firuze varken niye böyle ailece degillerdi,bu fotolarda süloyu gördükce gicik oluyorum
firuze gitti hürreme yanasdi yine pis süloönce firuzenin girtlani sIKsin sonra karisma ciksin
kizlar dizi gercekten bitiyormu
tekrarı izleyince saçma bişey fark ettim
kuru firuze yalvarıyo yakarıyo ya süloya o kadar konuşuyolar falan sülo ağalar diyo kısık sesle anında geliyolar demekki ağalar olan biten herleyi duuyuyo vay arkadaş
eveeeeeeeetbunu gecen bolum farketmistim cok komik gelmisti fisildar gibi kendi kendine konusur gibi agalar dedi hemen kapilar acildi
Selam
kızlar su kuru zıllının gercek adı neymıs gecen hafta yagmurdan kanal bozuktu az oncede oglanın altını temızlerkene kacırdım
elektrıkler yoktu odevımı yapamadım ortmenım gıbı oldu bu
Selam
kızlar su kuru zıllının gercek adı neymıs gecen hafta yagmurdan kanal bozuktu az oncede oglanın altını temızlerkene kacırdım
Selam
Selam
hümeyraaa
ama anun gerçek adı çalı süpürgesi okadaannnnnn
hümeyraymış
humeyra hatunmusmus canim :) firuze begum han diye safevilerden baska bir sultanin adini kullanmis yani casus anlsilan :)
hümeyra mış
yeni böleüm başlıyo haydin koşun koşun
özetin bitmesini mi bekliyoruz yoksa ?
sımdı anladım sulo neden vazgectı ondan calı supurgesının modası gectı ya moda elektırınklı olunca tabı
emos vur bana kendıme gelım ben
Ben geldiiiii
Başlıyo bakalım
Yoklama alıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?