Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
teşekkürler cnm bilgiler için

yazık süleymanın kızkardeşlerininde kocadan yana hiç şansları yokmuş

şah sultan olarak geldi

Sülonunda şansı yokmuş baksana hürrem gibi bir cadıya nikah kıydı

Hayatının hatasını yaptı süloda..

Bence şöyle; Hürrem, İbrahim'in o hediyeyi (Kuran olduğu için değil başka bir sebepten) kabul etmeyeceğini adı gibi biliyordu... Hediye de Kuran olduğu için bunu İbrahime karşı halkı kışkırtmakta kullanacaktı ve netekim de öyle oldu...

ibo 3 milyonubeğenmedi 4 istedi iyi mi

saf mı nedir anlamadın...doyumsuz..sanki evi kira işe otobüsle gidiyor...bakır tabakta etli pilavı salkım saçak sakallarına döke döke yiyor sonra da 3 bini beğenmiyor..neymiş efendim falancanın paşası 4 bin alıyormuş..olum ibrahim,zaten içgüveysi olmuşsun...gururun ayaklar altına serilmş sarayda yaşıyorsun senin yerinde olmaktansa balıkçe teo mu niko mu neydin önceden o olmayı tercih ederdim...asız arsız birde 4 bin diyor adam sana yüzde elli zam yapmış hala neyin peşindesin ibrahim...sonrada romantik anılarını canlandırırsın "süloyla manisadayken at binerdik beraber oyun oynardık "falan diye nerde kaldı can arkadaşlığın yoldaşlığın...iş paraya gelirse abim 3 yetmez 4 verlerde dolanıyor senin aklındaki tilkiler...kork sülodan kork bu aralar senin kafadaki tilkiler sülonun tilkilerden tırsmalı inan onlar daha tehlikeli karga gibi peyniri yicem derken hart diye ısırmasın seni o kafandaki sinsi tilkiler ibooooo...iboş....ibocuk...küçük ibo :)

ev kira işe otobüsle asgari ücret alemsin doğru söze ne denir

çok hoşsun izledinmi dünkü bölümü bol bol atcı rüstem vardı fazla seyretmeseydin sen gece uyuyamazsan korkudan

Çoğu yerini kaçırdım zaten seyredemedim,hem burası hem dizi takip edemiyorum sonra arada gördüm atçı rüstemi kaşı gözü ayrı oynuyordu yine

Gora'da oynarken bu kadar itici değil di,ne güzel robot tu orada

Bu bölümde süpeerdii. Hüreem yine sıyrıldı işte. Bende nasıl konuşturmayacaklar kzı diyordum bir de üstüne İbrahim zan altında kaldı evet bazı haksızlıklar yaşıyor İbrahim ama yaptıklarının bedeli diüye düşünüyorum Hürrem'e az yapmadı kabul edelim ki Hürrem onunla iyi geçinen kimseye kötülük yapmadı. İbrahim, Hürrem'in deski sevgilisini öldürdü hemde gözleri önünde lokumu yiyi ölmesini sağladı, Mahidevarn ile kaç kere tuzak kurdular. Artık suyu ısındı gidici İbrahim hele camideki sözlerden sonra bir de 4 bn akça istiyormuş olduu canım açgözlü senii bir elin yağda bir elin balda ne çabuk unuttun eski günlerini.

Rüstem ahh sen yok msun sen yine yaptın yapacağını elinden hiçbirşey kurtulmuyor ama seni sevmiyrum Hürrem yanlış adamın yanında kızını da alacak konacak saraya çok büyük hata yapıyor kızı çok mutsuz olacak.

Salak Mehmet sancağa çıkamayacaksın sen o zaman o kızıda öldürecekler biraz söz dinlee bee. Sen kim Mihirnahı tehdit etmek kim böyle alırsın cvabını daha suçunu bilmeden. Kıza acıyorum tabii kim ister bebeğini kaybetmeyi.

Hürrem doğru yoldasın İbrahim'in sonu bu dedikodularla ve kend söyledikleriyle gelecek birşey yapmana gerek kalmayacak yapma da artık bak az daha ötüyordu hatun. Azr ara ver bekle. Ama Şah sultana dikkat o senin yanında değil karşında sana sinir oluyorr.

Kanuni valla gözüme girdin nasıl lafları bir bir yapıştırdın İbrahim'e hele o Mihrimah bir yana dünya bir yana dedin ya nasıl hşoma gttii. Ama dikkatli ol Şah Sultan da eşinin karşısında övmelerine inanmaa.

Hiç cadı dermi reyizeeeee
Dedirtiriz

Sende mi hürremcisin gel bakim benim oraya doğru

Süleyman'ın saf gibi gösterilmesi ne sinir bozucu..
Adamın arkasından devamlı kumpaslar,entrikalar...
En son Sülüman duyar olsun dizinin adı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…