim Atamız..

adiyeff sen gebe misin ??? allah şimdiden tamamına erdirsin analı babalı büyütsün

Kızlar Hürrem sanki 1 bölümde bir anda verdi o kiloları..
Nasıl da güzel olmuş..
Bu arada kesin Sülüman gelmiştir Firuze cadısının teknesine.. Yine kurtulamıyoruz belli ki...

Merhabaaa :) araniza yeni katildim bende ve tabi bir hurremci olarak :)yeni fragman muthis burada izledim simdi.tabi eger cılız firuze gidiyorsa gercekten

Son düzenleme:
Fragmanı yeni izledim kızlar. Firuzenin bindiği gemide onu süleyman bekleyecek gibi ya da rüstem. Ben firuzenin birkaç ay daha bizimle olacağını düşünüyorum. Diziyi artık ne olacak diye değil, acaba nasıl toparlayacaklar diye izliyorum...

Hüroş pargalıya güvenmemeliydi

Son düzenleme:
[video=youtube;NSLuWb2B1PI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NSLuWb2B1PI[/video]

burada gözyaşlarına boğuldum

corciyacıım ;demogoji yapıyor reyiziniz, demogojiii:107:
süt ana ,elini tutmayaydı iyiydi..

kızlarrr sultanımızzzzzzzzzzzz

ayrıca 173 cm miş ...boyy bosss bir numara

artı geçen bi yerde okudum....sevgülüsüü can bey devamlı spor yaptığından oda sevgilisinee eşlik ediyormuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…