Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
arkadaslarrrrrrr

Habertürk'te yayınlanan 'Enine Boyuna' programına katılan gazeteci Ruşen Çakır, eski patronu Ferit Şahenk'in şu an “Muhteşem Yüzyıl”ı yayınlayan Star'ın da patronu olduğunun hatırlatılması üzerine "Başbakan'a direnmezler, dizinin finali yakındır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıkça kınayarak mesaj gönderdiğini belirten Çakır, Başbakan'ın tepkisi karşısında bugünkü Türkiye şartlarında kimsenin kolay kolay direnemeyeceğini söyledi. Çakır buna göre Star'ın patronu Şahenk'in de direnç göstermeyeceğini söyleyerek dizinin yayından kalkacağını açıkladı.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bitmesin offf aglicam simdi
ilk defa kendimi bir diziye bu kadar kaptirdim o da kaldiriliyo
kaldirilirsa bir daha stari izlemicem insanin butun heveslerini heyecanlarini kiriyolar
ben artik heyecanla carsambanin gelmesini beklemiyecek miyim
surekli netten arastirip fragmanlar yayinlandi mi diye bakmicak miyim
of ya ne oluyo gitsinler bir suru abuk sabuk diziler var onlari kaldirsinlar

aynen sana katılıyorum

gündemde başka konu kalmamış bizim dizimize takmışlar bırakın bunları herkes kendi işine baksın hürrem bizim olsun

of ya dizinin bitme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.şaka maka firuze yüzünden diyebiliriz.şimdi sevinsinler, firuze gerizekalısını diziye sokup uzatıp uzatıp durdular.sonuçta hürremle abartılı bir sahne hiç görmedik.olsa da bir tek hürrem olunca o kadar da batmıyordu.üzerine firuzeyle seviştir seviştir padişahı böyle oldu işte.o kadından o kadına atlıyor işi gücü bu izlenimi yarattı.
bir de mehmetin sahneleri tuz biber oldu bence.ne gerek vardı bilmem.meral okayı pek sevmezdim ama senaryoyu o beceriyordu.bu saflar ellerine yüzlerine bulaştırdılar.birşey olsun bitmesin.artık firuzeden daha da çok nefret ediyorum cadı

sevişse bile kanalı değiştirme lüksümüz var. bir başbakan milletin ne izleyeceğine, ne giyeceğine, kaç çocuk yapacağına karışamaz

Vayyyy , nick'ini bile unutmamışsın

cidden merak ediyorum
daha bir tane sevenini görmediğim cansu dere gibi oyunculuktan bir haber bir kişiyi
ayrıca boyu da cok uzun,yanına kimi koysan sırıtıyor
neden ısrarla dizilerde burnumuzun dibine sokarlar
cast ekibini secen kişiler hiç facebooku kk yı ya da yorum yapılan baska sayfalarda neden hiç milletin nabzına bakmaz

tamam hürrem yabancı gibi konusuyor,ama bu ona cok yakısıyor,cansu dere hürrem gibi sülüman demesin artık
neden cansu dere tüm iticiliğiyle sülümana şiirler okuyup romantik bir hava yaratılmaya calısılıyor
inanın cansu dereyi görünce en sevdiğim diziyi zaplıyorum

yollasınlar artık

Son düzenleme:
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hürremmmmmmmmmmmmmm günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Merhaba
Sizlere bomba gibi bir haberim var....

https://plus.google.com/+kadınlarkulübü hesabını + yapın ve bu akşam yapacağımız Hangout uygulamasında düşüncelerinizi canlı aktarın... Katılım sayısı sınırlı olacaktır.
Dedikodu sınırında beddua serbesttir... Dizi ile düşüncelerinizi sesli ve görüntülü olarak bizle paylaşın. Kim bilir belki önemli bir konuğumuz olur...

