Kızlar bi zahmet kahve falıma bakar mısınız? sizi seviyorum hadiiiiiiiii :)) hürremciler
tey tey hürrem bu bölüm tozu dumana katıcak
Pargalıyı seven bi benmiymişim koca topikte
Ölmesin ya öyle demeyin
o kız reyizin adamı sankim :26:
aklıma enteresan bişiy geldi acaba yahyalıdamı safevi...hani firuze çok istiyodu ya mihrimahın yahyalıylan olmasını..aaaa korktum valla..evet evet mahinin saraydaki ajanda yahyalı...mihrimah canım sanırım o bir safevi yılanı firuze ağlarını ördü gitti ..ya da ben iyice kafayı bozdum...noluyo ya..firuze gitmeden gaz çıkardı heryere kokusunu saldı...şüphe tohumları saçtı aklıma...KIZLAR BEYİN FIRTINASI YAPALIM OLABİLİR ..BU YAHYALI AJAN OLABİLİR...
yahyalı kod adı firuzenin ajanı mı?YAHYALI YÜKSEK İHTİMAL AJAN BENCE...SİZCE ?
yahyalı kod adı firuzenin ajanı mı?YAHYALI YÜKSEK İHTİMAL AJAN BENCE...SİZCE ?
aklıma enteresan bişiy geldi acaba yahyalıdamı safevi...hani firuze çok istiyodu ya mihrimahın yahyalıylan olmasını..aaaa korktum valla..evet evet mahinin saraydaki ajanda yahyalı...mihrimah canım sanırım o bir safevi yılanı firuze ağlarını ördü gitti ..ya da ben iyice kafayı bozdum...noluyo ya..firuze gitmeden gaz çıkardı heryere kokusunu saldı...şüphe tohumları saçtı aklıma...KIZLAR BEYİN FIRTINASI YAPALIM OLABİLİR ..BU YAHYALI AJAN OLABİLİR...
kiz Kazen erkek
kazen hanım lafına degıl ama buna cok guldum nıye dersen kız kelımesınden sonra vırgul olaydı ıyıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?