Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=youtube;u6IO66NSVm0]http://www.youtube.com/watch?v=u6IO66NSVm0[/video]

Sülo hiç çeneni yorma reyiz yine kandırcak seni,yalan diyecek ,ibo'nun tezgahı diyip aklanacak bak gör

Demedi deme sülooooo hazretleri,aç gözünü artıkkkkkkkk yaaa

burdayım evet mat olcak ya ondan dedim zevkle izliycez bizddee

merhaba hanlar benden size bir tüyo 82 bölümde pargalının yani iprahim paşa boglarak öldürülücek haberiniz olsn mendilleriniiz hazırlayım derim ben dimedi dimeyin yok ben duymadım yok ben görmedim dimeyin bende sülemesi bence bu dizi biticek pargalıyı erken öldürüyolar sonrada mustafayı süleyman bogcek ileyleyen bölümlerde aynı çadırda hürrem yüznden bende okdm hürrem mesele o kambr oglnu harcıcakmış haberiniz olsun oglu tahta geçsin diye mustafayı onn yüznden bogucakmıiş sülüman bir ogl karı kız peşinde biri içki peşinde olucekmiş memedide günahı yokken öldürülüceklermiş diyeyim diidm vallahi ben okduklarımın yalancısıyım diyeyim didim :2::2::2:

canım şehzade mehmetin öldürüldüğünden emin misin? bildiğim kadarıyla oldukça hassas bir bünyesi varmış şehzadenin. sık sık hasta olurmuş. hatta her iyileştiğinde Süleyman şenlikler düzenletirmiş. çiçek veya başka bir hastalıktan öldüğü rivayet edilir. ben böyle biliyorum. karı kız peşinde koşacak olan sarı selim. süleymanın arkasından tahta geçecek olan şehzade yani. hatta hamamda bir sabuna basıp düşecek öyle ölecek sultan selim de.
kanuni iki oğlunu öldürüyor. biri mustafa. diğeri de hürremin ölümü arkasından beyazid.
hürrem öldükten sonra beyazid ile selim taht kavgasına tutuşuyor. daha babaları hayattayken. beyazid iran şahına sığınıyor ve orada öldürülüyor.
süleyman öldürtmüyor ama kurtarılması için de herhangi bi emir vermiyor.
oğlunu kaderine bırakıyor yani.
o dönemdeki süleyman beyazid mektuplaşmlarını okuyup da gözyaşlarına hakim olabilenlere de helal

:26::26:canım çok açıklamalı oldu sagol ben okumuştum bir yerde bebem okuduklarımın yalancısıyım canım :44::44::44:senin dedigin giyiyse vay halimize:18::18:

o kadar da terbiyesiz olacaklarını sanmıyorum...

o yorumu yaparken düşünmüştüm tepki alırmıyım diye,bana terbiyesiz mi demiş oldun :18:
valla ne bilem 13 tane hatun olunca nasıl oluyor yani baksana iki hatun varken bile çarşamba perşembe kavgası oluyordu ya,öyle bir şey yazıverdim ya ,padişahlarımıza saygısızlık babında yazmamıştım aslında öyle çıktı işte :26:
sınavlardan dolayı osmanlı padişahlarından kafayı yedim

13 hatunun hepsi aynı anda olmayabilir canım ama 13 e şaşırıyorsanız o da bişey mi derim:)) kaynaklar 3. muratın 40dan fazla cariyeden 130 çocuğu olduğunu yazıyor.

13 hatunun hepsi aynı anda olmayabilir canım ama 13 e şaşırıyorsanız o da bişey mi derim:)) kaynaklar 3. muratın 40dan fazla cariyeden 130 çocuğu olduğunu yazıyor.

40 hatun 130 cocukmu neler duycam daha acaba :26:

İbrahim Paşa, uğradığı hakaretlerin intikamını almak için halktan birinin idamına hükmediyor. Ancak Süleyman bu konuda farklı düşünüyor ve kararı Ebussuud Efendi’nin kadılığındaki mahkemeye bırakıyor. İbrahim zor bir sınavdan geçerken, Hürrem can düşmanına asıl darbeyi vurmak istiyor. Ve Hürrem öyle bir bilgiye ulaşıyor ki imparatorluğun kaderi değişiyor.

