Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Bahaneeee hazır demiiiii gacımmmm hep büyü diyorlar reyizcilerrrrr ne kaaaaa ayp demiiiiiii

kepçük gitti ama bu yetmez hani reyiz onu izmir marşıyla yollayacaktı

sen gir saraya hünkarı büyüle. tez kellesi alınsın

ayrıca sülo seni affetmiycektim ama hadi reyizin hatrı var

İnşallahhhhh gelcekkkkkk üzüm buğumuzzz kırmızı halı sercez onaaaaa gelirkennnnn

O üzümün dallarını kestilerr folayarı çıkıyor ortaya tek tek tabii büyü yaptı kadın neeler biliyorduu.. Onca yıl tüm haremdeki kızlar etkileyemiş Kanuniyi o iskelet suratlı mı etkileyecekti. Perşembe gecesini ele geçiremeden gitti. Endamı yeter Hürremin.. Daha kimlerin hakkından gelecek ona yapılanları bir bir ödetecek ohhh... Öldüktne sonra bile Kanuni başkasına bakmayacak..

Bahaneeee hazır demiiiii gacımmmm hep büyü diyorlar reyizcilerrrrr ne kaaaaa ayp demiiiiiii

İnşallahhhhh gelcekkkkkk üzüm buğumuzzz kırmızı halı sercez onaaaaa gelirkennnnn
gelsin gelsinnnnnnn onu o halıya sarıp boğaza fırlatmazsam ben de zebos değilim
yani hürreme nasıl böyle şeyle dersiniz kadın tarih yazmış

aynen ablacım:13:kıskanıyolar işte

bak sen hadi at bakalım biz kurtarırız onu

zeboşum ne haberrrr nasılsınnnn fıstığımm

suya gömecem onu siz yetişene kadar ohooo bırakın ölsün abla aldığı her nefes zararlı ozon tabakasına

iyidir ablam senden nabergelecek yıl en kırıldığınız üye kategorisi açtırtıp seni aday göstercem

aslında hürremimiz melek gibiydi ama onlar kıza saraya ilk geldiği günden itibaren o kadar kötü davrandılarki hürremcim kendini korumak adına yaptı herşeyi bende olsam aynısını ypardım belkide fazlasını heleki mahi ve hatçeye

ooo ben sarayı yakmıştım bile. hürrem sabırlıymış

bi de şu ankette mahi var. neresi tehlikeliyse artık otursun oğluşuyla hee ama ibramla reyiz çok güzel çekişiyor:118:

Bekleyecez orada sen merak etmee ona bişicik olmazzzz

Ne olsun hayatım ya hep aynı işte niyeeee aday göstercen de bakalımmm hemennn

Bekleyecez orada sen merak etmee ona bişicik olmazzzz

Ne olsun hayatım ya hep aynı işte niyeeee aday göstercen de bakalımmm hemennn

bekleyin abla boğaza karşı helva yer, kola içeriz istanbul ona dar artık

göstercem işte hala anlamadın mı :küskünüzgünsevilmeyenyağmurdaıslannmışkedismili:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…