Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yılan firuze meğer yılan hümeyraymış:S şok oldum izlerken valla ben bile inanmıştım o kadar gıcık olmama rağmen firuzeye casus olmaz demiştim o kadar gözyaşı döktü yok sölüman sen ne dersen o olur ddie..meğer timsah gözyaşlarıymış.inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh sülüman bu yüzüne şahit olur firuzeninde kendi elleriyle gebertir ve inşaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhh hürroşa eskisi gibi ilgi gösterir artıkın

firuzeye bende şok oldum hümeyraymış şimdi firuze begümhanda baska girer diziye böyle uzatırlarda uzatırlar iyice saçmalamaya başladılar nerde meral okayın yazdığı senaryolar nerdeeeee....insallah artık göstermez şu firuzeyi yaaa gitsin artık 3 sezondur sadece 2 kere savaş sahnesi çektiler tekrar savaş sahnesi çeksinler sülüman dış memleketlere gitsin ne bileyim hürremle aşk yasasın halvet etsin artıkkkk biz bunları görmek istiyoruz....mahinin yaptığı neydi öyle hürrem olmaya çalışıyodu ama beceremedi her zamanki gibi beceriksiz...süleymanda yılan firuzenin gözyaşlarına kandı niye kanıyosunki dövmesi ispatlıyodu kellesini alıcaktı

Son düzenleme:
bende inanmıştım casus olmadığına son dakikaya kadar rol yapmış demekki. son bir bölüm daha oynayacağına göre gelecek bölümde foyası ortaya çıkar belki.
yalnız bu gönderiliş benim hiiiiç hoşuma gitmedi, sülonun aşkı bitmediki, kadın yalancı diye gönderildi, belki yalancı die nikah kıyılmadı vs.. ajan die gönderilsede bişey değişmezdi bence, sonuçta işler ya hürrem ya firuze noktasına gelseydi de yollansaydı olurdu hürrem sülo aşkı kazandı derdim ama böylesi benim beklentimi karşılamadı.

ibo için aralıkta yada şubatta gidecek diyolardı ama tam hatırlayamadım, ajansını arayıp sözleşmesi nezaman bitiyo die sorsak mı

dün eşimle diziyi izlerken cansu derenin ağlama sahnesinde eşim ayy ne iğrenç diye bakamadı bu kızın hiç mi bir oyuncu koçu bişeyi yok. insan der ağzını yüzünü şöyle yapma, az yemek ye vücudun biraz et tutsun, yüzün dönmüş iskelete be kızım. Burnunun kemiği parlıyor zayıflıktan. Bence cansu dere sadece podyuma çıksın, oyunculuk ona göre değil.

Hürremciler, maalesef biz daha çok sinir olacağız.

1. şehzade mehmet ile birlikte sancağa gönderilecek hürrem, hatice sultan böylece hürremden kurtulduğunu sanacak. Kesin bu arada bir başka hatun gelir saraya, sonra onun da bir hatası çıkar gönderilir ve hürrem tekrar saraya getirilir.

2. şehzade mehmet ölecek, hürremciğim çöker zaten bu olaydan sonra.

3. pargalı ve mustafadan sonra beyazıt ta babası tarafından öldürülecek. Cihangir de ölecek.

4. Zaten kadıncağız yardım işlerini tamamladıktan sonra evladının tahta çıktığını göremeden ölecek.

Aslında dizide yansıtılmıyor ama mihrimah ve hürrem hayatları boyunca hastalık çekmişler. Rahatsızmış zaten kadın. Böyle bir hayatı yaşayan bir kadın, bunca acıyı çektikten sonra Hürrem için mutlu sahnelerin daha kısıtlı olacağını düşünüyorum...

Hümeyra kılçık firuz Devetabanı ayaklı :95: Pis nifak

Sülüman&Hürrem aşkı anlamında çöküş yaşıyorum ben de..
Hürrem aşık ama Sülüman.. erkek işte

firuzee kımmıss ya ben ızleyemedım dogal olrk anlayamadımdaa bırı anlatsa kısa ozet

firuzee kımmıss ya ben ızleyemedım dogal olrk anlayamadımdaa bırı anlatsa kısa ozet

önce safevi şahı amcam ,taht kavgasından kaçtım,casus değilim dedi.ismim de firuze begüm han dedi.beni geri göndermeyin diye yalan söyledim dedi.önce inanmasalar da araştırdılar nasıl araştırdılarsa,doğru söylüyor dediler.böyle olunca süleyman,amasya da av köşküne göndericem orda ölene kadar kalacaksın korunacaksın dedi.ağladı,zırladı çıktı saraydan.hürremle rüstem safevilere haber gönderdi.bunlar yoldayken safevi askerleri firuzeyi götürenleri öldürdüler.firuze çıkınca hepsi önünde eğildi.o da hadi gidelim dedi askerin birine.asker de hümeyra hatun,şahımız ve firuze begüm hatun sizi çok merak ediyorlar dedi.firuze hümeyra çıktı yani.öbür bölüm ortaya çıkacak mı bu bakalım

bide bide duuun firuzeci arkadaslarimiz seviyor iste firuze suleymani kabul edin demisti hihi gorduk yalanci furuze humeyrayi askim gibi ismimde hakiki diyorfu bu durumdaaa ismi gibi askida yalaaan dun firuze aglarken icimden havai fisek patlatmak geldi nasilda surundu yerlerde

Son düzenleme:
Evet evet ne kadar da hakikatliymiş koruk buğusu değil mi :2:
Ay canııımmmm kıyamazlar

hümeyra olsun, ne olursa olsun,
o bizim için halen üzüm buğusu firuuuzeee

Firuze cadısı ölmedi ya, valla geri gelmesinden korkuyorum ben. Sinsi yılan.

amaaaan olmese geri gelse ne olur artik bitiyor firuze sumuklusunun devri malum 13 bolumluk anlasma 77.bolumde bitmis oluyor gule gule sumuklu yalanci humeyraaaa seni ozlemiyceeez

Son düzenleme:
yarin fragman cikar muhtemelen merakla bekliyorum

sülonun hürreme soguk davranmalarindan biktim artik hürremde soguk davransin askini icine gömsün, sülo hak etmiyor öyle büyük aski yada fazla geldi tasiyamadi pis azgin sülo

aynen bende boyle dusunuyorum haketmiyor dizideki sulo cok saf herkese asik olup kolayca inaniyor he ama suda bi gercek okudugum seyler arasnda geciyordu cok saf cok vicdanli ve adaletli bi adam oldugu icin kimseye kiyamazmis zaten buyuzden mihrimah ve hurremin tek lafiyla harekete gecermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…