Pargalı yardım edecek sanki zindandaki firuzeye. Dövmesini mi sildirecekler ne yapacaklar acep?
SÜleyman resimlerde yine hürreme kızıyor gibiydi. Fİruzeyle de sarmaş dolaş.
Ohhh valla izleyelim izleyelim sinir olacağız yine bu akşam.
Valla bu Cansuyu diziden göndermedikten sonra ha kaldırılmış, ha ceza almış umrumda değil. Her hafta sinir küpü ediyorlar insanı.
iran da dizimizi eleştirmiş. hem eleştiriyolar hem de izliyolar
Pargalı yardım edecek sanki zindandaki firuzeye. Dövmesini mi sildirecekler ne yapacaklar acep?
SÜleyman resimlerde yine hürreme kızıyor gibiydi. Fİruzeyle de sarmaş dolaş.
Ohhh valla izleyelim izleyelim sinir olacağız yine bu akşam.
Valla bu Cansuyu diziden göndermedikten sonra ha kaldırılmış, ha ceza almış umrumda değil. Her hafta sinir küpü ediyorlar insanı.
izlemesinler efendim onlaramı düşmüş hıhhh
gideceğim hürroşun türbesine dua edeceğim ruhuna bir elfatiha okuyacağım....
Yok mu Muhteşem Yüzyıl'ın setinden tanıdık falan, torpil bulun kızlar, Firuze'yi yaka paça atmaya gidelim, onlar çıkaramıyor diziden, biz icabına bakalım
Merhaba
Sizlere bomba gibi bir haberim var....
https://plus.google.com/+kadınlarkulübü hesabını + yapın ve bu akşam yapacağımız Hangout uygulamasında düşüncelerinizi canlı aktarın... Katılım sayısı sınırlı olacaktır.
Dedikodu sınırında beddua serbesttir... Dizi ile düşüncelerinizi sesli ve görüntülü olarak bizle paylaşın. Kim bilir belki önemli bir konuğumuz olur...
Bunun için yapmanzı gereken bir google hesabı açıp https://plus.google.com/+kadınlarkulübü sayfamızı beğenmeniz. Hangout uygulamasına katılmak isteyenler kadinlarkulubu @ gmail.com adresine ben bu akşam dizi başladıktan sonra canlı yayına katılmak istiyorum diye mail atsın ki yanlış kişileri davet etmeyelim....
GELEN YOK MU ?
sınavında başarılar allah zihin açıklığı versin biz sana anlatırız sonra.avatardaki senmisin ne güzel saçların varmış maşallahKızzlaağrrr ablalarım kardişlerim ben bu akşam katılamayabılırım yarın obur gun sınavların varbaşbakanın ahı tuttu ızleyemicemm kahrolsun vizeler
firuzeden bıktım artık. sanki bana kuma gelmiş gibi sinir oluyorum ona
Kazen abi, link at onlar gelsin. burdaki dedikoduyu, bedduayı hiçbir yerde bulamazlar
Yahu onlar dediğin video konferans ile diziyi izleteceğim siz sizesiniz gene : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?