Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Neler buldummm bilmiyodum bunları paylaşiim dediiimm

Kanuni'nin oğlunu canlandıracak Gürbey İleri'den samimi itiraf: Meryem Uzerli'yi görünce titriyorum!
Dizide Ozan Güven'in canlandıracağı Rüstem Paşa'yla evlenecek olan Mihrimah Sultan, yeni sezona damgasını vuracak ve çok konuşulacak isimlerden olacak.

Ebu Suud, Pargalı İbrahim Paşa'nın öldürülmesi sürecinde etkin bir rol oynayacak.

Bu kdar mesajın arasından bula bula bunu buldummmmm zeboşşşşşşşşşşşşş
ama abla haksız mıyım melisa sözenle halveteyken sırtını dönmüştü. huri o resimleri koydu topiğe herkesler baktı hoştu yani
buyur canım

Mıstığaaaa lafı çakıyorrr da sırtının güzelliğinideee görüyorrrr
mıstğı beğenmiyim tipim değil ama sırtı hoş dizide yahyalı çok hoş yaaa muzipçe gülüyo
Zeboş bu işte baktığı yere bak

Gözü kaymıştır da ondannnnn
aynen kaydı
hahahahhaah abla ben bunu ilk okuğumda GÖZÜ kısmındakiyeri T li okudum yaaaaa

şimdi kendime gülüyorummm

Gözü hep oralarda zaten
Hatırlıyomusun pargalının boxerını

bana laf söyleyene bak

abla tazmanyalı, siyah topikte kaç kişi kurduk o hayali siyah baksır daa hoş
Evet artık pargalı dönemi bitti şimdi mıstık dönemi var
bakkk bana diyene bak

Zeboşşşş özledim seniiiiii

Heee ben de baktım nolmuş

Haklısınnnnn yafruuuu kuşummmmm sırtıııı iyiydiiiii bilimmmm bilimmmm neydi o günler demiiiii tazmanyalı ibrammmmmm

MUSTAFA KAYNANASINA EL ÖPMEYE GİTTİİİİİİİİİİ

Son düzenleme:
iki kızın sunduğu sabah çıkan bir magazin programı var ya bugün onu izliyordum.kesin bilgi dediler.firuze aralığın 2. veya 3. haftası çıkıyormuş.saraydan kaçarak çıkıyormuş kesin.bir de güzel senaryo yazmışlar sonu için dediler.1 ay daha dayancaz bari sonu hoşumuza gitse gerçekten.

bende izledim,2.sayfa.. müge ile gülşenin programı ,dedikoducu hatunların programı yanii

Pargalı yine kandırıkçılık yaptı hüroşa. Sümbül de arada kaldım diye diye firuzeyi geri götürecek sanırsam... Hürrem yaşatmaz valla sümbülü

bende bu kızın neyine gıcık oluyorum diyodum ..şimdi anladım kapçık ağızlı dedin ya.aynen öyle.büzüyo ya titrete titlete ağzını duygularını anlatırken.yırtasım geliyor ağzını yüzünü beni şiddet eğilimli yapıyo bu fare yahu.

mehmet te saçmaladı yani.biraz asil ol oğlum ya.tipinin adamı ol.şak şuk hop hup gak guk yatak ter mer.kadife peştemal kaslı vücut falan filan.az gizemli ol olum ya.her şey gizemli güzel.hafif olma.

KARA FATMA...AHAA HAAA HAAA.GÜLMEKTEN KOPTUM..HA HAAAA HAAA...SÜPER BENZETME...KARA FATMA ÜSTÜNE BASARSAM ÇIRK DİYE SES ÇIKAR..DİKKAT ET EZERLER SENİ..

çok merak ettim evlimzsiniz baksırdan adamın sırtından bahsedenler çok şaşırdım dişi NURİ ALÇOLAR SİZİ ............................SADECE MERAKTAN SORDUM ...

Dönmedi hala...yine bi kız mı getirecek süleymana.adam kaptanı deryalığının yanında kadın ticaretide yapıyor ya hu..

Yeni fragman çıktııııııııııııııı Firuze zehiri içiyor. Dövmesini biraz inceleyim bakalım yakınlaştırıp

Son düzenleme:
firuze isim olarak en çok safeviler'de bulunan bir isimmiş.

Firuze, dizide süryani olduğunu söyledi fakat süryanilerde sırta dövme yapılmazmış.

Fİruze, diziye ilk geldiğinde, haremde elinde bir iksir vardı. Bence tahminlerimiz doğru bu kadın özel olarak yetiştirilmiş bir casus, bir büyücü. çünkü o dönemde dizide de gördüğümüz üzere Safeviler ve Osmanlı arasında bitmek bilmeyen bir düşmanlık vardı. Çünkü Yavuz Sultan Selim I. Tahmasp'ın babasını öldürmüştü.

Büyük ihtimalle Firuze; Şah I. Tahmasp'ın Devlet bilgileri için gönderdiği bir casustur.

Aşağıdaki resim safavilerin bayrağı. Firuzenin dövmesiyle ne kadar benziyor değil mi?

Ben en baştaki tahminimi de tekrarlayarak firuzenin sonunun, hayalindeki gördüğü gibi süleymanın hançeri ile olacağını düşünüyorum...

Şunu da ekleyim: Fİruzenin casus olduğunu hürrem ortaya çıkaracakmış, böylece Hürrem gücüne güç katacak, tekrar iplerine eline alacakmış. Casus olduğunu öğrenince Süleyman tarafından öldürülecek. İşte Firuzenin sonu :)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…