Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Eger boyle olursa cook mutlu olacagim hatta en mutlu olacagim yeterki gitsin olsun kara kuru sey.ve bu sevindirici bilgiler icin cok tesekkurler :)

Son düzenleme:
Fragman çıkmışşşşşşşşşşşşş firuzee öldüüüü

sülo şu kadına firuzeyi çağırın dedi...o da korku gözlerle baktı

sümbülde geldi hürreme sultanım kendi ellerimle bindirdim tekeneye dedi..o arada firuzeyi gösterdiler...ve dövmesini

sonra firuze hürremdeki gibi koynundan bir şişe çıkardı içti
o anda ağzınadn bişeyler çıkıtı geberdiiiiiiiiiiiiiiiiii

hürrem sülo ile manisaya gitti ..mehmet mustafaya babasını rüyasından bahsetti ve abi tahta ben çıkarsam beni öldürmezsin dimi dedi..

Mustafa omuzlarını sıktı....o arada mahi hürreme mustafa ile süleymanın arasına giremesin dedi...
Hürremde mehmet girer ama dedi...sonra mehmet okla vuruldu....

xxxxxxxxxxxxxxxxx

Flash player olmayanlar buradan denesinler birde derim benim telefonumda flash player yuklu degil ama buradan izleyebildim azonce fragman harika umarim firuze yine 4ayak ustune dusmez agzindan cikan seylerde boguluverir insallaaaah .

Son düzenleyen: Moderatör:
firuzenin aralığa kadar dizide kalacağı doğruysa eğer, zehir içip ölmesi rüya yada hayal olmalı.. o dövmeyi 2. kez zoomladıklarına göre bu bölüm sırrı çıkacak ortaya.

mehmete sonda ne nooluyor? vuruluyor gibi.. demekki mehmet bilmeden, hürrem de çenesini tutamadığından mahiyi ve mustafayı korkutacak, bunun üzerine mahi hastalıklı cariye yollayacak ama bu bölümde öldürmezler herhalde, mehmetin ölümü ibodan önce mi sonramı bilen var mı? aralık gibi ibo ölecek diyorlardı ama...

Son düzenleme:

Ibo 1536da olecek mehmet iste 40li yillarda diye biliyorum ben:) yani once ibo

Son düzenleme:
hmm evet daha mehmet sancağa çıkacak birde sülo mustfayı başka bi sancağa yollayıp mehmeti veliaht şehzade sancağı olan manisaya yollayacaktı dimi...

Evet aynen bu sekilde biliyorum bende .birde yeni ogrendigim bir bilgiye gore sehzade mustafaolduruldukten sonra mustafanin ogluda olduruluyormus ne olur ne olmaz buyuyunce dedesinden (kanuniden)intikam almaya kalkismasin diye .fatmadan olan cocugu demekki oleck o da .

Belki firuze be nefret seline dayanamadı 1 hafta önce ayrılmaya karar verdii...ölüsünü bulunca belki o dövmeyi fark edip hünkarın nasıl bişeyden kurtulduğunu söyleyeceklerr

Yazdım ya safevi firuzenin sonunu bu hafta ölmüyor firuze yawriler Sülo hançerle gebertecek kendilerini. Ama önce hüroş onun casus olduğunu ortaya çıkaracak. En az 3 hafta bizimle maalesef.

3-4 hafta sonra okurlar selasını safevilerden Tahmasp torunu firuze hatun diye

yok gitmez bu kepçük

bir de o kadar halvete girdiler sülo nasıl oldu da görmedi dövmeyi?

Son düzenleme:
[xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Fragman açılıyor bende canım.Bencede firuze ölmez daha yoksa bu sahne kusması gösterilmezdi.Mehmetinde öleceğini sanmam ok çıkar yaralanır falan.Eğer ki ölürse büyük saçmalıklarına bir tane daha eklemiş olurlar.Sıla dan sonra bu kadar nefret cansu deryi verem eder zaten ne hali var garibin sağlık müzesindeki iskelete benziiiiisülüman panbık gibi hürroştan sonra bunu bedenine eziyet içinmi kullanır ne bilim anca yemek sonrası kürdan olur bu karii ya da tırnak aralırını temizleriğrenç firuze öl de kurtulak hemde sülümanın elinden geber.Hürremim zafer senindir bekliyoz biz sabrederiz gülüm eeee ne demişler sabrın sonu selamettir SULTANIM.arkandayız gülüm kim tutar seni hadi sultanım

Son düzenleyen: Moderatör:
yorum falan yazın kızlar merakta çatlıyorum...

FİRUZENİN DÖVMESİ?
MEHMET ÖLÜYOR MU?
FİRUZE ZEHİR İÇTİĞİNE GÖRE SÜLEYMAN ADAM OLDU DÜKKANA GERİ DÖNDÜ...veya sinsi fare rüyasında içiyor zehri...
NİGAR KIZININ YAŞADIĞINI NE ZAMAN ÖĞRENECEK ?

way be şarlok holms gibisin...süpersin...ne hoş olur...bayıldım sana ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…