- 18 Ağustos 2009
- 5.503
- 4.648
- 698
malı mülkü tahtı görevlerini hevesini bırak git dedi iboda ne kazancam dedi canını dedi hürrem
ibo güldü hürrem son defa sölüyorum dedi sonra çıktı
ibonun gülme heveside içine kaçtı adamları görünce
mıstıkla aynı zamanda ölüyo diye biliyorum
İbrahim Paşa, Fransızlara verilecek olan kapitülasyonlarla ilgili çalışmalarını yürütürken, 14-15 Mart gecesi iftar için saraya davet edildi. İftardan sonra dört dilsiz cellat tarafından boğuldu.[2]*Daha önce*Makbul*olarak anılırken, ölümünden sonra*Maktul*olarak anıldı. İbrahim Paşa'nın ölümüyle Fransızlara verilecek olan kapitülasyon antlaşması taslak halinde kaldı ve yürürlüğe girmedi. 1536 da oldurulecek iftar yemegine davet edilip
İbrahim Paşa, Fransızlara verilecek olan kapitülasyonlarla ilgili çalışmalarını yürütürken, 14-15 Mart gecesi iftar için saraya davet edildi. İftardan sonra dört dilsiz cellat tarafından boğuldu.[2]*Daha önce*Makbul*olarak anılırken, ölümünden sonra*Maktul*olarak anıldı. İbrahim Paşa'nın ölümüyle Fransızlara verilecek olan kapitülasyon antlaşması taslak halinde kaldı ve yürürlüğe girmedi. 1536 da oldurulecek iftar yemegine davet edilip
ya kazen verdiğin tiyolara baktım mıstığın sevdiği kız rümeysa değilmişismi başka yazıyo nette helena değilmiş
löp löp herşeyi verirsem ne anlamı kalır : )
ya kazen verdiğin tiyolara baktım mıstığın sevdiği kız rümeysa değilmişismi başka yazıyo nette helena değilmiş
çıngıraklı fürüze gittiiiiiiiiiii çıngıraklı paşa da gidiciiiiiiii 3-4 bolum kaldı kanımca. halay başıyım bılıyosunuz bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?