Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bu bölümde iyice abarttılar. Resmen diziden soğudum. Bir anda nasılda bozdular kendilerini. Hele o çarşı sahnesiiiii...

Sonuç: Durmak yok yola devam :)))

Son düzenleme:
Açık söylemek gerekirse devlet bu dızıye dil uzatınca dizi gözümde bir kıymete bindi ki anlatamam ..

Sadece burdaki yorumları okur geçerdim ama bu gece netten izledim diziyi

- hürrem 'e mavi eşarp ne kadar yakışmış öyle aman aman bakmaya doyamadım tütütüt maşallah
- Taşlıcalı bence sey yoluna gidecek yazık sevdıydım ben onu , mıhrımahın mektubunu mahidevran '' ajan mektubu '' sanacak heralde ..
- Ya tarıhın kara ısımlerınden bırı ama ben burda İboya hastayım adam kotu ama çekici bir kötü :))
- Bölümde aşk yoktu , oysaki taşlıcalının mıhrımaha bakısları falan oy oy cok guzeldı ..

son olarak keşke dizi adam gb bitseymiş baskılara boyun eğmeseymiş.. alttan alta verılen mjlar kafalarda uyduruktan örtüler neydi öyle !

benim bildigim gercek tarihtede taslicali yahya mihrimaha asikmis ama hurren mustafanin adami oldugu icin bu aska asla izin vermemis.taslicali kendi halinde sadik bir asker aslinda...sonra rustemle evlendirmis ve 3 u (mihrimah,rustem ve hurrem) bayagi bi devlet islerine karsimislar...bu arada mimar sinan da mihrimaha asikmis ama aralarinda cok fazla yas farki oldugu icin kalbine gommus garibim

Çayımııı alıpppppp keyifle diziyi seyrettim megim hem bura hem dizi çok şey kaçırıyom sonraaa

Hadi itirafff edin özledinizzzz bizi dimiiiiiiii nerde antihürremciler didiniz dimiiiiii

ay yasık onlara ya yakında üzüm buğusunu koruyup kollama derneği kurucaklar

Çokk yazıkkkkk demiiiii bizeeeee üzüm buğusu gitti ama başkası gelirrrr sarar sarmalarız onudaa

kursunlar bayılıyorum onlarla atışmaya şurda,yoksa ne anlamı var diziyi izlemenin

bizim derneğimiz var mı peki be?:26:

Dimmiiii yani megimmmmm bak biz olmasakkkkk kimlen atışcaksınızzzz dimiiiiiii :13::13: datlıı datlııııııı kapışıyozzzz şurdaaaaa

evett evetttt hanım ablayla tatlı gacıı gelsinn onlarsız olmazzz
çalı süpürgesi gitii onlarda rakasından gitti

Yokkkkk vallla çay keyfi yapıyommmm ondan gelmyommm litfennnnn çalı süpürgesiiiii dime firuzeyeeeee

Sizin zombi kılıklııııı reyiziniz gene hainnn planlarrr peşindeeee koştuuuu akşammmm

kızlar duydunuz mu polat alemdar 20lik bi kızla evlenmiş. mahi yemeden içmeden kesilmiş

Zeboşşşşşş takkke mi örüyon kızzzz polataaaa

Bu rüsteme ne oluyor acaba sevindirik

Atçıııı rüstemmmm çıkarcı rüstemmmmmmm gözleri kayıkkk rüstemmmmm çakma memati rüstemmmmmm

şu sahneyi gören artık bu aşkın karşısında durmasın

Ben dururummmmmm gözünü açacammmm sülounun perdeee inmiş artıkkkkkkk gözüneee

sadece gacımla ankım durabilir

Nasıldaaaa biliyor varyaaaaa

mahi çökmüş iyice üzüldüm kadına

Yazık etti güzelim kadına polatta

olaydı da yiyeydik :)) bende hamile kalim lokma dağıtıcam :)

inşallah o güzel günleride görürsünüz

bizde hürroş geberince helva kavurup lokma dağıtacaz

Son düzenleme:
löp löp herşeyi verirsem ne anlamı kalır : )

ama dün kü tüyolar tam anlamıyla tuttu yaa gerçi daha açığa çıkamadı şu Mustafanın sarayındaki ajan ama yakındır. Tahmin yürütmüyorum ters köşe olabilir. Ben dün aşam yeniden alevlenen Hürrem Süleyman aşkına bittim o ne güzel sözlerdi yaa. İşte Hürrem'i bu yüzden seviyorum kadın gerçek aşık. Piki pargalı nasıl kurtulacak, Firuze'nin parmağının olduğu nasıl anlaşılacak, suikastin tütsüyle yapıldğı nasıl ortaya çıkacak, Helena ne zaman gelecek vs... acil tüyo istiyorumm çok merak ediyorum dayanamam haftaya kadar ben.

