Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
star tv bölüm fotolarında ibrahim paşa zindanda firuzeyi görüyordu birde firuze kırmızı elbisesiyle süleymanla sarılmış duruyorlardı bu bölüm iki resmide göremedim eğer diğer bölümdeyse bu iki resmin görüntüsü firuze çıkacak mı zindandan sülümanla sarılacaklar mı yine o balkonda ay anlayamadım 78. bölümde çıkacaksa yine yırtacak mı yani daha 3 bölüm var biri Allah rızası için şu resimlere baksında sen yanlış anlamışsın desin yav bu ne böyle:44:

Günaydınlarrrrr

Üzüm buğusu firuzeeee sen ağlama kötü kadın hürrem gene senlen uğraşıyorrr seni her gördüğündeee yutkunuyor yinee dıkanıyorrrr resmennnnn kıskanıyorr senşn asaletiniiiii

Memede üzüldüm ama şirret anası reyizede sinir oldum nasılda suçu mahşye atıyor hemen zombi kılıklı hürrem seni,bir anne olarak evladına üzülmene bende üzüldüm ..

Bak memed nasıl açıkladı durumu sülo bile mıstıktan şüphelendi resmen sonrada melun melunnnn baktı mıstığa..

Jr hürremde fena yani bal sen yerden bitme bücüre yahyalıya hem kaş göz oynatıyor hemde bu ne cesaret diyooooo tabi tabibizde yedik bunu demiiii

Kader çok tatlı maşallah adıda değişti esmanur oldu pargalıııııı sonun yaklaşıyor artık az kaldıııııı

Hatçe plan peşinde yineee bakalım neler olacakkkk

Rüstem paşa kesin gitmeyecek kalacak saraydaaa hala trsıyommm ondan kurtlardaki memati yi izliyor gibi oluyom atçı rüstemi gördükçeee

ya firuze cadısının röportajı var haber sitelerinde..13 bölümlük anlaşma yaptığını söylüyor..diziye 64. bölümde girdi.yani şimdiye kadar 12 bölüm katlandık ona...76. bölümde gitmesi gerekmiyor mu?

2 haftadır izleyemiyorumm
ders çalışıyoruz kızımla tv açmak yasak
hürroşumu özledimm benn
yazılanlara göre hala o pisss çalı süpürgesi gitmemiş
nedir bu hürremin bu üzüm çürüğünden çektiği
güzelde birşey olsa zoruma gitmeycek

bende tırsıyom atçı rüstemden:18::18:
bööle şaşı şaşı:86: derinden bakıyor ya

bizde de aynı şey var bacım..ders çalışıyoruz..
saat gece 10 da yatıyor o saatten sonraki kısmına bakabiliyorum dizinin..
siz hangi konulara geldiniz..

onu da kendi aklıyla yapmamıştı ki gülşah demişti, bu hasta cariye işnide selimin cariyesi nurbanunun verdiği akılla yapmış şimdi akıl vereni mi var iice sap gibi kaldı saf

rahmetli valide demişti hürrem kendi aklı ile ediyor sen başkalarının aklı ile

Ben artık sıkıldım sanırım hep aynı şeyleri görmekten, valla bu hafta kaçamak yapıp Kuzey Güneyle yarı yarıya izledim diziyi

Memati den bile tırsmıyordum bu kadar bu atçı rüstem adama kabus gördürür rüyada :18: o derinlerde ne görüyorsa artık

ahhh sen yine 10 dan sonra izliyosun ben onuda bulamıyorum bazen dersinizin bittiği saat 1.30 oluyo
hangi konu derken daha b1 sınıf kök söküyoruz resmen yazmada problem yok fakat okuma zor geliyo benim zilliye

ahhh sen yine 10 dan sonra izliyosun ben onuda bulamıyorum bazen dersinizin bittiği saat 1.30 oluyo
hangi konu derken daha b1 sınıf kök söküyoruz resmen yazmada problem yok fakat okuma zor geliyo benim zilliye

Daha küçükmüş çok mu ders veriyorlar bu kadar şimdidien bu kadar bunaltmasalar çocukları

muhteşem yüzyıla hazal kaya giricekmiş sanırım doğru mu ki???

girer inşallah severim tatlı kızıdır ama şööle edepli bir rolle girsin kimsenin sinirini hoplatmasın. hatta senaris aklını başına devşirip firuzeydi gonzalesdi saçmalamasalarda 3-5 padişah dönemi daha çekip edebiyle uzatsalar diziyi...
ama hürremsiz de tadı olmazki, meryem uzerli saçını başka bi renge boyayıp hürremin torununun torunu olarak falan yeniden girse diziye olmaz mı P

Daha küçükmüş çok mu ders veriyorlar bu kadar şimdidien bu kadar bunaltmasalar çocukları

3 4 sayfa oluyo azda değil oku yazz e arada birde kaytarma yapıyo geçç saatlere kadar uğraşıyoruz babasıyla
çalışmıyo olsam birazınıda sabah yaptırırım okula gitmeden ama hepsi akşamdan bitmek zorunda okul çıkış saati 18:10 eve gel 18:30 yemek ye bulaşık yıka 19 :30 dersimizi bitirmek 3 saat bazen daha fazla

Küçük işte kaytaracak tabiki annesi bizlerde hep yaşadık bunu, zamanla bir düzene girer ama ders çalışması seneye daha rahat edersiniz

bizim okul 8:00-15:00 olduğundan erken yatmak durumunda, tam gün oluyor..
okuldan gelir gelmez ,biraz dinlenip başlıyoruz derse,oyalana oyalana ders yapıyor..
başında durmasam bizim de gece 12 ye kadar sürer.. allahtan pek sıkıntı yok yazmada,okuma da az biraz okumada takılıyor ama olur o kadar..allah kuvvet versin bizlere..

muhteşem yüzyıl gümbürtüye gidiyor ama napalım, can feda onlara..

evet Muhtesem Yuzyıl dan cıkıyorum ve benim yerime artık baska bir rolle @acalyasamyeli yi izleyeceksiniz. .. :)

buda o hatunun twiti

adım Giulia Gonzaga olacak.süleymanın yeni gözdesi :)

inanmıyorummm yaaaaaaaaaaa biri gitçek tam kurtulduk kılçık fürüzeden derken bu mu gelcek yaaa offffff

sınavında başarılar allah zihin açıklığı versin biz sana anlatırız sonra.avatardaki senmisin ne güzel saçların varmış maşallah

teşekkur ederim hilkacım evet benim
ablişlerim kardişlerim bugunkı sınavı atlattım yarınkınıde atlatıyım hemen tek parça ızlemem lazım yorumlarınızı zevkle okudum anladımkı aslında bızm ıçın boş bı bolummuş gene gıtmemış cadı fıruze ama olsun haftaya halay çekçez ınşalaaaaaah haftaya bızım bolumumuz olur ınşşalah reyız şöyle bi döktürür

Küçük işte kaytaracak tabiki annesi bizlerde hep yaşadık bunu, zamanla bir düzene girer ama ders çalışması seneye daha rahat edersiniz
onlarda haklı okulda ders evde ders oyun oynamayı unutacaklar yakında evet belki 2. sınıf daha rahat ederiz

sizin okul saatiniz çok iyi keşke bizimkide öyle olsa
yazmada bizimde sıkıntımız yok iş okumada ezber yapmayı seviyo anne sen birkez oku sonrda ben okuyum diyo
amiinn canım amin ALLAH kuvvet versin hepimize

kızlar dikkat ettinizmi firuzenin dövmesini gösterirken siyah siyah kılları var cansu derenin sırtında kıllı firuze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…