ama abla haksız mıyımBu kdar mesajın arasından bula bula bunu buldummmmm zeboşşşşşşşşşşşşş
buyur canım
mıstğı beğenmiyim tipim değil
Mıstığaaaa lafı çakıyorrr da sırtının güzelliğinideee görüyorrrr
Zeboş bu işte baktığı yere bak
aynen kaydıGözü kaymıştır da ondannnnn
hahahahhaah abla ben bunu ilk okuğumda GÖZÜ kısmındakiyeri T li okudum yaaaaa
şimdi kendime gülüyorummm
bana laf söyleyene bakGözü hep oralarda zaten
Hatırlıyomusun pargalının boxerını
abla tazmanyalı, siyah
acabamııııı didimmmmm z diye t mi yazdımmmmm
Vurdu başınaaaa tabiiii sırtı mırtı hak getireeee
Hiçççç unuturmuyummmmmbidee hayal kuuryorduuuuuu tazmanyalı ayıcıklı diyeeee
bakkk bana diyene bakEvet artık pargalı dönemi bitti şimdi mıstık dönemi var
ama abla haksız mıyımmelisa sözenle halveteyken sırtını dönmüştü. huri o resimleri koydu topiğe herkesler baktı hoştu yani
buyur canım
mıstğı beğenmiyim tipim değilama sırtı hoş dizide yahyalı çok hoş yaaa muzipçe gülüyo
aynen kaydı
bana laf söyleyene bak
abla tazmanyalı, siyahtopikte kaç kişi kurduk o hayali siyah baksır daa hoş
bakkk bana diyene bak
Memet daha küçük biraz büyüsün ele avuca gelsin
memet küçük ama kızı götürdü kaşla göz arası bu arada mıstığın oğlu oldu fatma döndü köşeyi
ama abla haksız mıyımmelisa sözenle halveteyken sırtını dönmüştü. huri o resimleri koydu topiğe herkesler baktı hoştu yani
buyur canım
mıstğı beğenmiyim tipim değilama sırtı hoş dizide yahyalı çok hoş yaaa muzipçe gülüyo
aynen kaydı
bana laf söyleyene bak
bakkk bana diyene bak
İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, Hürrem 'Firuze gittiği gün kızın yanında olacak.' dedi ya, cidden de yanınıza kadar, yani saraya gönderdi onu. Strese girdim yahu... :18: Bir o kadar da duygulandırdınız beni paşa hazretleri. Yeri gelince kılıcından kan damlayan İbrahim Paşa'nın, gayrımeşru bile olsa, evladını didik didik her yerde arayan bir baba olabildiğini gördüm karşımda... Gecenin bir vakti mezar kazdıran, eşiyle arasının bozulmasını hiçe sayıp ona esip gürleyen, düşman olduğu Hürrem'le bile kızını bulmak ümidiyle bir anlaşma yapmayı kabul eden bir baba... Evlat hiçbir şeye benzemez derler çevremde. Sizinle bunun ne kadar doğru olduğunu anladım... Asabi hallerinize hastayım. Milyon kere de olsa bunu bilir bunu söylerim.
Hürroş: Hürroş, şehzade Mehmet tam bir ergen. biliyorum kızacaksın ama, Mustafa böyle değildi bunun yaşındayken. Seninki kıza erkeklik taslayacağım derken sana çemkiriyor. Neyse gelir geçer, boşver. Kurduğun vakıf hayırlı uğurlu olsun bu arada şekerim.Hürroş, hani Ayas Paşa'ya vurgundum ya ben, hah işte bu akşam itibariyle gözümden düşmüştür kendileri. Evliymiş ondan evet. Allah mesut bahtiyar etsin.
Nigar Kalfa: Tebrik ederim Nigar. Bu evliliğin normal bir evlilik olmayacağını sen de biliyordun. Ama iyi yaptın, oyunu kuralına göre oyna bence. Yaa nigar, o gördüğün kız vardı ya, senin kız o. Nasıl bakıyordu Sümbül Ağa'nın kucağında... Maaşallah.
Şehzade Mustafa: Şehzadem tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.Yahu ben bir şeyi anlamadım. Kayınpeder ziyaretini siz niye yaptınız ki? Tanıştınız, oldu olacak bir dahakine validem ve hünkarımızla istemeye geleceğiz deseydiniz?
