- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
teşekkürler cnm bilgiler için
yazık süleymanın kızkardeşlerininde kocadan yana hiç şansları yokmuş
şah sultan olarak geldi
Safiye sultan'ı okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar,acayiğ sürekleyici bir kitap...3 ciltten oluşuyor elinzden düşmeyecek garanti veriyorum
ÖNCE hoşuna gitmişti ama adamın ibrahm paşayla birlikte olduğunu duyunca tuak sandı sanırım,zehir flan olabilir diye ki bir zamanlar hürrem ibrahime zehirli kitap yaptırmıştı,onun karşılığı olabilir diye çekindi sanırım yoksa altını duyunca gözleri fal taşı gibi açılmıştı
bende şah sultandan neler çıkacak çok merak ediyorum,nasıl azarladı bizim sıçan hatçeyi
ibo 3 milyonubeğenmedi 4 istedi iyi mi
Sülonunda şansı yokmuş baksana hürrem gibi bir cadıya nikah kıydı
Hayatının hatasını yaptı süloda..
bende merak ediyorum o kitabı
Safiye sultan'ı okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar,acayiğ sürekleyici bir kitap...3 ciltten oluşuyor elinzden düşmeyecek garanti veriyorum
saf mı nedir anlamadın...doyumsuz..sanki evi kira işe otobüsle gidiyor...bakır tabakta etli pilavı salkım saçak sakallarına döke döke yiyor sonra da 3 bini beğenmiyor..neymiş efendim falancanın paşası 4 bin alıyormuş..olum ibrahim,zaten içgüveysi olmuşsun...gururun ayaklar altına serilmş sarayda yaşıyorsun senin yerinde olmaktansa balıkçe teo mu niko mu neydin önceden o olmayı tercih ederdim...asız arsız birde 4 bin diyor adam sana yüzde elli zam yapmış hala neyin peşindesin ibrahim...sonrada romantik anılarını canlandırırsın "süloyla manisadayken at binerdik beraber oyun oynardık "falan diye nerde kaldı can arkadaşlığın yoldaşlığın...iş paraya gelirse abim 3 yetmez 4 verlerde dolanıyor senin aklındaki tilkiler...kork sülodan kork bu aralar senin kafadaki tilkiler sülonun tilkilerden tırsmalı inan onlar daha tehlikeli karga gibi peyniri yicem derken hart diye ısırmasın seni o kafandaki sinsi tilkiler ibooooo...iboş....ibocuk...küçük ibo :)
çok hoşsunizledinmi dünkü bölümü bol bol atcı rüstem vardı fazla seyretmeseydin sen gece uyuyamazsan korkudan
ben okudum handancım gerçekten süper ama hürrem muhteşemmmmmm
Kitap gerçekten süper,hatta kızımada okuttum çok beğendi oda..
Bakkkk geneee muhteşemmmmm diyon yaaaaa deme bacım demeeeeeeenesi muhteşemmmm reyizinnnnnn
Muhteşem cadı demek istemiştir
Hiç cadı dermi reyizeeeee
DedirtirizHiç cadı dermi reyizeeeee
Bu bölümde süpeerdii. Hüreem yine sıyrıldı işte. Bende nasıl konuşturmayacaklar kzı diyordum bir de üstüne İbrahim zan altında kaldı evet bazı haksızlıklar yaşıyor İbrahim ama yaptıklarının bedeli diüye düşünüyorum Hürrem'e az yapmadı kabul edelim ki Hürrem onunla iyi geçinen kimseye kötülük yapmadı. İbrahim, Hürrem'in deski sevgilisini öldürdü hemde gözleri önünde lokumu yiyi ölmesini sağladı, Mahidevarn ile kaç kere tuzak kurdular. Artık suyu ısındı gidici İbrahim hele camideki sözlerden sonra bir de 4 bn akça istiyormuş olduu canım açgözlü senii bir elin yağda bir elin balda ne çabuk unuttun eski günlerini.
Rüstem ahh sen yok msun sen yine yaptın yapacağını elinden hiçbirşey kurtulmuyor ama seni sevmiyrum Hürrem yanlış adamın yanında kızını da alacak konacak saraya çok büyük hata yapıyor kızı çok mutsuz olacak.
Salak Mehmet sancağa çıkamayacaksın sen o zaman o kızıda öldürecekler biraz söz dinlee bee. Sen kim Mihirnahı tehdit etmek kim böyle alırsın cvabını daha suçunu bilmeden. Kıza acıyorum tabii kim ister bebeğini kaybetmeyi.
Hürrem doğru yoldasın İbrahim'in sonu bu dedikodularla ve kend söyledikleriyle gelecek birşey yapmana gerek kalmayacak yapma da artık bak az daha ötüyordu hatun. Azr ara ver bekle. Ama Şah sultana dikkat o senin yanında değil karşında sana sinir oluyorr.
Kanuni valla gözüme girdin nasıl lafları bir bir yapıştırdın İbrahim'e hele o Mihrimah bir yana dünya bir yana dedin ya nasıl hşoma gttii. Ama dikkatli ol Şah Sultan da eşinin karşısında övmelerine inanmaa.
cadımı olurmu hiç sultanımız o
Dedirtiriz
Sende mi hürremcisin gel bakim benim oraya doğru
biz buradaydık sen nerelerdeydin bakalım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?