Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
benim okuduguma göre sülümani hancerleyecegi sirada sülüman ayni hancerle öldürecek..yani hürrem simdilik atesle oynuyor gene aglayacak..bari hasta kör topal birilerini bulsalarda hürrem aglaarken gözyaslaribosa gitmese

Bence ölmiycek,Hürrem'in odasında yatak yok ama Firuze ölürken gözlerini kapadığında yatak görüyor.

iki bakisirlar bitirirler diziyi..bunuda bile bile herhafta cekiyorum ya su son reklamlari yuh diyorum kendime...bir umut iste ya uzarsa diye kapatmiyorum tv yi
reklamları gözümü kapatmadan izliyorum hele son reklamı çok uzatıolar yaaaaaaaaaa

yaaa hürremin odasında ölmeyecek...o dövmeyi açıklamayacak bence firuze bu iş şaibeli kalınca firuze geri zindana dönecek...

düşünün fragmadan zindanda pargalı ile görüntüsü vardı...yani süloda gönderecek zindana

ah ah firuze ahhhh

aaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar ben yanlışmı gördüm yaaaaaaaaa

pargalı zindandayıııı eee burada kestiler....

salaklar başbakanın açıklamasından sonra yanlış montajmı yaptılarrrrrrrr

hayret 3-5 kelime konusturdular ya..iyiki beklemisim..kesin benim mesaji okudular mahcup olayim diye uzattilar

Başı çekiyom haydi kızlar halaya bunu kutlamalıyız tey tey tey tey tey

Son düzenleme:
hörrem sultanim

hökümdarim

gerçekten bu kıza tahammül edemiyorum
harflere nokta koyunca yabancılar gibi Türkçe konusulmuyor biri desin buna
ayrıca tükürüklü tükürüklü aglamasına hiç dayanılmıyor

lütfen gitsin ya şu cansu dere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…