bu ne yahu...
çürük patetes tadı vermeye başladı artık bu dizimizi kaldırma çabalar..
21.yüzyılda yaşıyoruz...noluyo ne korkutuyor anlamıyorum bu insanları...diziden korkulurmu ...diziden korkmak türk halkına hakaret olur.koyunmuyuz biz hemen güdülenelim..hürrem kendini zehirledi diyelim allah korusun :)bizde mi ölelim.olur mu öyle şey ya hu.okuyan okur tarihini ,babasını, atasını,ecdadını hangi yazar hangi kaynakça kendine uygun kafasına yatıyor ona inanır.ne sandınız türk milletini sayın hükümet sakinlleri.bizim çobana ihtiyacımız yok.bu dizi tüh kaka..izleyemezsinizle olmaz...komik olur olursada..sizin kendinize güveniniz yok sanarız..
yok olmaz uğraşmayın bunlarla..rahat bırakın adamlar sanatını,işini yapsın...isteyen kanal mütevazı hürrem ler çıkarsın ekrana isteyen ,cilveli baştan aşağı kadın hürrem çıkarsın.isteyen trt izlesin isteyen star...karışıyo mu halk trt deki diziyi beğenmedik, çok sıradan ,kalksın, hiç te güzel değil diyormu ...halk neyi isterse onu izlemekte özgür...olmadı kanalları mı kapatacaksınız...olmadı internetide kaldırırsınız siz...unutmayalım..yasaklar cazip gelir fazla sıkıldığında boğazı insanın...
aa birde olayın ekonomik kazanç boyutu var ...kaç ülke takip ediyor...demekki beğenliyor...nedir bu bağnazlık...beğenilseydi trt deki de rağbet görürdü başka ülkelerde..demekki neymiş...adamlar kaliteli iş yapmış arkadaşım....destek lazım destek ...köstek yapmayalım...yazıktır...
kurtlar vadisi kaç yıldır ekranlarda...ölüm ölüm,,silahlar milahlar...noldu neden hep var ..kaldırılmaı...okadar izleyeni var..noldu hepsi katilmi oldu..yooo...gülüyorum bu duruma...sinirde oluyorum..öyle dizi kaldırmakla olmaz bu işler...tarih öğrenmek isteyen olayı her görüşten inceler eğrisiyle doğrusuyla öğrenir...bitsin artık bu konu...millet marsta yaşam var mı onu araştırıyor...hangi dizide dekolte var ..hemen türbanlayalım peşinde...şaka gibi yaaa huuu...
Bence de olmaması gereken bir dizi varsa,o da kurtlar vadisi mesela..
muhteşem gece:92:
evet ne zamana kadar bilmemde sen nasılsın bebişim
son günlerimizi yaşıyoruz sanki
iyiyim ablacım, sen nasılsın
evet belkide konuyu kendi kendi istedikleri yöne çekerek devam ederler
bodur mihrimah ne diyor aceba?
taşlıcalıya verin beni,vermezseniz canıma kıyarım mı diyor, ne diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?