Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Evet gelecek ve bu da her zamanki gibi İpraam ve pis çetesinin pis bir oyunu olarak gerçekleşecek..
Gelecek ve o dünya güzelini gözü bile görmeyecek Sülüman'ın..
Çünkü Hürrem'in aşkıyla yanıyor olacak (herzaman olduğu gibi)
O kara büyücü Firuze'nin büyüsünün etkisi geçmiş olacak..
Yoksa Hürrem'den başkasını gözü görmezdi Sülüman'ın zaten..
Yani yani sözün özü, o kıralıça,geldiği (getirildiği) gibi defolup gidecek saraydan..

Ya birde o speedy gonzallesmidir nedir o kraliceyi getirmeleri cok sacma tarihte papayi utandirmak icin kacirma giridiminde bulunuyorlardi iki uc sefer ama her seferinde kaciyordu kadin hatta en son kacirma girisiminde gonzallesin yegeni cecila bafro mu ne yani HURREMIN BIRICIK GELINI NURBANUyu kaciriyorlardi nurbanu gelmis oluyordu saraya her nekadar hurrem nurbanuyu mehmet icin dusunsede mehmet olunce selime kaliyordu nurbanu .hatta isminide mihrimah koymus nurbanu tanrinin isigini sacan guzel kadin demekmis.

ismi geçen nurbanu memedin nurbanusumu başa nurbanu mu

bende tam, bu kızı sülo almaz artık ama çok lafı edildi üstelik güzellik kraliçesi olan bi kız oynayacakmış bu rolü, bu kadar reklam ettikten sonra 1 bölümde gösterip göndermezler, belki selimin nurbanusu olarak girer diziye diye düşünüyordum demekki yiğeni gelecek onun yerine.
bi yerden duydum doğrumu bilemem, nurbanu mehmet yaşarken selimin cariyesiymiş, selim tahta geçsin diye plan yapıyor, mahiye hürrem oğlunu öldürtecek sen önce davran diye gaz verip mehmeti öldürtmesini sağlıyor sonrada hürreme gidip mahiyi ispiyonlayıp intikam alması için gaz veriyormuş...

Son düzenleme:
Hürrem kadar yok

İzlemedim nolmuş:26:

herkes mustafadan süpheleniyor ya ondan acidim sucsuz halbuki

fragman süper kuru firuze ağlayarak bakıyo ama acımak yok uyuza git artık sarayımızdan git

istedi kadar aglasin zebosum ,kadina aglamak bile yakismiyor bildimiz kütük,sülo bunun neresine sirr okudu acaba

mah torunu için lokma döktürüp altın dağıttı mı hürrem her doğuruşuna rahmetli valide hep lokma döküp altın dağıtmıştı

herkes mustafadan süpheleniyor ya ondan acidim sucsuz halbuki

istedi kadar aglasin zebosum ,kadina aglamak bile yakismiyor bildimiz kütük,sülo bunun neresine sirr okudu acaba

dokuz canlı kuru kafa asıldı ölmedi, attan düştü ölmedi. bi kurtulamadık uyuzdan

sülo tüm dişilere şiir okuyo, yakında afifeye de okuycak

geçen bölüm de afife halvet gecesi dedi ya firuze, hacce sultanın sarayında diye sülo şöyle bi süzdü affifeyi yok dedim bunu da mı

çok tatlısın zeboşum olurmu olur değilmi

Noluyoooooooooooo biz yokuz diye meydanı boş mu buldunuz yettim güzel gözlü üzüm buğusu güzeller güzeli firuzemmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…