Bunun için yapmanzı gereken bir google hesabı açıp https://plus.google.com/+kadınlarkulübü sayfamızı beğenmeniz. Hangout uygulamasına katılmak isteyenler kadinlarkulubu @ gmail.com adresine ben bu akşam dizi başladıktan sonra canlı yayına katılmak istiyorum diye mail atsın ki yanlış kişileri davet etmeyelim....

Kızzlaağrrr ablalarım kardişlerim ben bu akşam katılamayabılırım yarın obur gun sınavların var başbakanın ahı tuttu ızleyemicemm kahrolsun vizeler

Muhteşem Yüzyıl tartışması tam gaz sürerken Suna Vidinli konuyu Habertürk'te yayınlanan Perspektif'te masaya yatırdı. Osmanlı hanedanının yaşayan son üyelerinden Abdülhamid Han'ın torunu Murat Osmanoğlu'yu konuk eden Suna Vidinli, Başbakan'ın başlattığı polemiği muhattabıyla konuştu.

OSMANLI AİLESİ OLARAK KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ VAR

Dizide resmedilen padişah ve haremi sert şekilde eleştiren Murat Osmanoğlu, gerçeklerin çok farklı olduğunu iddia ederken, aile olarak dizinin ilk günlerinde uyarı yaptıklarını ama dikkate alınmadıklarını söyledi. "Bu diziye inanmayın, yanlışlarla dolu, tarihi böyle öğrenmeyin" diyen Osmanoğlu, Başbakan'ın eleştirilerine hak verdiğini açıkladı. Osmanoğlu, ailenin kırmızı çizgilerinin harem, şehzadeler ve padişah olduğunu, bu noktalarda ciddi rahatsızlıkları olduğunu söyledi.

BÜYÜK ANNEMİZİ DEKOLTELİ OLARAK GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUZ

"Ben bu dizide çalışan insanlara bir şey demiyorum. Ama biz büyük annemizi sarayda öyle dekolteli görünce üzülüyoruz. Bizim kırmızı çizgilerimiz dediğimiz padişahın haremine girilmemesidir. Dizide saray enrtrika ve şehvet yuvası olarak gösteriliyor."

HAREME DÜŞKÜN OLSA YATAĞINDA KALIR AMA 13 SAVAŞA KATILDI

"Dizide yanlış gösteriliyor. Harem çok büyük bir müessese. Gelen kızlara bakılır ama sadece güzellik değil. Nereden geliyor, eğitimi nedir? İstediği dinde kalabilir, müslüman olması gibi bir zorlama da yok. 500-600 kişilik bir yapıdır. Öyle dekolteyle padişahın karşısına çıkacak... Mümkün değil. Diziye baktığınızda padişah her gün haremde. Ölümüne kadar 13 savaşa katılmış. Hareme düşkün olsa yatağında kalır. 71 yaşında ve hastayken sefere çıkıp öyle ölmüştür. Şehittir, şehit mertebesine ulaşıyor."

BU DİZİ ARAPLARDAKİ YANLIŞ OSMANLI ALGISINI TEYİT EDİYOR

Osmanoğlu, dizinin Arap ülkelerinde ve Balkan gösterilmesinin de bazı sonuçlarını olacağını söylerken, tartışmayı dış politika ve tarih bağlamında değerlendirdi: "Araplar zaten Osmanlı'yı yanlış tanıyor bu dizi de bu yanlış resmi teyit etti. Avrupalılar da biz Osmanlı'yı böyle tanımıyoruz diyeceklerdir"

PARGALI'NIN GAYRI MEŞRU ÇOCUK YAPMASI CESARET İSTER

"Pargalı'nın gayrı meşru bir çocuk yapması mümkün değildir. Yavuz Sultan Selim'in kızı ile evlenecek ve gayrı meşru çocuk yapacak. Böyle bir şey olabilir mi? Cesaret ister. Firuze diye biri de zaten sözkonusu bile değil. Herşey reyting değil çünkü tarihi işliyorsunuz."

doğru söylemiş reyting uğruna herşey yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…