Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Valla dizi ceza mı alır, kaldırılır mı bilmiyorum ama bu gece tek bir gerçek var, o da dizi bugün reyting rekoru kıracak. Milyon dolarlar verseler bu kadar reklam yapamazlardı. Tam firuzeyi diziye sokarak saçmalamışlardı ki, inanılmaz bir reklam patladı. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz! herkese iyi seyirler arkadaşlar...

Bu aralar herkes tarafından eleştiriliyor zatan tarihi olaylardan esinlenilmiş bir dizi kimse birebir tahihten alınmıştır demiyor ki büyük kısmı kurgu ayrıca birçok ülkede de yayınlanıyor ve severek izleniyor. Ben dönem dizilerini , filmlerini çok seviyorum kıyafetler ve mekanlar gerçekten harika. İngiliz yapımı the tudor's da da 8. Henry'nin hayatı birçok eleştiri alacak şekilde anlatılıyor ama bunlar sadece senaryo sürekli neden o öyle aslında böyleydi falan demek yerine keyfini çıkarın :)

tekrar hatırlatayım : )

ama sunu söylemeden gecemeyecegim..bu dizi bir belgesel degilki..tarihi anlatmiyor..basindada yaziyor tarihten ilham alinmistir diye..sadece ilham alinmis..yani tarihi birebir anlatsaydi dizi degil belgesel olurdu..neden bunun ayirimini yapmak istemiyorlar elestirirken anlamiyorum.bu bir dizi..dizide entrikada olur askta olur nefrette..yok belgesel cektilerde bize dizi diye kakaliyorsa onada bir diyecegim olamaz herhalde

her ne kadar bunun bir dizi belgesel olmadigini o yüzden bazi elestirilerin gereksiz oldugunu düsünüyordamda senin fikirlerinede katilmadan gecemeyecegil..özellikle kanuniyi sehvetdüskünü göstermeleri ..adamin hem tek aski var diye mesaj veriyorlar hemde sadik oldugu askin icinden baska hatunlar geciyor kollarindan yani burada bir dengesizlik var

kanuni 30 yıl at sırtında dolaştı, bunu dile getirenler at üstünde 1 dakka duramadı diyip geceyi açalım kızlar

muhteşem gece:92:

dizi kaldıralamaz isyan çıkartır eylem yaparız dimi hem kaldırılsa şimdiye kadar kalkardı bu arada gülben ergenin oynadığı hürrem sultan dizisini hatırlayan varmı 90lı yıllarda oynamıştı dönem bu kadar ses getirmemişti

sabırsızlıkla diziyi bekliyorumm...

diziyi tv lerde eleştirenler yüzünden..artık reklamlarda bile değiştirmeden izleyeceğim

burada tek sorun şu ki dizinin ismi Muhteşem Yüzyıl Harem olmalıydı öyle olsaydı tantana olmazdı...neticede 2 saatlik bir diziye hem savaş,hem harem,hem diğer devlet meseleleri sığdırılamaz ki bir taraftan bakılmış oda halkımızın hoşuna giden harem bölümü

ama harem özel değilmi be cicim bu ayrıcalık her yerde var kiii bizi çok meraklandırdığını yetkililer bile biliyorki topkabı sarayına girdiğinizde harem için ayrıca ücret ödüyorsunuz..

Kızzlaağrrr ablalarım kardişlerim ben bu akşam katılamayabılırım yarın obur gun sınavların var başbakanın ahı tuttu ızleyemicemm kahrolsun vizeler

safişim sen sınavına bak..
bişey kaçırmazsın, her zaman ki hürrem cadılıkları işteeeee

başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...özeti ama olsun bugün noktasından virgülüne izleyeceğimmmmmmmmm..

Son düzenleme:
ya şu nigarın kızına bayılıyorum nasılda bulmuşlar nigarın benzerini..

ayyy kızlarrr ağzınızdan yel alsın yaaa muhteşem yüzyıl çok ses getirdiğinden bence bunlar oluyor..

baksanıza koskocamann türkiyemin başbakanı bile izliyorki eleştiriyor......

ama şimdiye kadar bir dizi kalkmadı buda kalkmaz....

çokkk özlerim hürroşu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa düşünmesi bile kötüüü

öyle deme bebişim senin sınavların daha önemli başarılar sana

safişcim sınavında başarılar canım diziyi sonrada izlersin nasılsa

safişim sen sınavına bak..
bişey kaçırmazsın, her zaman ki hürrem cadılıkları işteeeee

ablişlerim çok teşekkurler dizi bahane sohpetımız şahane aslında tatlı gacııııı reisimize cadı dedi yine zinhaar yasak

Pargalı yardım edecek sanki zindandaki firuzeye. Dövmesini mi sildirecekler ne yapacaklar acep?

SÜleyman resimlerde yine hürreme kızıyor gibiydi. Fİruzeyle de sarmaş dolaş.

Ohhh valla izleyelim izleyelim sinir olacağız yine bu akşam.

Valla bu Cansuyu diziden göndermedikten sonra ha kaldırılmış, ha ceza almış umrumda değil. Her hafta sinir küpü ediyorlar insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…