Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
pargalı bir tarafa hürrem bir tarafa

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri ne oluyor? Korkuyorum ben. :18: Off içimi sıkıntı bastı. Sağ salim oradan çıkın da konuşuruz.

Hürroş: Hünkarımız için geçmiş olsun Hürroş. Neyse ki çabucak iyileştiler. Bu akşam çok kızdım sana. Ne oluyor hemen öyle kosssskoca paşa hazretlerine istifa et diye emir vermeler, içeri bir sürü adam gizleyip sözüm ona saldırı düzenlemeler, göz korkutmalar ??? Sen bir dur orada bakalım. Evet Şehzade Mustafa'yı kayırmasına ben de kızıyorum. Doğru, Mehmet'e de gaz vermişti sancak konusunda. Sen o sancağa gitmeyeceksin tabii ama şunu aklından çıkarma ki, Şehzade Mustafa ile Mahidevran da Manisa'da. Öyle hop diye arkandan iş çevirmez kimse yani. Çok sinirlendim evet !!!

Sultan Süleyman: Hünkarım, büyük geçmiş olsun. Bünyeniz bir hayli sağlam, vallahi çabuk kalktınız ayağa. Paşa haklı, Firuze bence bu işi tezgahlayan. Tekrar geçmiş olsun.

Mihrimah Sultan: Mihri, sen bu mektubu yolladın ya şimdi, Taşlıcalı çok pis sırıttı koskoca sultanı nasıl tavladım diye. Uyanık ol annem.

tey tey hürrem bu bölüm tozu dumana katıcak

hürrem ne güzeldi bu bölüm ..kadına her renk..rengi alem yakışıyor...mavisi..kırmızısı...cihan güzeli ,,sultanlar sultanı..süleyman hürreme aşık olmasında...kime aşık olsun...süleyman hürreme yanıp tutuşmasında kime tutuşsun...kadın güzelller güzeli,,,kocasına kul köle çocuklarına annelerin annesi..daha ne olsun geri kalanlar dış kapının mandalı....

diziyi yine herzamanki gibi netden izlicem ama burayi okuyunca izlemis kadar oluyorum

güzel yorumlariniz icin sagolun herkese iyi geceler

Bir sonraki bölüme ait her bilgi bende......

Eki Görüntüle 581974

lütfen söyle lütfenn...merak ediyorum...küçücük minicik söyle...kod adı firuze ,tütsü falan en azından bununla ilgili minicik birşeyler fısılda bize...acı çeke çeke mi ölcek yoksa böyle mi kalıyor gittiği yerde...falan filan...we love you kazen..:)

Selam
bolumu boluk porcuk ızlesemde begendım
hurrosumun mavı esarbı ne yakısmıstı oyle
ıbosa da mor cok yakısıyo
ah rustem aga supersın sen ya nasıl ımencıkte mımetı koruyalım dedı
suleyman hurreme olan askını sımdı mı hatırladın
hatceeee yılan hatce yıne uyuz oldum sana tıpın gıcık napım
bu arada hurremın manısadakı casusunun helena olabılecegı ıhtımalını kımse aklına getırmıyo nıye olmasın mustafanın helenayı yolladıgından haberdar degıl hurros

aklıma enteresan bişiy geldi acaba yahyalıdamı safevi...hani firuze çok istiyodu ya mihrimahın yahyalıylan olmasını..aaaa korktum valla..evet evet mahinin saraydaki ajanda yahyalı...mihrimah canım sanırım o bir safevi yılanı firuze ağlarını ördü gitti ..ya da ben iyice kafayı bozdum...noluyo ya..firuze gitmeden gaz çıkardı heryere kokusunu saldı...şüphe tohumları saçtı aklıma...KIZLAR BEYİN FIRTINASI YAPALIM OLABİLİR ..BU YAHYALI AJAN OLABİLİR...

vallahi aklımın ucundan geçmemişti çok ilginç olabilir.. senin tahmin kuvvetin iyi galiba.. iyi yorumluyorsun izzlediklerini .. yaa bi zahmet falıma bakarmısın. fotoları paylaştım.. lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn

dııl yahyalı acan fılan bence o adamdan bı cacık olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…