ninjalar bizim ecdadımızdanmış bunu öğrenmiş olduk bu bölüm

doğru valla yaa çok güldümm

kızlar farkındamısınız meral okaylı bölümlerin tadı kalmadı nce çok daha sinema filmi tadında oluyordu sürükleyiciydi artık basitleşti sanki

bence de Meral Okay'ın yazdığı bölümlerden daha da zevk alıyordum şimdi hep aynı entrikalar gibi geliyor heyecan yine var ama basit işte. Eksik birşeyler var bunu rahmetli Meral Okay tamamlardı ancak. Ruhu şad olsun.. Bu sezom bitirecekler caanım diziyiii

Kanuni'nin şiirler yazması aşkını anlaması hoşta ben az biraz soğudum Kanuni'den şu Firuze'den sonra adam o büyük aşkınıbırakıp hemen Firuze'nin kollarına atladı ona da şiirler okudu gözdesi yaptı Hürremi bile geri çevirdi Firuze'nin foyası ortaya çıkmasaydı ya da öldürülecek olmasaydı perşembe gecesini de ele geçirirdi o kadın ama bir yandan da acana Kanuni'ye büyü mü yaptı demeden de edemiyorum yaa lakin öyle olsa ne yaparsa yapsın kovmazdı dimi saraydan Kanuni onu.

o kız reyizin adamı sankim :26:

Başka kimin adamı olacaktıııı zeboşummmm şirret reyizin tabisiiiii

çıngıraklı yılan 1 pargalıııı 2 mahiiiii 3 fürüzeee çıngraksız yılan hatçeee

1 anakonda hürrem

2 yedi başlı ejdarha hürrem

3 her kötülüğün anası hürrem

1 gözü kör sülo

2 pis sakallı sülo

3 halvetçi sülo

çok gezmeyin akşam olmadan eve gidin deyür bize kadı efendi.

İnceden inceye mesajlar gelmeye başladı artık dizidee

Ebusuud efendi laf sokmakta Hürrem Sultan'la yarışıyor resmen

Körle yatan şaşı kalkar misaliiii

süleyman attı üstünden büyüyü..
yalnız nasıl etkilendiysem sanki karşısında firuze var gibi geliyor içimi bir sinir kaplıyor

Firuzeeee olaydı keşke dimiiiiii ne kaaaaa şiirler okurdu süloda onaa

daha bu neki sirada gonzales var ona siirler dökcek görüp bekleyelim

Gonzaga yada ne dilller dökecektirrr sülo hazretleriiii bekliyoruzzz sabırsımlıklaa

Bir sonraki bölüme ait her bilgi bende......

Eki Görüntüle 581974

Hürremi ne zaman ölü göreceğiz acaba

Başka kimin adamı olacaktıııı zeboşummmm şirret reyizin tabisiiiii

Hürremi ne zaman ölü göreceğiz acaba

Günaydın..

Hürrem'den asla kurtulamayacaksınız. Tarih de ; Hürrem'in vefatından sonra Sülüman bizim reyiz'e çok benzeyen bir hatuna gönül veriyor , sırf Hürroşumuza çok benzediği için...

Günaydın..

