Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlar fargmanı sabırsızlıkla bekliyorum benn mehmet işi ne olacak
firuzenin foyası ne zaman çıkacak inş. Oyalayıcı bir bölüm olmaz bu haftaa

Çarşambaya kadar boş kalmasın buralar ,

:92::92::92::92::92: HÜRREEEEMMMMM ..(Bu nida'yı Avrupa yakasının Orçun-Eylem arasındaki seslenişle yapıyorum ):92::92::92::92::92:

:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113: Bu da FİRUZE'YE gelsin :104::104::104::104::104:

Son düzenleme:

Firuze gitcek başka biri gelcek kurtuluşunuz yok

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr fragmannn çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşş çıkmışşşşşşşşşşşşşşş

fenaa haldeee güzelllllllllllllllllllll uuuuwwwwwwwwwwwww diyorummmmmm

firuzenin ipi çıktı pazaraaaa

allah aşkına ben bütün gün aradım yok yayınlanmamıştı daha ,nerden baktın bi söyle hele

<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zg1r8kapgCo?version=3&amp;hl=tr_TR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zg1r8kapgCo?version=3&amp;hl=tr_TR" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

umarım bu defa olmuştur :18:

Eveeettt , izledim ve daha bugün Sülüman hiçmi görmedi dövmeyi derken , benim canımm sultanım Hürremim ipliği pazara çıkartıyor demek.

Mustafa'nın annesine " senin alakan var mı olayla " sorusuna Mahidevran'ın tavrı pek bir manidardı . Olur mu olur...

Hürrem çok üzülmüş oğluna , ağlama sen ama , üzülüyoruz bak biz burda...

ajan majan gitsin artık yaaa..titrek şey kabak tadı verdi yaaaa

kabak bile cekilir ama firuze asla

Firuze gitcek başka biri gelcek kurtuluşunuz yok

aynen canim firuze gitcek gordonalesmi neyse o gelcekmis o gider baska biri gelir,senaristlerin yapti bu sülonun karsisina bir hatun hürremde onu yok etmekle ugrasir sezon boyu bunu izleriz artik senaristler sacma sapan senaryo üretmeye devam etsin dizinin özünü unuttular

daha mistik pargali vefat etcek ve hürremin coktan güclenmesi lazimdi, bizim senarislerse napiyorlar sülo hangi findik kurularini atcek halvete, dizinin adi keske sülonun halvetleri olsaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…