- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
hanım ablaa gördünmü sizin çalı süpürgesi ne çıktı
casusun önde gideni kaa kuru haliyle b oundan büyük işlee kalkışmış pisik neolacak bukadarinsanın sevmemesinin bir nedeni varrr
İyi gecelerrrr hanımlarrrr güzel bir bölümdüüüü szerle izlemek keyifli oluyorrr
Gördüm gördümmmmm canımmmben çok mennunummmm olanlardannnnn reyizi gıcık etti ya bize o yeterrr zatennn
vayyyyyyyyyyyyyyyy rüşvetcii rüstem gömmüşş paralarıııı
Ben bu dizide ne Hürrem e ne Mahidevran a ne Hatice ye ne de firuze gibi sonradan çıkanlara kızıyorum
En çok sana kızgınım Süleyman. iyi güzel devlet yönetmişsin de uçkur davasında sınıfta kaldınböyle mi olması lazım hem çok aşık ol nikahına kadın al hemde ayran budalası gibi her önüne çıkanın dibine düş. Nikahlı karısı olmasa neyse diyeceğim. Böyle mi örnek olacak cihan hükümdarı halkına yanındakilere. Sen her gün başkasıyla düşüp kalk sonra Pargalı yapınca vay benim biricik kız kardeşime neler yaptın olsun . Tamam onunda yaptığı iyi bir şey değil tabi ki ama örnek olana bak. Sen önce kendine bak be adam hükümdârsın diye namusunu mu kaybetmen lazım. Ayıp ayıp boyunca çoluğundan çocuğundan utan artık.
Çok sinirlenmişim bugün firuze gider yarın başkası gelir. Hiç sorgulanmıyorsun hep böyle münasip görüyorsun ama olmuyor yani sen yapınca halvet başkası yapsın zina... sen gösteriyosun millet de normal sanıyor. koskoca hükümdar yapınca...
Neyse kızlar dizi bir yana bizim padişahımın ecdadımız böyleyse gerçekten vay halimizedaha ne aldatma hikayeleri çıkar bu milletten.... böyle görmüşüz baksanıza, iyice umudumu yitirdim bizim erkeklere karşı bu dizi sayesinde
adromeda cnm yorumların çok güzelll ..ağzına sağlık....
ben artık sıkılmaya başladım merak ve alışkanlıktan bakıyorum
artık süleymanın hürreme iğreniyor gibi bakmaları,şöle kibirli göz süzmeleri,sürekli azarlaması ,laf sokması vs.
tad vermiyor ,kitapların hiçbiirinde ne kadar entrika olursa olsun aşklarından bahsetmiş yazılı kanıtlarıda bugünümüzde var....
saray içindeki düzen güzel değil...valide sultan varken harem daha güzeldi....hürreminde haremi yönetmesini az ele alsalar...
bu hafta heycanlı tek şey firuzenin gitmesi...oda gittimi gitmedimi anlamadım sinsice bir bakışla bitirdiler...
bu hatunun hümeyra olduğunu bi şekilde duymalı ve oradan süleyman hürrem aşkını alevlendirmeliler...
yoksa hiçç tadı yokkk
geçmiş olsun andromeda sevgilinin durumu iyidir inşallah.herkese iyi geceler kızlar görüşürüz haftaya
adromeda cnm yorumların çok güzelll ..ağzına sağlık....
ben artık sıkılmaya başladım merak ve alışkanlıktan bakıyorum
artık süleymanın hürreme iğreniyor gibi bakmaları,şöle kibirli göz süzmeleri,sürekli azarlaması ,laf sokması vs.
tad vermiyor ,kitapların hiçbiirinde ne kadar entrika olursa olsun aşklarından bahsetmiş yazılı kanıtlarıda bugünümüzde var....
saray içindeki düzen güzel değil...valide sultan varken harem daha güzeldi....hürreminde haremi yönetmesini az ele alsalar...
bu hafta heycanlı tek şey firuzenin gitmesi...oda gittimi gitmedimi anlamadım sinsice bir bakışla bitirdiler...
bu hatunun hümeyra olduğunu bi şekilde duymalı ve oradan süleyman hürrem aşkını alevlendirmeliler...
yoksa hiçç tadı yokkk
yapma etme sırf hürmem gıcık olsun diee sevdin anladımda kadın vatan haini çıktı yaaww dahada sevilmezki gel bu sevdadan vaz geçç
Sevde değil beee reyize inat tutuyom işteekim gelirse gelsin aynen devam
Sevde değil beee reyize inat tutuyom işteekim gelirse gelsin aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?