Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Firuze gözünü kapadığında hançer gördüya bacım,sonra yatak gördü yere düşerken yani.Ordan çıkardım ama umarım ölür.

bende dizi izliyorum diye geciniyorum haaaaaaaaa:))) bakar körmüsüm ben sülünamin yüzügü ve hancerden baskasina hic dikkat etmedim:)) sagol aydinlattigin icin

evettt yorumlara geleyimmmm sıcak sıcakkk sonrada yan komşunun dizisini izleyeceğim...

efendim pek atraksiyonlu ama boş bir bölümdü...

ilk dk. manisa hanedanı ve mehmetin vurlmasını gösterdiler...atraksiyan,acıtasyon yaptılar..
ama çokta tatmin edici değildi bi kıcı kırık halıcıyı bulamadılar........

sonra pargalı ve yasak aşkı baydı artık.......

azcık savaşş vs. göstersinler baydı bu çekişmeler....hemide sus payı olur millete........bakın savaşan sülo karşınızda resmi oluşur.

sonra haremde eskisi gibi bir entrika yokk........vasat işiliyor bir firuze bir hürremmm..

hürrem bebepimde çok vasat işlerle uğraşıyor...eskiden bi alım bi çalım süslenir püslenir giderdi perşembe geceleri..

gerçi bir perşembe gecesi gördük oda baya atraksiyonlu oldu 2 haftadır perşembe geceside yok...

firuze gitsin......... yeter herkes kusacakkkkkkkkkkkkkkk

bolll etrika gelsin yaaaaaaaaaaa çalıştırın kafayııııııııııııı

pargalının ipi çekilsin...............nigar bile pargalıya fırıldak yapsın....

Gelelim gecenin yorumunaaaaa;

Firuze öl:95:
Firuze yok ol:117:
Firuze.............

bence fruze tip olarak bu karektere yakismadi..yani ne yaparsa yapsin masum görünemiyor..daha masum yumusak yüzlü biri olsaydi bu kadar itici olmazdi..gerci hürremin yastigini kapan her durumda iticidir benim icin ya neeeeeeeeeeeeeeyse

Hürroş: Hürroş, bu sefer tamam mı? Geçen hafta görüşemedik sırf bu yüzden. Yeter yahu... Şehzade Mehmet için çok üzüldüm, geçmiş olsun, Allah bağışladı.

Firuze: Sezen Aksu'nun bir şarkısı var bilir misin Firuze? 'Lütfeeennn görmeyeyim seni, bir yerlerde karşıma çıkma, konuşmayalım, bakışmayalım, ne olursuuuun...'

Rüstem Ağa: Ağam çok film adamsın vesselam. Nigar'ı kıskanmaya mı başladın diyeceğim, olmayacak. Haklı olarak üzülüyor çocuğundan ayrılacak diye. Tamam, paşadan ayrılacağı için de üzülüyor ister istemez. Ama bana öyle geliyor ki bu tayin işi bir şekilde gerçekleşmeyecek. Sinir yapma hemen.

Nigar Kalfa: Nigarcığım, senin kız pek güzel be. Bak ben öyle her çocuğu sevmem ama seninki başka. Paşamız da ayrıca düşüyor üzerine, ne güzel. Ya bu arada, ne cins kocan var yahu. Hiçbir şey yapmasın, tipi yeter.

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, bu tayin işini yapmasaydınız keşke. Rüstem Ağa'yı düşünmüyorum da, Nigar için. Kızınızı görmesi için izin vermenizi çok takdir ettim, size yakışan da buydu. Ama siz babasıysanız Nigar da annesi. Nasıl dayansın bu ayrılığa? Özünde evdeki kara fatmaya kıyamayp gazetenin üzerine alıp dışarıya atacak kadar merhametli insansınız, ne olur bunu da düşünün.

Hatice Sultan: Hatice, paşanın kızını saraya aldırmak istemeni anlıyorum ama Nigar'ın da gelmesi gerekir o zaman. Paşa bunu istemediği için ayrı bir yerde yaşamasını istiyor. Doğru bir karar verdi. Bir şey söyleyim bu arada, paşa seni aldattı. Bunu Nigar ile kişiselleştirme. Bir kez yapan yine yapar. Nigar olmaz başkası olur. Gidecek diye sevinme yani. Hünkarımız da bir konuda haklı, paşa ile olan sorununu paşa ile çöz demişti. Hürrem ile bir ilgisi yok. Kalın kafan alsın artık şunu. Öf.

Bir sonraki bölümü izleme konusunda hiç hevesim yok.

Merak ettirdikleri hiçbir şey yok.

Zevk veren hiçbir şey yok.

Hiçbir heyecan katmıyorlar.

Firuze ölse ne ölmese ne.

