Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

sülonun haberi yok galiba torunu hasta o neler peşinde şah sultanı sevdim

Şah Sultan başta Hatice'nin yanında, Hürrem'e karşı bir tavrın içinde görünse de, ne Hürrem'in ne Hatice'nin yanında olacak, sadece kendi çıkarları için hareket edecek, hatta zaman zaman Hatice'ye karşı, çıkarları uğruna diş bileyebilir..
Fakat sonradan çok kritik bir dönüm noktasından da Şah Sultan, Hürrem Sultan'ın tarafına geçecek ve onunla birlik olup kan kusturacak..

İbrahim paşanın sarayı önünde isyan çıkacak ve orada kellelerini alacak. Bunu duyan Süleyman çok sinirlenecek ve İbrahim'in ipi kesilecek.

İbrahim paşanın ölümü 4-5 bölümde uzatılmış

bizden söylemesi..

Bu arada tüyolar sağlam mı ? Doğru çıkıyor mu ?

verdiğin tüyolardan diziyi izlemicez artık kazen

hayallerim gerçek oluyo yanı şah sultan hürrem elele

Tüyolar sağlam değilmi yoksa hayallerim yıkılıcak

fragman cikmis..fatma mustafaya intikam alacaksin degilmi hurremden diyor o bizim oglumuzu aldi o da ayni aciyi yasasin diyor..suluman hurreme biri mustafayi oldurmeye calismis ona emri veren senmissin diyor hurrem ole bakiyor suratina..sah sultanla hatce konusuyor yilanin basini kucukken ezecektiniz diyor artik buyumus, hatcede hanedanin gelecegi icin diyor sah sultanda ibrahimin gelecegi icin olmasin sakin diyor....

kızçelerr ablışler kardişler..final dönemi başladı uykusuzluk stres sıkıntı..hurrem ve tv hak getıre..hatta ınternette,malesef ızleyemedım ınşş obur hafta aranza donecegımm tekrardann..hurremcıler yoldaşlarım hurrem reyizi sahıpsız bırakmayın gari sultanımıza yılan demış sanırım şah sultan bana bak sultanımızın tacının çakmasını takmayla sultan olunmuyoo tatlımmmmmm o bir nikahlıı bir hür hatun

izlerkken hiçbir görümce iyi olmaz diiyodujm yanılmamışım ama bana bak ferhunde yılanı burası alirıza efendinin konağına benzemez

senin şeytanlkların burda sökmez burası reyizin sarayı yolar saçını eline verir şah sultanken mat sultan olma bebeğim

[video=youtube;u6IO66NSVm0]http://www.youtube.com/watch?v=u6IO66NSVm0[/video]
teşekkür ederiz faragmanlar için
sınavlarında başarılar kolay gelsin en kısa zamanda dön aramıza
nerelerdesin? şah mat ha
cunyır süleyman vefat etmişyazık yaa

ayy evet tabutuda küçücük geçen bir cenazeye gitmiştik oradada vardı küçük tabut çok kötü oldum görünce

hayir dogru cikmiyor 79,80 bölümdeki firuze tüyolari dogru cikmadi,adi bile gecmedi firuzenin

kaynagi saglam olan tüyolar cikiyor ama bu tüyolari veren kisi ,dizinin gidisatini nasil istiyorsa o sekil yaziyor, bunada tüyo diyor

yav o kadar tarihçi var yok saray kadınlardan ibaret mi?yok uçkur meraklısı yapmışsınız padişahlarımızı şu an ders çalışıyorum ve I.Abdülhamidin tam 13 karısı 7 erkek 9 kız çocuğu varmış 64 yaşında ölmüş ...ararştırırken buldum yuh dedim yaniii

kaç senedir çarşamba günleri bıkmadan usanmadan izlediğim dizi :)
:13::13::13::13::13::13::13::13:

13mü nasil basa cikti okadar esle :44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…