Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Son dakika GÜncel Tüyo

Firuze hatunun sultanın karşısına çıkmadan önce garip dualar ettiğini, Hatice'yi tekrar canlandırdığını, halvete giderken hamamda ettiği garip duaları ve o şifalı denilen ellerini hatırlıyorsunuz ve bize gelen bilgide Firuze'nin efsunlu olduğu söylenmişti..
Aslında,dizide anlamadığımız ve senaristin bize ima ettiği bir şey varmış..

Firuze yavaş yavaş Süleyman'a büyü yapmış, etkisi altına almış.. Firuze'ye şiir okumalar vs bizi çıldırtan sahnelere şahit olduk.. gözünü büyülemişti ve Firuze tesiri altına almıştı, tütsüler, dualar bu yüzdenmiş.. Fakat Firuze gitti, Süleyman'in üzerinde etkisi devam ettiği için, hala Hürrem'e kötü davranıyordu, hepimiz umutlarımızı yitirmiştik bu aşka zarar verildi dedik.. sonra Kanuni, zehirlenip bayıldı.. Peki sonra ne oldu ?

Yahya Efendi gelip, ona dualar edip, içindeki zehiri atacak bir toprak getirdi.. Süleyman içindeki zehiri attı ve uyandığında, karşısında hayatının büyük aşkı, Ask-i Derunu'u Hürrem'i gördü.. herkese karşı yine hoşgörülü ilgili Süleyman geri döndü.. Hürrem'e dövecekmiş gibi bakan Kanuni, Hürrem'e şiirler okudu, hepimiz şaşırdık.. Hürrem'e eskiden olduğu gibi büyük bir aşkla ve onsuz olamayacağını söyledi...

Meger bizim senarist, Firuze'nin buyusunu ,buyuk alim olan Yahya Efendi'ye bozdurmus..bu sahne bu anlama geliyormus...Yahya dualarla ve elindeki antidotla,firuzenin buyusunu bozmus ve zehiri suleymanin icinden cikarmis..ve suleyman eski haline askla
Hurrrem'e bakan sebebi saadetim dedigi, icinde sevgiliden baska sey olamayan su gonlum uzerine yemin ederim diyerek bizi mest etti...askla dolu sahneler izledik butun gece...ve dizi tadindan gecilmez bir hal aldi,eskiden oldugu gibi bizi mest etti...bu senaristin dolayli anlattigi bir sahneymis ,dogrudan vermemis ,gizem yaratmak istemis ama acik acik bunu betimlemiş...

tabi tabi sülo nun ağzının suları aksın hatunlar için... sonra neyyymiş, büyü yapılmışta mış mış mış..
o yüzden gözü hürremi görmemişmiş, kötü davranmış mış mış...

bence son sahnede ibrahimin karşısına çıkan firüzenin adamları,çünkü hürrem böyle hata yapmaz,daha zekice bir şey bekliyorum ondan,bence firüze yine ortaya çıkacak,umarım yanılıyorum

yeni fragman yayınlanmış kızlar ibram gene sinsilik peşinde intikam peşinde

bu ipramm ölmemiş 9 canlı yine sülo ibramı koruyorr...ipramda hürremi oğlu ile tehtit ediyor

