- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
[video=youtube;REKlqqbJzm4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=REKlqqbJzm4[/video]
evet hatta ne kellesi hurrem ona iskenceler etsin istiyorum kurbaga suratini mafetsin istiyorum
Niye 3 fragman çıktı daha şimdiden acaba ?:26:
bizde hürreme yardima gideriz seve seve yaparim valla,oyarim bi güzel o kuru tahtayi
bu hurrem iciin bu da hurrem iciiin buda sen diziye girdikten sonra tepkiler artti ve dizi kalkiyor
yani bu da ugursuzluguyn iciiin diye diye oyariz valla
Aynen katılıyorum sana. Çoğu insan Bardakçı'ya sinir oluyor ama bence huysuzluğu, hafif küstahlığı çekilir bir adam çünkü boş işlerle uğraşmıyor. Ayrıca gazeteciliğini de beğenirim eskiden beri.
Ben de eşimle birlikte izliyorum
Bunlar da olmasa hiçbir şey öğrenemeyeceğiz. Öğrenmek bir yana, açıkcası bakış açımızın (nasıl diyeyim) genişlemesine de sebep oldu bu program. Süper bir akşam olacak
Bu hafta Nurhan hocanın katılmasıyla süper olmuştu fakat, kadını konuşturmadılarki bir türlü, özellikle Bardakçı devamlı araya girdi. Çok fazla konu anlatılmadı. Daha çok kendi aralarında sohbet ettiler desem yeridirBen 3 e kadar baktım. 1 sat kadar sürmüş proğram. Fakat daha çok kendi aralarında sohbet edilmiş dediğim gibi.
Bu arada İlber hoca çok şeker biri, elinde tarağı saçlarını felan taradı, Allahtan uyumadıMurat Bardakçıya gelince çok bilgili, küstahlığının sebebide ondan bence. Birde huysuz aynı benim eşim gibi ben ikisini benzetirim, küstahlığı ve huysuzluğunuda
Bu hafta Nurhan hocanın katılmasıyla süper olmuştu fakat, kadını konuşturmadılarki bir türlü, özellikle Bardakçı devamlı araya girdi. Çok fazla konu anlatılmadı. Daha çok kendi aralarında sohbet ettiler desem yeridirBen 3 e kadar baktım. 1 sat kadar sürmüş proğram. Fakat daha çok kendi aralarında sohbet edilmiş dediğim gibi.
Bu arada İlber hoca çok şeker biri, elinde tarağı saçlarını felan taradı, Allahtan uyumadıMurat Bardakçıya gelince çok bilgili, küstahlığının sebebide ondan bence. Birde huysuz aynı benim eşim gibi ben ikisini benzetirim, küstahlığı ve huysuzluğunuda
kızlar sizler övünce bende seyredeyim dedim 1 saat filan izledim bayan hoca tam konuşacak konuşturmadılar kadıncağazı sürekli ekler pasta muhabbeti baydı gittim yattım.
Nurhan hoca sürpriz oldu yaa bayılıyorum kadına. Ama evet belirli bir saatten sonra geyiğe sardılar, Bardakçı ve Erhan Hoca iddialaştılar falan.
Maille bir soru sordum ama yayınlamadılarBu Firuze ilk çıktığında Safevi olduğunu anlamıştım dövmesinden. Bildiğimden değil de Google'da imaj araması yapınca görmüştüm.
İsmini ve şairliğini Safevilerin kurucusu Firuz Bey'den aldığını düşünmüştüm. Senaristleri takdir etmiştim böyle bir bağlantı yaptıkları için. Bunu sordum, özellikle İlber Hoca'ya. Ama işte yanıtlamadılar.
Dizinin yayından kalkacağını ise düşünmüyorum. Star'ı alan medya grubu çok güçlü, bence birkaç değişiklik, oynama yapıp devam ettirirler. Keşke tarih danışmanlarına biraz daha özgürlük tanısalar. Hakikaten muhteşem bir yüzyıl ve Mihrimah'ı, Sinan'ı, Sokullu'yu izlemek istiyorum. Rüstem'in atılımlarını merak ediyorum. Yayından kaldırmak kolaya kaçmaktan başka bir şey değil.
Sezen Aksu da tartışmalara katılmış
'Ülkemizde sinema tadında diziler yapılıyor. Ben birçok diziyi izliyorum, Muhteşem Yüzyıl’ı da severek takip ediyorum” diyen sanatçı, tartışmaları gereksiz bulduğunu söyledi: “Bu tartışmanın dışında olduğumu belirtiyorum ve bu kadar büyük bir tartışma yapılmasına gerek görmüyorum.'
Aksu, dizinin yayından kaldırılacağı iddiası hakkında şunları söyledi: “Muhteşem Yüzyıl, çok seyredilen bir dizi. Bence burada şunun cevabını aramak lazım. Bu kadar çok seyredilen bir dizi söz konusu olduğu zaman, aynı insanlar, parlamentodaki milletvekilini de seçen insanlar. Onların arzusu dışında bu kadar çok talep gören bir dizinin kaldırılması, milletin kendi ile temsilcileri arasındaki çelişkiyi ortaya çıkarır.”
Meral’e şahidim
Sezen Aksu, dizinin yaratıcısı ve yakın arkadaşı Meral Okay’a yönelik “Senaryoyu, tarihi araştırmadan yazmış” eleştirilerine de yanıt verdi: “Ben yanındaydım, çok ciddi ve uzun araştırmalar yaptığına şahit oldum.”
Cenker TEZEL / HÜRRİYET-KELEBEK
alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?