Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
anam fatmaya bakk öldürcek kızı manyak :))

fatma da eski yılanlarda.kobra ile piton ve çıngıraklı yılan karışımı bişiy...o koca karnıyla boğmaya çalıştı kızı piskopat .geçen bölümde bacaklarını açmış hamamda bişeyler yiyodu ya tiksinmiştim yılan kadın fatmadan.ıyyyyy...mustafa bununla hangi mideyle birlikte oldu anlamadım.normal hayatta bile tiksinmiştir çocuk.kukuletası eksik tip.

wallahi yahu ne ara sevdin süleyman şu yılan kara yılan firuzeyi..yok yoook. var bi pislik.büyü yaptı yoksa oha moha sevimsiz kahkülüde kırpık pırtık bi tip ...
mihrimahıda kullanmaya çalışıyor sansar gibi sisli kelimeler yapıyo kıza.umarım tokatı çakar şu salağa mihri.

nigar zaten tam şerefsiz.şuursuz sattı herkesi sattı.aslında bunu kaybedecek birseyi kalmadı.yahu neydi adını unuttum kalfa kadını bile sattı vicdansız.herkesi öldürüyoda haticeyi neden öldürmedi çocuğunu öldürdüğünü sandığı halde saçma bi tip.

hatice gözümden düştün kızım .girmene imkan yok.nedir bu gurursuzluk böyle bi tek hürreme mi gurur yapıyosun aptal şey yaverin gülsüm müydü neydi süleymanın first lady si azcık akıl al o kadından.yok efendim hürreme gıcık olmalar laf atmalar kadın senin kocanın pisliğini çıkardı diye gururun mu incindi.gizli gizli yapsa sana müstehak.gözümden düştün ya çirkinsin sen gözümde şuan.kötülüklerin kraliçesi

bu arada nigarın kızı kader ne şirirn birşey .ay canım ya.hiç annesine babasına çekmemiş :)

fatma...yılan fatma.şahmeran fatma.karnındaki çocukla katil olup o minik meleğide ortak edecek kadar düz beyinli fatma.

firuze defol artık.

şehzade mehmet ne hızlı çıktı ayollll
Klara ile işi pişirdi ,benim Heidiye sıra gelmeden, gidek buralardan

evet gelelim yorumlara.....kuzey güneyide izledim öle geçtim yorumlara.....

bu hafta resmen bizi oyaladılar yani,,,,şişirmece vardı ama kapçık ağızlıyı az gördük buda bir gelişmeee....

ilk önce mihrimah sultandan başlayım....

mihrimah kuzum zeka küpümün kızı biz seni anandan fettan biliyorduk cnm, ne o o kapçık ağızlının inceden seni tehtit edişindenmi korktunda
aynı masada yemek yerken buldun kendini.....ne oldu cicim hani validen yoksa sende yoktun????kuzum sen valideni dinle yolundan çıkma daha yolun başında
bi titrekten tehtit aldın diye hemen sindinn cıkkk cıkkk toparlan gel bakimmm

rüstem sende haklısın valla adı çıkmış kadını yamadılar sana nigarda az fettan değil o kadar şeyden sonra kendine koca seçti heeee
ama sana diyorum ben çok yok üç vakte kadar hem çok güzell bir kızla evleneceksin,hemde en üst mertebede olacaksın
gözün aydınnnn

süleyman senii nerelere sürsem ne yapsam bilemem o uyuz garuya şiirler okudun ..aşkında sevdanda yalanmışşş pehhh beee demekki erkek cinsi varolduğundan beri ayran gönüllü....ama sürüneceksin inş...... hürremciler her çarşamba sana az beddua etmiyorlar benden söylemesii hökarımmmm

HÜRREM SULTANIM Sultanların en güzeli,en merhametlisi,en gösterişlisi ne desem boşş kifayetsiz sözcüğü sizin iiçin bir araya gelmişşş..
yeşil kıyafet ,o taç nası bişeydiniz.....hatunlar bile gözlerini alamadı sizden.... sultanım kıymetlim büyük sabırla bekliyorsun ama sabredin
sultanım,tarihin yönünü siz değiştireceksiniz....

mıstıkne komiksin mıstık yaa tmm helanayı kandırdın normal vatandaşım diyee ok.. ama ne diye gidersin peşinden ailesinin yanına
bu iş başını ağrıtacak ,baban duymasın anan zaten kanını emer..............bence sen sevdiğini anasının yanına ver gitsin fatma boğacak hatunuu

mehmetanammm o ne öpüşmee çukk diye ses geldi yaaa kızı istemenle yatağa geçmen ışık hıızı ile oldu.....valla pesss abaza kalmışsın koca haremde...
artıı tikkat et mihrimah çok fenaa halası haticeee uyarayım senii şimdiden......

selim ve beyazıt ne güzel kapışıyorsunuz siz......ahh selim bi bilseler sen tahta geçeceksinnn ahhahaha çilli selim seniiii

mahidevran sultanım tebrik ederim babanne oldunuz...gözünüz aydın kıymetli cariyeniz kara fatma ne yaptı etti oğlunuza şehzade doğurdu maşşallahhh....

hatice kızım evinde otursana yaa çocuklarınla ilgilen,kocana hazırlan evinde değişiklik yap kendine bakım yap ,bayadır hamamda görmedik seni...git yıkan yüz rahatlarsın...

ne işin var abinin sarayında senin ,ikide bir oradasın yaaa,,,,,seni özel kalemimi aldıda haberimiz yokk.....

nigar sana kızsamda reyizin yanında olşundan baştan kin tutamıyroum.....yakında sende öğrenirsin kzıın yaşıyorrr........üvey anası nasıl davranır bilmem artıkk....

kızlar ben sonunu izleyemedim nigar bebesine kavuştumu ?:26::26::26::26:

Nigar haremde otururken kızı içeriye geldi gördü kişm olduğunu bilmiyor tabi susamış su verdi sümbül geldi kim bu kız dedi işte birinin kzıı annesi hastaymış filan dedi öyle bir bakışı vardıki kızınaa bilmeden

hahahahhaah abla ben bunu ilk okuğumda GÖZÜ kısmındakiyeri T li okudum yaaaaa

şimdi kendime gülüyorummm

acabamııııı didimmmmm z diye t mi yazdımmmmm

Gözü hep oralarda zaten
Hatırlıyomusun pargalının boxerını

Vurdu başınaaaa tabiiii sırtı mırtı hak getireeee

Hiçççç unuturmuyummmmm bidee hayal kuuryorduuuuuu tazmanyalı ayıcıklı diyeeee

Evet artık pargalı dönemi bitti şimdi mıstık dönemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…