asıl senin bilgilerinde eksik var.evet savaş sahnelerıde oldu.kanuni sarayda kaç yıl kalmış okudugun tarıh kıtaplarına iyi bak o zaman.tarıhçiler bile sarayda toplam 2 yada 3 yıl kaldıgını soyluyor.biz burda kanunıden bahsedıyoruz.selimden degil.
efettt yorum yazacak şevkim bile kalmadı farkındaysanız dizi biterdiiibu saattlere kadar yorumlar dönerdi..........
şimdi yok.....
hele ben kendi mekanımda değildim hiçbişi anlamadım valla....
ilk sahne süloo mektubu okuduu.......seslendi pargalıyı getirinmi ne dedi..
cArrtttt reklam ...hoppp reklam sonrası paşa bursadnan bi koşuda geldi...
o 1 sn. da mısıklada konuştu...ışınlandıı paşam...
sonra bir şekilde paşa aklandı...odadan çıkar çıkmazz...hürreme ejderha gibi ateşini püskürttüüüü
üleynn paşa sen kimsin beee asılll dizide hep sen soruyorsun yaa sen kimsin bee adam diyee..
işte bu hafta benim sorasım geldi....sen kimsinde koskoca cihan padişahının nikahlı karısına ölümse ölüm diyorsun beeeeeeeeeeeee
hem sülo bu böcek pargalıya emanet etmedimi hürremiiiiiiiiii nikah kıymadan...ne değişti
bu demek oluyorki sülo hürremi boşamış............kimse iplemiyorrrrrr
sonra haticeyi kötülük timsali çıngıraklı yılan yaptılar......tek derdi haticenin ,hürrem olarak gösterilmeye başladı........
oysa evladı var.....kocası dostu ile görüşüyor ,hangi sebeple olursa olsun....gayrii meşru çocuğu var vs.vs.vs.....
bu kadar sorunun içinde yengesine takmış görümce engerekkkk........birde çok aşk var gibi öpüşmüyorlarmıııı ıykkkkk
eskiden sümbülle engin günaydın adını unuttum ne ağa idi didişirdi..o bile güzeldi
şimdiki sümbüll hürreme geliyorr arada valla tilla ,,,sııısıııı diyor bide koca göbek ahçıya laf atıyor......bitti.........
eskiden bir çok kişinin kendi dünyası vardı şimdi öyle değil......
aşkı derun dediler dediler onuda yok ettiler..............artık karşımıza hastalıklı sülo geliyy...parayanok biri çıkar...............
beğenmedim bu bölümüüüü olayı ateşlendirmek içn aşkkk lazım halvet gerek.....
aile yemeğinde bile resmi toplantı gibiydi.............o küvvetli aşk sözleri söyleyen kadının karşısında odun olsa ateş alırıdı...süloda bişi yokkk...
Kızlar sonu nasıl bitti ya ? ?
Uyuyakalmışım izlerken dün :18::18::18:
gelcek hafta hamdi alkan sülümanın süt kardeşi olarak konuk okcakmış
gelcek hafta hamdi alkan sülümanın süt kardeşi olarak konuk okcakmış
afifenin oğlu olarak mı ? ne alaka ya hu afifeye benzemez o..toroman birşey...bülent gibi dudakları var..bülent ersoy da gelir yakında ...abartmasınlar...
yeni fragman çıkmış.
hürrem süloyu yerde buluyor, ağalaaar die bağırıyor yine:))
ibo sülo zehirlenmiş diyor.
hürrem öğrenince hatçeye "benden kurtulmak için süloyu öldürmelisin" dediğini hatırlıyor ve ibonun kan dökülecek laflarını..
hatçe iboya mustafaya haber vermeliyiz diyor.
rüstem hazırlık yapalım o ihtimale karşı diyor, hürrem aklından çıkar diyor, sülonun ölmesi ihtimalini kastediyor.
ibo mustafanın yanına gidiyor, paitahta götürmek istiyor, cümle osmanlı mülkü sizi bekler gibi laflar ediyor.
hürrem memete, babanı zehirleyenler seni de öldürmek ister falan diyor.
böyle böyle ibonun da mustafanın da mezarı kazılıyor işte..
ibrahimin zehirledini düsünmüyorum okadarinida yapmaz
umarim firuze zehirlemis dicem ama oda nasil olcakki gitti uzaklara :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?