Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

dedigin gibi kimseye kiyamiyor ama hürreme gelince cok güzel kiyiyor hürrosumuz ise onun icin gözünü kirpmadan zehiri icecekdi,degmez süloya,o siirler okudu kilcik kuru firuze niye icemedi o zehiri yemedi bitaraflari

hürremin yerinde olsam sülonun suratina bakmam

sıradaki gelsin hürroş hepsinin hakkından gelir evelallah.

eee bizde variz hürrosumun arkasinda gongogami gonzolami kim neyse geldine pisman olcak

cansu dere twittlerde nasil deli oldu gelene daha beteri olucak,burayi okumasi yeterli arkasina bakmadan kaciririz

Son düzenleme:
evet ya sulo goremiyor hurremin askini yada gorsede kiyiyor ona dedigin gibi vedeee nerdeeee o fruze ay pardon pinokyo kilikli humeyrada o asillik yerlerde surundu agladi yinede icemedi zehri yalanci coban

Son düzenleme:
'Muhteşem Yüzyıl 2013'te kalkabilir'

7 Aralık 2012e-postaBaşbakan Tayyip Erdoğan'ın eleştirileriyle son günlerin tartışma konusu olan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ilgili hazırladığı kanun teklifini AK Parti Grubu'na teslim eden Oktay Saral, ''Bu dizi uzun zamandır gündemimizdeydi. Teklif yasalaşırsa dizi 2013'ün ilk aylarında yayından kalkacak'' dedi.
Beyaz TV'de yayınlanan 'Uyan Türkiyem' programına katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin yayından kalkacağını açıkladı. Kanun teklifinin Ocak ayında Meclis'te görüşmeye başlanılacağını düşündüğünü söyleyen AK Partili Saral, ''2013 yılında Muhteşem Yüzyıl yayından kalkacak'' dedi
kaynak:xxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

bir sürü ülkede gösteriliyor ve eminim yapımcılar bundan çoook para kazanıyordur. diziyi çekmeye devam edebilirler, bu durumda rtük yetkisindeki kanallarda yayınlanamasa bile başka kanallarda yayınlanabilir ve biz de internetten izlemeye devam edebiliriz belki...

herşey bitti de bizim bi gece eylendiğimiz dizi kaldı ellerinde yaaa

gitsinlerde ...başka yasalar çıkartsınlar....tecavüzcülerin hadım edilmesi ile başlasınlar...dayakcı kocalara güzel cezalar hazırlasınlar.....bakınız kendi millet vekilleri bile dayak yedi..jet hızı ile boşattılar.....

ya evlerinde dayak yiyipde boşanamayanlar....yada kocasından kaçıp ailesine sığnıp sonrada bir sokakta o koca kadını öldürdüğünde...

bunlara çözüm bulsunlar........öle tecavüz çocuğu doğsun devlet bakar demeklede olmuyor,,,,,,sokakta yatan binlerce çocuk,yetiştirme yurdunda yetişip 18 yaş gelince sokağa bırakılan gençler hepsinin geleceği çokmu parlak............

devletimiz bunları ele aslın bir dizi ile kıyamet kopmaz.....

Şeker ağayaaa didim şap atacak yemeğineeee

yok ablam şap falan olmaz. bu işi kökten halletcez:104:

firuze kepçüğünün sultan olmadığı belliydi. meymenetsiz şey gitcek inşallah

kızlar bi de firuze, sülonun odasından çıkarken ibramla bakıştılar yaa kesin bi numara var aralarında

Gazeteci Nagehan Alçı, Başbakan Erdoğan'ın Muhteşem Yüzyıl dizisine olan tepkisinin nedenini açıkladı.

Nagehan Alçı, Başbakan Erdoğan'ın Muhteşem yüzyıl dizisine olan tepkisinin en büyük sebebinin Mısır gezisiyle ilgili olduğunu söyledi.