Manisa Sarayı’nda Hüzün var!

İbrahim Paşa, kendisine laf atan adamın idam edilmesi için zindana attırır. Bu arada olayları örgütleyen eden Ömer, halkı galeyana getirmeye devam eder. İsyana kalkan ahali, İbrahim Paşa’nın evine doğru yürüyüşe geçer. Fakat İbrahim Paşa’nın geri adım atmaya niyeti yoktur. İbrahim Paşa’ya yapılanlar için Ebussuud yönetiminde mahkeme kurulur. Her iki tarafı dinleyen Ebussuud kararını verir. Bu ne Hürrem’in ne de İbrahim beklediği bir karardır.

Süleyman ise kendisiyle hesaplaşmaktadır. Hürrem’in casusu Gülizar’ın intihar etmeden önce söyledikleri içini kemirir. Hürrem gerçekten Şehzade Mustafa’nın infazı için emir vermiş midir? Veya İbrahim, Gülizar’la birlikte Hürrem'e tuzak mı kurmuştur?
Manisa’da ise Şehzade Süleyman’ın yasını tutulmaktadır. Fakat aniden gelen bir haber, yüreklere su serper. Mustafa’nın cariyelerinden biri gebedir. Fatma bu haberi duyunca bir kez daha yıkılır. Saldırgan tavırlar sergileyen Fatma, akli dengesini kaybeder.

Şehzade Mehmet ise, Nurbahar’ın bebeği aldırmasına karar verir. Mihrimah bu karardan oldukça memnundur. Hazırlıklara başlanır. Çok geçmeden Mehmet kararından vazgeçer. Ancak geç kalmıştır.
Hürrem, Ayas Paşa’dan İbrahim’i karşı destek ister. Ayas Paşa çok geçmeden Hürrem’in istediği şeyi bulur. Hürrem, Süleyman’ın bunu öğrenmesini sağlar. Neye uğradığını şaşıran Süleyman, can yoldaşı İbrahim hakkında bir karar verir! Ancak bunu Ebussuud efendiye danışması gerecektir!

Süleyman, Hürrem’i Şehzade Mustafa’nın canına kastetmekten mesul tutacak mı? Ebussuud Efendi, İbrahim Paşa hakkında ne karar verecek? Hürrem’in İbrahim hakkında ele geçirdiği bilgi ne?

sana terbiyesiz diyemem...kastettiğin olayın olması durumu ve ihtimaline dedim..sanmıyorum yani haremdeki bi kaç kadınla aynı anda yapma ihtimalini.

2.fragman cikmis fakat youtube'a eklenen fragmanda ses yok..kanalin sitesinden sesli izleyebilirsiniz..
kisaca hurrem ibrahim'in ipini cekiyor..ben aslan terbiyecisiyim hunkarimizi egitiyorum soylemlerini okutturuyor suleymana..suleymanda kadi efendiye gidip nasil oldurecegini soruyor..yeni sezon fragmaninda vardi..kadi efendi; siz uyurken infaz edilmeli diyor..orada bitiyor fragman

[video=youtube;pvCP6zlmG-I]http://www.youtube.com/watch?v=pvCP6zlmG-I[/video]

İbrahim Paşa, Güvercin'le Kartal arasındaki farkı gördün mü? Görmediysen sabret yakında göreceksin

[video=youtube;pvCP6zlmG-I]http://www.youtube.com/watch?v=pvCP6zlmG-I[/video]

İbrahim Paşa, Güvercin'le Kartal arasındaki farkı gördün mü? Görmediysen sabret yakında göreceksin

belki cok acimasiz görceksiniz bu yorumumu

ibrahimin ölmesine en cok hatce üzülecek diye seviniyorum,hürremimi cok üzdü cünkü sira hatcede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…