Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

ben tam orayı kaçırdım göremedim mutfaktaydım sülüman ne dediki:26:

teşekkürler cnm bilgiler için

yazık süleymanın kızkardeşlerininde kocadan yana hiç şansları yokmuş

şah sultan olarak geldi

şah sultan kimm beeee:18::18::18:
yani ferhundenin cv sine bakarsak burdada iyi bişry olmayacağı kesin:18:

Hatice Sultan ile Ibrahim Pasa dobraliklari yüzünden kaybedecek..Hangi insan düsmanina önceden tuzagi söylerki, böylede isi tersine cevirir Hürrem Sultan iste..
O kizi Hürreme caktirmadan Hünkarin karsisina cikartsaydi, simdi kellesi giden Hürrem olurdu

Dedirtiriz

Sende mi hürremcisin gel bakim benim oraya doğru

Evett Ömürüm Hürremciyim az çektirmediler kız hem emin ol ilk oğul Hürrem'in olsaydı Mahi de aynı şeyi yapardı. Yoksa Hürrem ve çocukları ölecek.

Dejavuyuda sıkıştıralım

Heytt çekilinn ne üstüme geliyonuz yaaa ne çabuk unuttunuz Hürrem'e yapılanları Mahi cadısı az çektirmedi.

ee herkesler Hürrem kadar akıllı zeki olamıyor demek kş bu da bir meziyett..

yahu o değilde bu senarist hangi kafayla yazıyor anlamadım.
mustafayı öldürtme gibi bir girişim hemde böyle saçma bir zamanlamada hürremin zekasına kesinlikle ters düşüyor.
heleki o sarışın kızın ajan çıkması ayrı bir saçmalık.
dönelim bir kaç bölüm öncesine bu kız helenayı fatmanın yanına götüren kızdı.
helenanın ölmesi o zaman zarfında kesinlikle hürremin işine gelmiyordu.
çünkü helena babasıyla mustafanın arasını açtı açacaktı.
yani sağ kalması hürremin asıl isteyeceği şeydi.
o kız helenayı ölüme götüren değil ölümden kurtaran kişi olabilirdi ancak.
hadi onu geçtim sarayda bir ajan olduğu biliniyor.
bir kişide suçlu olarak görülmüş zindana atılmış.(diana)
o kişide tutmuş ben değilim o ajan sarışın kız demiş.
senden şüphelendiklerini bildiğin halde git mustafayı öldürmeye çalış.

akşam mustafanın oğlu üzdü beni ne shnelerdi öyle

sormaaa..oğluşumda yeni çiçek çıkarttı,tabi günümüzde bebekler önceden aşı olduğundan kolay atlatılıyor..
aklıma hemen oğlum geldi..eskiden ne zormuş böyle hastalıklar.. hep bebekler hastalıktan ölüyormuş..

Süleyman'ın saf gibi gösterilmesi ne sinir bozucu..
Adamın arkasından devamlı kumpaslar,entrikalar...
En son Sülüman duyar olsun dizinin adı bari

gerçekten ya,bu kadar da olmaz.hiç mi haberi olmaz bir padişahın.en azından şimdi bu şüpheyle sümbülü falan bir sorgulasa,ya da okadar şeyi duyan cariyeleri falan, herşeyi öğrenir.sümbül sülo azıcık üstüne gitse öter bence.ama hiç araştırmıyor,saf saf oturuyor.

evet ya senaristler saçmalıyor.hürremin ibrahimi öldürme planı da çok saçmaydı,mustafayı da.gereksiz işler yaptırıyorlar,eskiden herşeyin mantığı vardı.

muhteşem yüzyılı muhteşem yapan meral okaymış cidden şimdi ne kadar 3.sınıf pembe dizilerin entrikalarını çeviriyolar ya... bir meral okayın yazdığı entrikaya bakın bir bunlara :))

ee senaryo cidden zeka işi

ben tam orayı kaçırdım göremedim mutfaktaydım sülüman ne dediki:26:

SÜLEYMAN VE İBOŞ KONUŞUYOR....

SÜLEYMAN : “İBRAHİM SENİN ACEM SEFERİNDEKİ ÜSTÜN BAŞARILARINDAN MÜTEVELLİT , YILLIK TAHSİSATINA ZAM YAPMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM.KISMET BUGÜNEYMİŞ...”(gayet güleryüzlü ve kendinden emin bir şekilde söylüyor)

İBOŞ : “EKSİK OLMAYIN HÜNKİYARIM .” (ibrahimin gözlerinde yıldızlar parladı , yalakalığın ötesinde başını eğerken ki sırıtışı görmeliydin sanırsın ki sülo birazdan ibrahime “Oolum İbrahim al bu saray senin olsun bende emekliye ayrılıyorum muhasebeyi sen tut kendinede istediğin maaşı yaz...al şunu da limitsiz kredi kartım ,neydi o senin manitanın adı ?ha! hatırladım ,,nigarlan tatile falan git yoruldun Oolum yahu çok çalışıyosun !!!diyecek....Allahıııımm nasıl bir sevindi adamcağız...yüzü gözü aydınlandı..çakmak çakmak parladı adamın gözü....ha ha haaaaa....

SÜLEYMAN : “YILLIK TAHSİSATIN OLAN 2 MİLYON AKÇEYİ 3 (ÜÇÇÇÇÇ) MİLYON AKÇEYE ÇIKARDIM.HELALİ HOŞ OLSUN...”(tebessümle söylüyor)

İBOŞ : LÜTFETTİNİZ...(derken sanki sülo suratına tükürdü gibi baktı...dur ben sana gösterecem gününü der gibi salladı sakalını...yüzünde yarım kalmış duyguların verdiği bir manevi yumruk izi...) biraz donup kaldıktan sonra...tekrar konuşur : “HÜNKİYARIM BİR HUSUSU ARZETMEME İZİN VERİRSENİZ EĞER “

SÜLEYMAN : “SÖÖLE...” (derken suratına bile bakmaya tenezzül etmeden ibonun)

İBOŞ : YÜCE ATANIZ MERMUM SULTAN MEHMET HAN, VAKTİYLE VEZİRİ AZAMI MAHMUT PAŞAYA 4 MİLYON AKÇEYİ LAYIK GÖRMÜŞLER .“ (saf bu ibo ya hu...sanki süloya ders veriyor ..adama bak...sanki “bak Süleyman büyük deden fatih vezirine çok para veriyordu sende bana çok para ver..bak vermezsen aaazına kırmızı biber sürerim ”der gibi bir ifadeyle...bilmiyorki küçük ibo birazdan o biberi kendi diline sürecek..yanacak sabaha kadar cayır cayır o susmaz herşeye bir cevabı olan munzır dilleri...

SÜLEYMAN : “HIH HIH FIFH FIFH HIH “ O anı görmeliydin güermisin ağlarmısın ibonun haline...yazık ya..saf valla billa saf...nasıl dalga geçti sülo gözleriyle yedi bitirdi iboyu..ezdi,saçını başını yoldu üstüne bastı vıccrııkk diye jölesini çıkardı böcük gibi bastı sırıtışıyla ibrahimin canına okudu...sonra “ ONLAR İSTANBULU FETETMİŞTİ “ dedi arkasını döndü gitti...giderkende fonda şu seni gebertecem olum anlamına gelen fon müziği çaldı....

İşte böyle arkadaşım nigardan sonra bayağı boşladı herşeyi...hata üstüne hata...yazık ya..küçük ibo..küçücük oldu bölümde....

dün netden izleyemedim 4 sayfa doldurcagim diye

gidip simdi izleyeyim hürrosumu bakalim neler olmus bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…