kızlar ben mi bi şeyleri anlayamıyorum neden uyurken öldürülecek:44:
Evet ben de Pargalıyla Şah Sultan arasında normal olmayan bir elektrik sezinledim, önümüzdeki bölüm çıkar heralde ortaya.. İbrahim ölmeden önce.Evet İbrahimsiz dizinin tadı olmayacak valla doğru yani adam işini de çok iyi yapıyor o hakkında laf söyleyen adama ceza verilmesi de yerindeydi amaaa Hürreem zaten forsat kollamıyor muydu her açını yakalamaya çalışmıyor muydu İbrahim'in bir söz söylerken hele de o sözler yazıya dökülüyorken daha dikkatli ve düşünerek konuşması gerekmez miydi Süleyma'nın seni kendimden bile koruyorum kelimesini böylesi abartması hele aslan terbiyecisiyim ve padişahımızı terbiye ediyorumm nasıl bir laftır yahuu.. Çok aşmadı mı kendini. Hürren sadece söylediklerinin hünkara ulaşmasını sağladı bu kadarr.. Ya diyorum aaba fatmayı birisi asıpta intihar süsü verilmiş olabilir mii bilmiyorumm.. Ama hala bir zamanalr Şah sultanın pargalıdan hoşlandığını düşünüyorum birbirlerine bakışları, uzun zaman oldu görüşmeyeli demesi imalı imalı, onlara bakışları pek bir düşündürdü benii :26:
Hürrem'i sevemedim gitti !
bende pargalı ya pek üzülüyorumAynen hiç ısınamadım ... pargalım onun yüzünden ölecekseverdim kendisini...
:13::13:Ayazpaşa'nın üzerindekinden ne güzel koltuk döşemesi olur dimi ....2 tanede düz mavi berjer koydunmu yanına ... Özellikle erkeklerin kıyafetlerine bakıp bakıp perde , koltuk fantazisi kuruyorum , benide yakında Şifahaneye alacaklar , yakındır
:65:bizde sevmedik ama, burdaki kızlara bi türlü anlatamıyoruz
illaki de reyiz reyiz diyip duruyorlar..
ibo ölünce hatçe çoldırır ne olacak onun hali kızıda ortada kalcak
evet uslu duraydı azcık, çok abartmıştı artık. Hele bu son mahkeme olayı, iyice şımarttı iboyuUslu dursaymış o da..
Ölsünnnn
Hele Hatçe'ye hiç üzülmüyorum
Çok cani gördüm kendimi be :26:
evet uslu duraydı azcık, çok abartmıştı artık. Hele bu son mahkeme olayı, iyice şımarttı iboyu
kendimi tek sanıyordum ..sümbül ağanın kahverengili bi kostümü var , onları salonuma pek yakıştırıyordum
Neymiş efendim, Fatih vezirine 4000 akçe veriyomuşmuş zamanında..
Devletin iradesi kendisiymişmiş,Sülüman'ı bile o yönetirmişmiş..
pehh
Üstüste hadsizlik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?