- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
sormaaa..oğluşumda yeni çiçek çıkarttı,tabi günümüzde bebekler önceden aşı olduğundan kolay atlatılıyor..
aklıma hemen oğlum geldi..eskiden ne zormuş böyle hastalıklar.. hep bebekler hastalıktan ölüyormuş. .
Şah Sultan başta Hatice'nin yanında, Hürrem'e karşı bir tavrın içinde görünse de, ne Hürrem'in ne Hatice'nin yanında olacak, sadece kendi çıkarları için hareket edecek, hatta zaman zaman Hatice'ye karşı, çıkarları uğruna diş bileyebilir..
Fakat sonradan çok kritik bir dönüm noktasından da Şah Sultan, Hürrem Sultan'ın tarafına geçecek ve onunla birlik olup kan kusturacak..
İbrahim paşanın sarayı önünde isyan çıkacak ve orada kellelerini alacak. Bunu duyan Süleyman çok sinirlenecek ve İbrahim'in ipi kesilecek.
İbrahim paşanın ölümü 4-5 bölümde uzatılmış
bizden söylemesi..
Bu arada tüyolar sağlam mı ? Doğru çıkıyor mu ?
Şah Sultan başta Hatice'nin yanında, Hürrem'e karşı bir tavrın içinde görünse de, ne Hürrem'in ne Hatice'nin yanında olacak, sadece kendi çıkarları için hareket edecek, hatta zaman zaman Hatice'ye karşı, çıkarları uğruna diş bileyebilir..
Fakat sonradan çok kritik bir dönüm noktasından da Şah Sultan, Hürrem Sultan'ın tarafına geçecek ve onunla birlik olup kan kusturacak..
İbrahim paşanın sarayı önünde isyan çıkacak ve orada kellelerini alacak. Bunu duyan Süleyman çok sinirlenecek ve İbrahim'in ipi kesilecek.
bizden söylemesi..
teşekkür ederiz faragmanlar için[video=youtube;u6IO66NSVm0]http://www.youtube.com/watch?v=u6IO66NSVm0[/video]
sınavlarında başarılar kolay gelsin en kısa zamanda dön aramızakızçelerr ablışler kardişler..final dönemi başladı uykusuzluk stres sıkıntı..hurrem ve tv hak getıre..hatta ınternette,malesef ızleyemedım ınşş obur hafta aranza donecegımm tekrardann..hurremcıler yoldaşlarım hurrem reyizi sahıpsız bırakmayın garisultanımıza yılan demış sanırım şah sultan bana bak sultanımızın tacının çakmasını takmayla sultan olunmuyoo tatlımmmmmm o bir nikahlıı bir hür hatun
nerelerdesin? şah mat haizlerkken hiçbir görümce iyi olmaz diiyodujm yanılmamışımama bana bak ferhunde yılanı burası alirıza efendinin konağına benzemez
senin şeytanlkların burda sökmezburası reyizin sarayı yolar saçını eline verir şah sultanken mat sultan olma bebeğim
cunyır süleyman vefat etmişyazık yaa
bizden söylemesi..
:13::13::13::13::13::13::13::13:kaç senedir çarşamba günleri bıkmadan usanmadan izlediğim dizi :)
hayir dogru cikmiyor 79,80 bölümdeki firuze tüyolari dogru cikmadi,adi bile gecmedi firuzenin
kaynagi saglam olan tüyolar cikiyor ama bu tüyolari veren kisi ,dizinin gidisatini nasil istiyorsa o sekil yaziyor, bunada tüyo diyor
yav o kadar tarihçi var yok saray kadınlardan ibaret mi?yok uçkur meraklısı yapmışsınız padişahlarımızı şu an ders çalışıyorum ve I.Abdülhamidin tam 13 karısı 7 erkek 9 kız çocuğu varmış 64 yaşında ölmüş ...ararştırırken buldum yuh dedim yaniii
yav o kadar tarihçi var yok saray kadınlardan ibaret mi?yok uçkur meraklısı yapmışsınız padişahlarımızı şu an ders çalışıyorum ve I.Abdülhamidin tam 13 karısı 7 erkek 9 kız çocuğu varmış 64 yaşında ölmüş ...ararştırırken buldum yuh dedim yaniii
13münasil basa cikti okadar esle :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?