Alçı'nın iddiasına göre Başbakan Erdoğan'a Mısır' gezisinde Cumhurbaşkanı Mursi veya üst düzey bir yetkili Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili olarak "Ya bu nasıl şey? Siz ülkenizde bir dizi gösteriyorsunuz güya kendi ecdadınız diye saçma sapan entrikalar, haremler... Siz koskoca ecdadınız Osmanlı'yı doru dürüst göstereceğinize nasıl böyle bir diziyle yanlış örnek olursunuz? bizlere de yanlış gösteriyorsunuz" dedi.
Bu eleştirilere kızan Başbakan Erdoğan'da Türkiye'ye döndükten sonra tepkisini dile getirdi.

izlediğim bir dizi vardı o da gidiyor elden.adı üstünde dizi ya.kaldırmadan önce halka sorsunlar ve reytinglere baksınlar.yaptıkları çok saçma ne demek yani kaldırıcaz yayından.bir sürü kişi var ordan ekmek yiyen onların da paralarını ödesinler bari.çok moralim bozuldu şimdi

ben de istemiyorum hiç bitmesini

Ancak senaristler asıl konuyla o kadar oynadılar ki,tepki alması doğal hale geldi..
Kardeşim,
Süleyman ve harem konusunu çekeceksen,doğru doğru dosdoğru çek işte..
Ne o titrek prensesler,Firuze (Hümeyra) kılçıkları,şimdi de gonzales midir nedir,o..(Başka bişeydi adı ya :26:)
AŞK-I DERUN GÖRMELİYDİK BİZLER..

Son düzenleme:
kaldırılırsa üzülürüm yaa.insanlar sunu anlamıyor bu dizi süleyenın hayatını değil harem ve haremin içini anlatmak amacıyla yapıldı mıhtesem yüzyıl askı derunn adı yani

aslında el atılacak o kadar çok yayın var ki muhteşem yy gibi olağanüstü bir yapımla ne alamadıkları var kimbilebilir??

önce bazı kanallardaki cinli büyülü saçma sapan yayınlara el atsınlar..

yapacak işleri kalmamış siyasetçilerimizin memlekette dert bitmiş magazin dizi yorumculuğuna başlamışlar..

İnsanlar fazla ciddiye alıyorlar. Alt tarafı dizi yani. Belgesel değilki.. Eşim baktırmadığı için fazla takip edemiyorm diziyi

Bu arada içinizde ben gibi Tarih düşkünü olanınız varsa, ''Tarihin Arka Odası''nda bu hafta İlber Hoca konuk. Kanuni harem ve çocukları konu ele alınacak. Kaçırmayın derim ben

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eleştirileriyle son günlerin tartışma konusu olan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ilgili hazırladığı kanun teklifini AK Parti Grubu'na teslim eden Oktay Saral, 'Bu dizi uzun zamandır gündemimizdeydi. Teklif yasalaşırsa dizi 2013'ün ilk aylarında yayından kalkacak' dedi
ALINTI........

ben yurt disinda yasiyorum benim turk oldugumu ogrendikleri zaman hemen direk bana hurem ve suluman diyolar hep cok sevdiklerini soyluyolar
yuzugunun aynisi bendede var her goren cok beyeniyo huremin deyip bakiyolar

Son düzenleme:

yaaa lütfen kalkmasın burada hep birlikde didişerek izlemek zevkli zaten tek seyrettiğim dizi.inş kalmaz

kızlarrr fragman çıkmışş hürroşumuz tam tesettüre girmiş ........heralde recep bey mutlu olurmu acabaa.....

kızışmış ortalık kızlarr

Şimdi dizi olarak baktığımızda her yol mubah fakat şöyle bir gerçek var gözden kaçırdığımız bu şuursuz senaristler bir Müslüman kadınla nikahsız olarak kanuniyi seviştirerek adamcağıza resmen fuhuş yaptırdılar...

Tarihte hem firuze, hem de böyle bir fuhuş olayı yok!!! Hadi aşk meşk reyting için tamam ama böyle birşeyi hiçbir padişah kabul edemez.

Düşünsenize o kadar dine düşkün bir padişah, nasıl olurda müslüman bir kadınla nikahsız yattığını öğrenip, hiç birşey olmamış gibi yaşamaya devam eder? böyle birşey mümkün değil.

Dizi kaldırılmasın ama senaryo ekibi toptan yargılansın destekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…