Aynen kadı bu zamana kadar demedi şimdi aklına geldi kadınlara akıl vermek

Bunlar benimde dikkatimi çekti.Başbakana gönderme yapıp dalga geçtiler kınadım.Başbakana tepki toplamak için yaptılar çok ayıp ettiler.Başbakanın arzusu tarihimiz aşağılamadan,hakaret etmeden ve saygı çerçevesinde dizinin yürümesi idi.Ama ne yazık ki bazı fitne fücurcular bunu böyle anladı.Yaptıklarında gerçeklik payı zaten yok evet bir intizam var osmanlı devleti zamanında ama bu şekilde duyurular yapılmamıştır.Mesela gayrimüslimlere ramazan da yemeyin içmeyin dememiş onlar bu yüce imparatorluğa ve müslümanlara saygılarından yapmıştır korkularından değil.Yönetmen saptırdıkça saptırıyor ama cahil ne yazık ki...hayal ve iftira dolu konuları sahnelendirmekte üstüne yok.Hürrem sultan namaz kılıyor saçlar görünr vaziyette islamdan bi haber biri bunu yapar ancak o ancak gayet dozu aşan sevişme sahnelerini abartır çeker ahlaksızca konuları güzel neşreder.Yine yanlışlar olacak dizinin yapım amacı belli gençliğe aslını kötülemek inkar etttirmek.Osmanlı Devleti anlayışıyla islama uygun sunduğu özgürlüklerle hükmetmiş dünyaya nam salmış var mı böyle bir imparatorluk.Ha osmanlıyı yalan kaynaklardan dinlerseniz okursanız elbet böyle bileceksiniz.İslama göre imparatorluk sürmüş bu şanlı ecdadımıza laf söylemek ALLAHÜ TEALAYA isyandır.Onlar yaratanın emrine göre yaşamışlar ve böyle yaşam sürmeleri için halkına gereken müsamahayı göstermişlerdir.Konu muhteşem yüzyıl değil konu OSMANLI YANİ ECDADIMIZIN KÖTÜLENMESİNE DUR DEMEKTİR.Diziyi bende seyrediyorum ama körü körüne değil aslıma yapılan her hareket sahnelenen durumlarda kahrediyorum.Unutmayın aslına sahip çıkmayanlara birgün köpekler hükmeder.Dizi bitecek ama o dizi yüzünden dünyaya satılacak dizi yüzünden biz TÜRKLERE VE MÜSLÜMANLARA nefret büyüyecek lütfen bu amacın kurbanı olmayın.Çocuklarınızın şerefli bir devletin evladı olarak dünyada yer edinmesini istiyorsanız bir dizi için haftalık bir zevk meşgale için geleceklerini ateşe atmayın.Şu an yazdıklarım abartı gibi gelebilir.Ama umursamadığınız basit görünen bir su damlası aynı taşa damladığı sürece iz bırakır BU ARADA BEN HÜRREM CİYİM (GERÇEK HÜRREM SULTAN ASİL İNANÇLI VE ADİL BİR SULTANDI) CANLANDIRAN KİŞİNİN ROLÜNÜ İYİ YAPMASINI SEVİYORUM SADECE ONUN İÇİN İZLİYORUM.bİTERSE Mİ? HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ECDADIM RAHAT UYUSUN O KAFİ

Günaydın..

Hürrem'den asla kurtulamayacaksınız. Tarih de ; Hürrem'in vefatından sonra Sülüman bizim reyiz'e çok benzeyen bir hatuna gönül veriyor , sırf Hürroşumuza çok benzediği için...

kıııııııııız ölmeden mezara koydun hurroşumuzu ayyy oyle bışı yok suluman kendını kapatıyo ınzıvaya çekılıyooo anasına cok benzedıgı ıcınde mıhrımahı yanından hıc ayırmıyo bıkeremm

Evet bende boyle biliyorum. olur mu oyle hic zaten suluman bunla meshur hurremin askina okadar sadik ki hurrem oldukten sonra haremi unutuyor bile her gun yaptrdgi turbeye gidip hurremle konustgu agladgi da yaziliyordu

Son düzenleme:
Muhteşem transfer
Aslıhan Gürbüz, sürpriz bir rolle ekrana dönüyor

Geçen sezon başrolünü Hakan Yılmaz ile paylaştığı "Yahşi Cazibe" dizisinin final bölümünde oynamadığı için eleştiri oklarına hedef olan Aslıhan Gürbüz, sürpriz bir rolle ekrana dönüyor. Gürbüz 3 yıldır gündemden düşmeyen "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin kadrosuna katıldı. Dizinin yapım şirketi bir süredir Kanuni Sultan Süleyman'ın kız kardeşi Şah Sultan rolü için oyuncu arıyordu. Çok sayıda oyuncu ile görüşen şirket sonunda Aslıhan Gürbüz'de karar kıldı. Dizi ekibi şimdi de Gürbüz'ün kız kardeşi Esmahan Sultan karakteri için ona benzeyen güzel bir oyuncu daha arıyor.

çok severim Aslıhan Gürbüz'ü gelsin gelsin

kepçük gitti ama bu yetmez hani reyiz onu izmir marşıyla yollayacaktı

sen gir saraya hünkarı büyüle. tez kellesi alınsın

ayrıca sülo seni affetmiycektim ama hadi reyizin hatrı var

[video=youtube;YdaPh7LgijM]http://www.youtube.com/watch?v=YdaPh7LgijM[/video]

bu kadın gerçekten ender rastlanan bir güzelliğe sahip. ışığı başka çok farklı bir tip iyi ki bu diziyle şöhret oldu saçma sapan yapımlsarda oynayıp hem güzelliğini hem de yeteneğini heba ederdi çünkü.

İprahamm yine geberemedi ama son gülüşleri olacak bınlar sonun başlangıcı olacak yaptıkları. Mehmet'i atabilir mi sanmamm. Süleyman aç gözünü de veziri azamının arkandna neler çevirdiğini gör senn adam kendini padişah sanıyoo.. ama fragman çok kısaydı yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…