Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

yada hürrem oraya yollamış olabilir pargalıya güvenmediği için

olamaz sanırım şöyle oldu pargalı sümbülle anlaştı,sümbül çocuğu pargalıya verdi eve gönderdiler tabi hürrem hala çocuk elinde sanıyor.firuzeyi de ordan kurtaracak sümbül heralde

olamaz sanırım şöyle oldu pargalı sümbülle anlaştı,sümbül çocuğu pargalıya verdi eve gönderdiler tabi hürrem hala çocuk elinde sanıyor.firuzeyi de ordan kurtaracak sümbül heralde

sümbülde sırtından hancerlemez heralde sultanını :26:

Hangi kitappp? ?

amann bitti galiba dizi gerçektende bir arkadaş demişti oyalayacı bi bölüm diye aynen katılıyorum pek bişey olmadı bugün

burada biterrr tısss tıssss derr sümbülllllllllllll biterr şimdi fragman beklee

şişirme oldu bu bölüm

yine sülo hürreme kötü davrandııııı

Eveet gelsin yorumlar

Hürremim kraliçem
Bu bölümdede göremedik sülümanla olan aşkınızı.
Görmeye hasret kaldık vesselam.
Sana okuduğu şiirleri artık firuzeye okuyor buda beni deli ediyor
Sinirden deliye dönüyom tillahi
Baş ağrıların başladı buarada üzülüyorum :26:
Firuze cehennem olacak sultanım merak buyurmayınız

Sülüman
Bu bölümdede uyuz oldum sana.
Kırk yıllık aşık kesildin firuze cadısına
Hürremimin tırnağı bile olamaz .
Firuze tahtalı köye uçunca ne yapacaksın bakalım sübyancı seni Azgın teke nolcak

Mihrimah
Afferim kız sana.Rolünü layıkıyla yapıyon vesselam.
Hürremimn kızısın nede olsam bakışlar vs hadi böyle devam.
Firuzeyede pas verme kırmim kafanı

Nigar
Sende mi brütüs
Azgın mı oldun sende nördün.
Rüsteme saldırıcan diye tırsttım bian valla.Adam bile korktu kızım senden.
Az yavaşla..
Buara kadere bakışların ne hoştu öyle.kan çekti sanırsam

Hatice
Gitgide hayalet caspera dönüyosun haberin yok.
Ne o suratının hali ruh gibi.Az kendine baksan fena olmaz.
Buara nabeeer kaderi buldu hürremim

Musti Elena Fato üçgeni
Elenanın ailesini ziyaret etmen yerinde oldu.
Mahinin ödü patlıyo nikah kıyıcan diye...
Pazardaki kızı saraya alacağını tahmin ettim.Gördüğün.her kıza göz koyuyon sapık
Babada oldun hadi sıra ikincide

Elenada hamile kalır bu gidişle.Malum boş durmuyon baban gibi...
E bi takım kurarsınız artık elena ve fatonun çocuklarıyla.
Hatta bu dizi bitince emirin yolu misali sende mustafa ve sıpaları diye dizi yaparsın
Fato cadısı ne korkuttun kız elenayı.
E öyle hamamda doğurursun işte
Acaba suda doğum senin sayende mi keşfedildi

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, Hürrem 'Firuze gittiği gün kızın yanında olacak.' dedi ya, cidden de yanınıza kadar, yani saraya gönderdi onu. Strese girdim yahu... :18: Bir o kadar da duygulandırdınız beni paşa hazretleri. Yeri gelince kılıcından kan damlayan İbrahim Paşa'nın, gayrımeşru bile olsa, evladını didik didik her yerde arayan bir baba olabildiğini gördüm karşımda... Gecenin bir vakti mezar kazdıran, eşiyle arasının bozulmasını hiçe sayıp ona esip gürleyen, düşman olduğu Hürrem'le bile kızını bulmak ümidiyle bir anlaşma yapmayı kabul eden bir baba... Evlat hiçbir şeye benzemez derler çevremde. Sizinle bunun ne kadar doğru olduğunu anladım... Asabi hallerinize hastayım. Milyon kere de olsa bunu bilir bunu söylerim.

Hürroş: Hürroş, şehzade Mehmet tam bir ergen. biliyorum kızacaksın ama, Mustafa böyle değildi bunun yaşındayken. Seninki kıza erkeklik taslayacağım derken sana çemkiriyor. Neyse gelir geçer, boşver. Kurduğun vakıf hayırlı uğurlu olsun bu arada şekerim. Hürroş, hani Ayas Paşa'ya vurgundum ya ben, hah işte bu akşam itibariyle gözümden düşmüştür kendileri. Evliymiş ondan evet. Allah mesut bahtiyar etsin.

Nigar Kalfa: Tebrik ederim Nigar. Bu evliliğin normal bir evlilik olmayacağını sen de biliyordun. Ama iyi yaptın, oyunu kuralına göre oyna bence. Yaa nigar, o gördüğün kız vardı ya, senin kız o. Nasıl bakıyordu Sümbül Ağa'nın kucağında... Maaşallah.

Şehzade Mustafa: Şehzadem tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Yahu ben bir şeyi anlamadım. Kayınpeder ziyaretini siz niye yaptınız ki? Tanıştınız, oldu olacak bir dahakine validem ve hünkarımızla istemeye geleceğiz deseydiniz?

Mahidevran Sultan: Mahi, babaanne oldun kutlarım. Allah aşkına söyle şu oğluna, saçma sapan hareketlere kalkışmasın. Sen de fark ettin gerçi iyi oldu. Bundan sonra dikkat et valla. Şehzade mehzade demezler, kıydırıverirler nikahı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…