Hürrem'den asla kurtulamayacaksınız. Tarih de ; Hürrem'in vefatından sonra Sülüman bizim reyiz'e çok benzeyen bir hatuna gönül veriyor , sırf Hürroşumuza çok benzediği için...

sonra yerine haremdeki zürrem geçermiş
o geldi direkt aklıma

ya benim anlamadığım bu ajanlar ,kötü kadınları kendileri getiriyorlar ajanlar hiç uğraşmıyor saraya girmeye :26:
firuzeyi hürrem getirdi,eğer yahyalıda ajansa onu da kendi elleriyle getirdiler,diana da öyle ben anlamadım hiç uğraşmadan giriyorlar içeri...

bence mihinin sarayında ki ajan dianadır,fidanın kafaya vuran mektubu alan dianadır....
ayrıca o ninjalar benimde komiğime gitti,ibrahimin gülmeside çok komikti...
hürrem bütün akşam büyüledin beni çok güzeldin bacum...

Aynen ben de öyle düşünerek Hürrem'e oy verdim:) Seviyorum Hürremi ama o sarayda en tehlikeli kişi Hürrem... Çünkü çok zeki, aşık ve anne...
Kaldı ki Süleyman'da ona aşık. 4 şehzade ve 1 kız annesi.. O kız ki Süleyman'ın en sevdiği evladı.

sülonun 180 derece dönüşü çoook yapmacıktı, nebilim hastayken rüyalar falan görse kör kuyulara düşse onu hürrem çekse çıkarsa, hasta yatağında konuşmaları duysa uyusa uyansa hürremi görse, günlerce yatsa falan yada firuzeyi öğrense tek güvenebileceğim kişi hürremmiş dese vs.. biraz daha inandırıcı olurdu belki ama bu şekilde... noldu ne değişti de birden hürrem kıymetli oldu??? senarist bunu nereye bağlayacak çok merak ediyorum doğrusu, bizim gibi sıradan insanların yazdığı senaryo gibi firuzenin büyüsüne bağlarsa ne anladım ben onun senaristiğinden, çekilsin biz yazalım diziyi ozaman, dimi ama..

hürremin okuduğu şiir ilk bölümlerde sülo savaşa gittiğinde hürremin yazdığı mektuptaydı bi zahmet edip senarist yeni bi şiir bulamamış mı..

sülo süt kardeşi yahyanın yanına valide öldüğünde de gitmemiş miydi? ozamanlar yahyacık ne şifacıydı ne de hamdi alkan ama sülo yine bööle berduş kılığındaydı:))

taşlıcalı hürremin elinden çok kolay kurtuldu diye düşünüyordum belki de hürrem tehdit etti ajanlığa ikna etti ve belki yaktığı bohçacının getirdiği mektuptu da biz mihrimahınki sandık, senarist firuzenin ajanlığı gibi ters köşe yaptı belki bize.. ama taşlıcalının bohçacı kadını ölü buluş şekli ve gizli mektuplaşma için bööle bir yola ihtiyaç duymayacak olması (bakınız mihrimah ile yazışması) düşündürüyor tabii.. belki hürroşum zeka küpüm bir birinden habersiz 3-5 ajan yollamıştır..

Günaydın..

Gğnaydınlarrrr

Aman huyu benzemesinde kimle beraber olsun önemi yok

Saraydaki tek akıllı paşa ayaz paşaydı zombi hürrem onuda kendş tarafına çekmek için rüşveti önüne tepsiyle sunmaya başladı

Ayazım paşam benim gel sen beni dinle uyma bu cadı kılıklı zombiye oyuna getircek senide gidecek yoksa seninde kellen

çalı süpürgesi işteistersen fırıncı küreği koyarım adını çalı süpürgesini beğenmediysen
zombimiii
hangi zombiye mavi bukadar yakışırr
bir kadın bukadarmı tatlı olur maşşallah hürroşumuzaaa

burada bu rüstem ağa denen adamm ne kadarr itici yaaa
bakışları hareketlerii tecavüzcü coşkunu aratmıyo

Onun boyuna posuna gurbannn salına salına yürüyordu işte

vallahi aynı zombiler gibi yürüyor reyizzz ciddiyim yürümesi hoş değil yan yan gidiyor işte

burada bu rüstem ağa denen adamm ne kadarr itici yaaa
bakışları hareketlerii tecavüzcü coşkunu aratmıyo

Hep diyorum bunu korkuyorum bu atçı rüstemden kaşı gözü ayrı oynuyor

Çoşkun bille daha sevimli bakıyordu

[video=youtube;YdaPh7LgijM]http://www.youtube.com/watch?v=YdaPh7LgijM[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…