Mahidevran Sultan: Mahi, babaanne oldun kutlarım. Allah aşkına söyle şu oğluna, saçma sapan hareketlere kalkışmasın. Sen de fark ettin gerçi iyi oldu. Bundan sonra dikkat et valla. Şehzade mehzade demezler, kıydırıverirler nikahı.
ben de seni özledim kuzumZeboşşşş özledim seniiiiii
Heee ben de baktım nolmuş
Haklısınnnnn yafruuuu kuşummmmmsırtıııı iyiydiiiii bilimmmm bilimmmm neydi o günler demiiiii tazmanyalı ibrammmmmm
iki kızın sunduğu sabah çıkan bir magazin programı var ya bugün onu izliyordum.kesin bilgi dediler.firuze aralığın 2. veya 3. haftası çıkıyormuş.saraydan kaçarak çıkıyormuş kesin.bir de güzel senaryo yazmışlar sonu için dediler.1 ay daha dayancaz bari sonu hoşumuza gitse gerçekten.
evet gelelim yorumlara.....kuzey güneyide izledim öle geçtim yorumlara.....
bu hafta resmen bizi oyaladılar yani,,,,şişirmece vardı ama kapçık ağızlıyı az gördük buda bir gelişmeee....
ilk önce mihrimah sultandan başlayım....
mihrimah kuzum zeka küpümün kızıbiz seni anandan fettan biliyorduk cnm, ne o o kapçık ağızlının inceden seni tehtit edişindenmi korktunda
aynı masada yemek yerken buldun kendini.....ne oldu cicim hani validen yoksa sende yoktun????kuzum sen valideni dinle yolundan çıkma daha yolun başında
bi titrekten tehtit aldın diye hemen sindinn cıkkk cıkkktoparlan gel bakimmm
rüstem sende haklısın valla adı çıkmış kadını yamadılar sana nigarda az fettan değil o kadar şeyden sonra kendine koca seçti heeee
ama sana diyorum ben çok yok üç vakte kadar hem çok güzell bir kızla evleneceksin,hemde en üst mertebede olacaksın
gözün aydınnnn
süleyman senii nerelere sürsem ne yapsam bilemem o uyuz garuya şiirler okudun ..aşkında sevdanda yalanmışşş pehhh beeedemekki erkek cinsi varolduğundan beri ayran gönüllü....ama sürüneceksin inş...... hürremciler her çarşamba sana az beddua etmiyorlar benden söylemesii hökarımmmm
HÜRREM SULTANIM Sultanların en güzeli,en merhametlisi,en gösterişlisi ne desem boşş kifayetsiz sözcüğü sizin iiçin bir araya gelmişşş..
yeşil kıyafet ,o taç nası bişeydiniz.....hatunlar bile gözlerini alamadı sizden....sultanım kıymetlim büyük sabırla bekliyorsun ama sabredin
sultanım,tarihin yönünü siz değiştireceksiniz....
mıstıkne komiksin mıstık yaa tmm helanayı kandırdın normal vatandaşım diyee ok.. ama ne diye gidersin peşinden ailesinin yanına
bu iş başını ağrıtacak ,baban duymasın anan zaten kanını emer..............bence sen sevdiğini anasının yanına ver gitsin fatma boğacak hatunuu
mehmetanammm o ne öpüşmee çukk diye ses geldi yaaa kızı istemenle yatağa geçmen ışık hıızı ile oldu.....valla pesss abaza kalmışsın koca haremde...
artıı tikkat et mihrimah çok fenaa halası haticeee uyarayım senii şimdiden......
selim ve beyazıt ne güzel kapışıyorsunuz siz......ahh selim bi bilseler sen tahta geçeceksinnn ahhahaha çilli selim seniiii
mahidevran sultanım tebrik ederim babanne oldunuz...gözünüz aydın kıymetli cariyeniz kara fatma ne yaptı etti oğlunuza şehzade doğurdu maşşallahhh....
hatice kızım evinde otursana yaa çocuklarınla ilgilen,kocana hazırlan evinde değişiklik yap kendine bakım yap ,bayadır hamamda görmedik seni...git yıkan yüz rahatlarsın...
ne işin var abinin sarayında senin ,ikide bir oradasın yaaa,,,,,seni özel kalemimi aldıda haberimiz yokk.....
nigar sana kızsamda reyizin yanında olşundan baştan kin tutamıyroum.....yakında sende öğrenirsin kzıın yaşıyorrr........üvey anası nasıl davranır bilmem artıkk....
memet küçük ama kızı götürdü kaşla göz arası bu arada mıstığın oğlu oldu fatma döndü köşeyi
KARAFATMA DOĞURSA NOLUR.
bende izledim,2.sayfa..müge ile gülşenin programı ,dedikoducu hatunların programı yanii
buyur canım
aynen kaydı
bana laf söyleyene bak
bakkk bana diyene bak
Pargalı yine kandırıkçılık yaptı hüroşa. Sümbül de arada kaldım diye diye firuzeyi geri götürecek sanırsam... Hürrem yaşatmaz valla sümbülü
ben de seni özledim kuzum
bakılmıycak gibi değil ki
ibram gıcıklık yapmasaydı daa iyiydi de neyseablacımm artık yenilere bakcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?