Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
benim merak ettigim firuze kurusu casuslunu yanina kar birakmazlar umarim,kellesini istiyorum firuzenin anca ozman icim sogur

Niye 3 fragman çıktı daha şimdiden acaba ?:26:

Bu hafta Nurhan hocanın katılmasıyla süper olmuştu fakat, kadını konuşturmadılarki bir türlü, özellikle Bardakçı devamlı araya girdi. Çok fazla konu anlatılmadı. Daha çok kendi aralarında sohbet ettiler desem yeridir Ben 3 e kadar baktım. 1 sat kadar sürmüş proğram. Fakat daha çok kendi aralarında sohbet edilmiş dediğim gibi.
Bu arada İlber hoca çok şeker biri, elinde tarağı saçlarını felan taradı, Allahtan uyumadı Murat Bardakçıya gelince çok bilgili, küstahlığının sebebide ondan bence. Birde huysuz aynı benim eşim gibi ben ikisini benzetirim, küstahlığı ve huysuzluğunuda

kızlar sizler övünce bende seyredeyim dedim 1 saat filan izledim bayan hoca tam konuşacak konuşturmadılar kadıncağazı sürekli ekler pasta muhabbeti baydı gittim yattım.

Nurhan hoca sürpriz oldu yaa bayılıyorum kadına. Ama evet belirli bir saatten sonra geyiğe sardılar, Bardakçı ve Erhan Hoca iddialaştılar falan.
Maille bir soru sordum ama yayınlamadılar Bu Firuze ilk çıktığında Safevi olduğunu anlamıştım dövmesinden. Bildiğimden değil de Google'da imaj araması yapınca görmüştüm.
İsmini ve şairliğini Safevilerin kurucusu Firuz Bey'den aldığını düşünmüştüm. Senaristleri takdir etmiştim böyle bir bağlantı yaptıkları için. Bunu sordum, özellikle İlber Hoca'ya. Ama işte yanıtlamadılar.
Dizinin yayından kalkacağını ise düşünmüyorum. Star'ı alan medya grubu çok güçlü, bence birkaç değişiklik, oynama yapıp devam ettirirler. Keşke tarih danışmanlarına biraz daha özgürlük tanısalar. Hakikaten muhteşem bir yüzyıl ve Mihrimah'ı, Sinan'ı, Sokullu'yu izlemek istiyorum. Rüstem'in atılımlarını merak ediyorum. Yayından kaldırmak kolaya kaçmaktan başka bir şey değil.

Sezen Aksu da tartışmalara katılmış

'Ülkemizde sinema tadında diziler yapılıyor. Ben birçok diziyi izliyorum, Muhteşem Yüzyıl’ı da severek takip ediyorum” diyen sanatçı, tartışmaları gereksiz bulduğunu söyledi: “Bu tartışmanın dışında olduğumu belirtiyorum ve bu kadar büyük bir tartışma yapılmasına gerek görmüyorum.'

Aksu, dizinin yayından kaldırılacağı iddiası hakkında şunları söyledi: “Muhteşem Yüzyıl, çok seyredilen bir dizi. Bence burada şunun cevabını aramak lazım. Bu kadar çok seyredilen bir dizi söz konusu olduğu zaman, aynı insanlar, parlamentodaki milletvekilini de seçen insanlar. Onların arzusu dışında bu kadar çok talep gören bir dizinin kaldırılması, milletin kendi ile temsilcileri arasındaki çelişkiyi ortaya çıkarır.”

Meral’e şahidim
Sezen Aksu, dizinin yaratıcısı ve yakın arkadaşı Meral Okay’a yönelik “Senaryoyu, tarihi araştırmadan yazmış” eleştirilerine de yanıt verdi: “Ben yanındaydım, çok ciddi ve uzun araştırmalar yaptığına şahit oldum.”

Cenker TEZEL / HÜRRİYET-KELEBEK
alıntıdır

fragmanlarda firuze ile ilgili bi sahne gösterilmemiş:S sülüman hala firuzeyi mi düşünürmü ki acep ondan mı hürroşa hiç pas vermez.valla bu bölümde göremicez kızlar galiba sülüman hürroş aşkını,şunların aşk ateşini birisinin yakması lazım umarım o birisi firuze oluri.ihaneti,gerçeği gören sülüman bu ateşte körük olarak firuze zombisini kulanır

kızlar sizler övünce bende seyredeyim dedim 1 saat filan izledim bayan hoca tam konuşacak konuşturmadılar kadıncağazı sürekli ekler pasta muhabbeti baydı gittim yattım.

İlk 1 saat zaten havadan sudan konuşuyorlar. Fakat bu hafta hep geyik muhabbeti yaptılar. Bende umduğumu bulamadım. Haklısın canım

Bu hafta umduğumu bulamadım canım ya, Nurhan hocanın gelmesine bende çok sevindim ama kadını bir konuştursalardı keşke Firuze hakkında bilgim yoktu, demek mail attın cevap vermedi, daha önceden bende İlber hoca bir yazısında İbrahim paşanın eşi Hatice sultan değil diye yazı yazmıştı. Onunla ilgiili sormuştum ama cevap vermedi tabi daha çok kötü yazanlara cevap veriyor Bardakçı
Belki bu hafta güzel geçer, tabi Nurhan hocaya söz hakkı verirlerse

inş dizin başına bi iş gelmez
zeboşçum tşk ederim allah isteyen herkese nasip etsin

eskiden ne çok severdim bu kadını... fakat siyasi olarak her devrin adamı olduğunu görünce artık dinlemekten vaz geçtim. devrin başında kim

varsa hanfendi orda. şimdi noldu da çok desteklediiği başbakanla ters düştü acaba merak ettim. benm iççin bir sanatçının siyasi görüşü

çok önemli değil ama böyle yaparsa.. neyse çok ağır yazardım ama banlanmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…