Hürrem zafer mi kazanmış olacak.

Sülüman Firuze'yi reddetmediği sürece Hürrem kazamış olamazdı.

Ayrıca ölmezse de muhtemelen zindana giren adam Firuze'nin dövmesi üzerinde oynama yaptı.

Şehzadeyi kim okladı?

Mahidevran yaptırmış olsa ne olmasa ne...

Mustafa gözdesine nikah kıysa ne kıymasa ne.

Nigar'ın gitmemek için yapacağı entrikalar, İbrahim paşanın ve kompleksli karısının yapacağı entrikalar artık hiçbir şey ifade etmiyor.

Baydı artık.

Bu bölümü de niye izledim bilmiyorum.

Sanırım bundan sonra fragmanlarına bakarak takip ettiğim dizilerden biri olacak.

Bence dizi bu sezon fazla uzadı. Ya zaman atlatıp Sülümanı ölüdürmeliler ya da bitirmeliler.

Bitirmezler o ayrı.

Ne kadar süründürecekler merak ediyorum.
Evet, merak ettiğim tek şey bu artık hehehehe

dövme aynı şekilde duruyordu ...oynama yoktu

artı evet pargalı çokkk baydı bu aldatma konusu çıktığında ölmesi gerekti....saçmalıklar burada başladı

sonrada firuze ile devam ettirdiler...aşk şiirleri okumalar vs... vs... e hani hürrem ayrıcalığı???

firuze adına tarihte aşk mektubu varmı???hepsi hürrem adına

kimse kanmaz ama alıştık işteeeeeeeeeee

malesef meral okay vefat ettiginden beri sIkIcI oldu dizi birseyler ya eksik ya fazla cok arayacagiz galiba eski bölümleri

sizi bilmem ama beni dizi çok fazlsıyla sıkmaya başladı diziye sürekli yeni karakterler girip sonrada jet hızıyla çıkıyor..çok tuhaf..prenses,ölen cariyeler,malkoçoğlu,aybilge,gül ağa,iskender çelebi vss ve ismini unuttuğum bilumum oyuncu girdi çıktı...sanırım diziyi hareketlendirmek için yapıyorlar ama nafile..böyle daha da sıkıcı olduğu kanatindeyim. tmm güzel dizi beğeniyorum ama çok baymaya başladı pargalı ölcek dediler ölmedi.o da yetmezmiş gibi firuze çıktı başımıza,sürekli pargalı ile nigarın akıbetini ve hatice sultanın kaprislerini izliyoruz başka konu yok savaş yok,sefer yok ,artık eskisi kadar devlet meseleleri bile konuşulmuyor divan yok ben izlemeyi bıraktım

sanırım yanlış anladın bende hürrem için izliyorum...

şimdi kuzey güneyi izledim valla ilk başladığında izledim etkilendim ama muhteşem yüzyıl ağır basmış onu izlemiştim nettende onu takip ediyordum

ama meral okayın ölümü ile hiççç mantıklı bir kurgu göremedik...atraksiyon olsun türk halkı etrikayı

iki kadının bir erkek için savaşmasını çok sever diye firuze gibi ki(bu fikir meral okay başlattı prensesle) önümüze sürüyorlar..

meral okay çok zeki bir kadınmışki kabak tadı vermeden usulunce yolladı ....ya bu senaristler...

bomboşş geçiriyorlar.............sadece temeli sağlam kitlesi var olduğu için şuan m.y ayakkta bence...

bence şimdiye kadar pargalı ölmeliydi
onun yasını tutan bir hatice olmalıydı
sürekli ruh hastasu gibi dolaşan bir hatice değil..
ki kitaplardaki hatice böyle bişey yaşamamış..
artı hürreme böyle cemkirmezmiş...

sonra hürremin gücü artmalıydı
nasılki sezon finalinde o tacı taktı harem neki dünyayı yöneteceğim dedi..
he işte öyle olmalıydı...........
sonra süleyman ona kör kütük aşık olmalı devlet işleri sohbeti etmelilerdi..

şimdiki gibi kapçık ağızlı bir kadın için biraraya gelmemli
hürremin sadece ninnide ki güzel sesini hünkarın odasında yemek yerken çalıp söylerken izletmelilerdi...

sadece hürrem ve süleyman arasındaki ilişkiyi işleseler bir dünya hafta eder bunlara..........

salak yerine konuluyoruz...lafın kısası.............

bir arakdaş demişya fragmandan takip edeceğim aynen öyle olacak sanırım

artık ders yapmaktan dizinin 3/1 ini seyrediyorum..
artık yorum da şu olacak...
''ela lale el ele''

özel mesaj yazamıyorum da önemli değil olur böyle şeyler :) anladınız siz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…