aynen canım benimm..bende bayılıyorummm
nassın??
anan, baban,çoluğun , çocuğun iyiler inşallahhhh
üzüm buğusu; hürremincihangirini iyileştirsin,
o nazenin, kuğu fizikli afet ; bunun karşılığında zindanlara atılsıntam da reyizin tutumu. ...
üzüm buğusu gitse de ,güzellik kıralıçası gonzaga gelcek ohhhh.. iyi olceeek
Ya birde o speedy gonzallesmidir nedir o kraliceyi getirmeleri cok sacma tarihte papayi utandirmak icin kacirma giridiminde bulunuyorlardi iki uc sefer ama her seferinde kaciyordu kadin hatta en son kacirma girisiminde gonzallesin yegeni cecila bafro mu ne yani HURREMIN BIRICIK GELINI NURBANUyu kaciriyorlardi nurbanu gelmis oluyordu saraya her nekadar hurrem nurbanuyu mehmet icin dusunsede mehmet olunce selime kaliyordu nurbanu .hatta isminide mihrimah koymus nurbanu tanrinin isigini sacan guzel kadin demekmis.
Ya birde o speedy gonzallesmidir nedir o kraliceyi getirmeleri cok sacma tarihte papayi utandirmak icin kacirma giridiminde bulunuyorlardi iki uc sefer ama her seferinde kaciyordu kadin hatta en son kacirma girisiminde gonzallesin yegeni cecila bafro mu ne yani HURREMIN BIRICIK GELINI NURBANUyu kaciriyorlardi nurbanu gelmis oluyordu saraya her nekadar hurrem nurbanuyu mehmet icin dusunsede mehmet olunce selime kaliyordu nurbanu .hatta isminide mihrimah koymus nurbanu tanrinin isigini sacan guzel kadin demekmis.
Hürrem kadar yok
İzlemedim nolmuş:26:
fragman süperkuru firuze ağlayarak bakıyo ama acımak yok uyuza git artık sarayımızdan git
peki memeti kim olduruyo
herkes mustafadan süpheleniyor ya ondan acidim sucsuz halbuki
istedi kadar aglasin zebosum ,kadina aglamak bile yakismiyor bildimiz kütük,sülo bunun neresine sirr okudu acaba
dokuz canlı kuru kafaasıldı ölmedi, attan düştü ölmedi. bi kurtulamadık uyuzdan
sülo tüm dişilere şiir okuyo, yakında afifeye de okuycak
geçen bölüm de afife halvet gecesi dedi ya firuze, hacce sultanın sarayında diyesülo şöyle bi süzdü affifeyi yok dedim bunu da mı
çok tatlısın zeboşum olurmu olur değilmi
dokuz canlı kuru kafaasıldı ölmedi, attan düştü ölmedi. bi kurtulamadık uyuzdan
sülo tüm dişilere şiir okuyo, yakında afifeye de okuycak
geçen bölüm de afife halvet gecesi dedi ya firuze, hacce sultanın sarayında diyesülo şöyle bi süzdü affifeyi yok dedim bunu da mı
Noluyoooooooooooobiz yokuz diye meydanı boş mu buldunuz yettim güzel gözlü üzüm buğusu güzeller güzeli firuzemmmmmmmm
Ben ablamı alıp basarım burayı
sen ağır topu çekmişsin yanına:18: ama biz de çoğunluktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?