Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
şimdi bu mahinin dianaya söylediklerinden sonra acaba diyorum şehzade mehmeti mi öldürtecek bu kadına. hani bilinmiyor ya mehmetin nasıl öldüğü. yılan mahi yaa ne diyeyim ben sana

ibrahimin de tüm cinliğini tek bölüme sığdırmışlar, hızla finale doğru gidiyor dizimiz

yine deee

sülüman sakalların lüle lüle, iboşum sana güle güle

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, eyvah ki ne eyvah !!! Nasıl söylesem inanın bilmiyorum. Hünkarımız hakkınızda idam kararı verdiler. Offf... Ben de çok üzülüyorum. Söyleyecek bir şey de bulamıyorum yahu... :18:

Hürroş: Hürroş, biz bir süre görşmeyelim. Şimdi ben bir şey yapmadım deme, inanmam.

Şehzade Mustafa: Başınız sağolsun şehzadem. Bir yandan da yine çocuğunuz olacak, inşallah sağlıkla dünyaya gelir.

Hatice Sultan: Hatice, çok rica ediyorum sakin ol, sana çok kötü bir haberim var. Paşa infaz edilecek. Hürrem başardı Hatice. Didik didik ettirdi adamın görüşmelerini. Keşke geri dönüşü olabilseydi Hatice.

Ayas Paşa: Paşa sana iki çift lafım var. Ne makam mevki meraklısı adammışsın sen be !!! Hafiye gibi delil arama peşindesin. Hürrem'in maşası oldun haberin yok. Evet İbrahim Paşa'dan sonra sadrazam olacaksın ammaaaa, sadece üç yıl sürecek bu vazifen. Hiçbir zaman onun başarılarının kıyısından bile geçemeyeceksin. Sadece sen değil, Sultan Süleyman devrindeki hiçbir sadrazam onun gibi olamayacak. O Pargalı İbrahim... Bitti, defolll !!!

Sultan Süleyman: Hünkarım, kararınızı bir kez daha gözden geçirseniz? Paşanın bir dengi yok, siz de biliyorsunuz. Evet kantarın topuzunu kaçırdı ama, sizin tahtınıza göz koymak gibi bir amacı olmadı hiç. Bu kararı verirken siz de çok üzüldünüz. O sizin en yakınınız, çocukluk arkadaşınız, bir nevi kardeşiniz. Başka bir yöntemi olamaz mı bazı şeylerin? Bir kere daha düşünseniz?

bir de deniz çakıra mangır yetiştirebilmek için fatmayla kirazı yolladılar :))
hataya da iboş gidince ekonomik olarak iyice ferahlayacaktır yapım şeysi

şu süloya söyleyeyimde bir nikahta ıbrahime kıysın
resmen hürremden kumacılık oynuyo hünkarım beni sever ben hünkarımı
ibrahimin süloya şiiri:: SÜLEYMAN SENSİZ BU SARAY BİR CEHENNEM
YOKLUĞUN ATEŞTEN GÖMLEKK:26:
SEN YOKKEN BU KOCA SARAYIN DUVARLARININ ALTINDA KALIYORUMM
yakında bunların olacağı kanatindeyimm

noluyo yaaaa :18::26:
neden hürremi bu kadar severken ibrahimin ölecek olmasına bu denli üzülüyorum
ölmesin ya ,gönderilsin gitsin bütün iradesi elinden alınsın vatanına gönderilsin ölmesin,:26:
acaba süleyman çok üzüldüğü için mi ölmesini iztemiyorum, valla alt üst oldum kaç blümdür bekliyorduk bunu ama gelip çatınca istemez oldum,şehzade mehmet gibi bir soğursun bir doğurmasın der gibi oldum...:18:

her hürrem akşamı bir tatlı yapıyorum geçen hafta kabak tatlısı,bu akşam sütlaç haftayada tatlım belli oldu pargalının helvası

"Allah her azgına bir bozgun verirmiş." der annem hep.İboş da son dönemlerde hayli azmıştı...Haketti idamı.Mukadderat...

Evet İbrahimsiz dizinin tadı olmayacak valla doğru yani adam işini de çok iyi yapıyor o hakkında laf söyleyen adama ceza verilmesi de yerindeydi amaaa Hürreem zaten forsat kollamıyor muydu her açını yakalamaya çalışmıyor muydu İbrahim'in bir söz söylerken hele de o sözler yazıya dökülüyorken daha dikkatli ve düşünerek konuşması gerekmez miydi Süleyma'nın seni kendimden bile koruyorum kelimesini böylesi abartması hele aslan terbiyecisiyim ve padişahımızı terbiye ediyorumm nasıl bir laftır yahuu.. Çok aşmadı mı kendini. Hürren sadece söylediklerinin hünkara ulaşmasını sağladı bu kadarr.. Ya diyorum aaba fatmayı birisi asıpta intihar süsü verilmiş olabilir mii bilmiyorumm.. Ama hala bir zamanalr Şah sultanın pargalıdan hoşlandığını düşünüyorum birbirlerine bakışları, uzun zaman oldu görüşmeyeli demesi imalı imalı, onlara bakışları pek bir düşündürdü benii :26:

Evet ben de Pargalıyla Şah Sultan arasında normal olmayan bir elektrik sezinledim, önümüzdeki bölüm çıkar heralde ortaya.. İbrahim ölmeden önce.
İbrahim iyice şaşırttırdı kendini Ağzından çıkanı kulağı duymaz oldu, sevmem de kendisini, ama sonunu düşününce üzülüyorum:26:

Hürrem'i sevemedim gitti !
:65:bizde sevmedik ama, burdaki kızlara bi türlü anlatamıyoruz
illaki de reyiz reyiz diyip duruyorlar..
Aynen hiç ısınamadım ... pargalım onun yüzünden ölecek severdim kendisini...
bende pargalı ya pek üzülüyorum gerçi haddini baya bi aşmıştı ama, yine de bi ayar çekilirdi..
:13::13:
kendimi tek sanıyordum..sümbül ağanın kahverengili bi kostümü var, onları salonuma pek yakıştırıyordum

Paşanın katli ancak Sülüman uyurken vacipmiş ya, peki uyanınca Sülümanın yüreğini kaplayacak olan vicdan azabı ne olacak Kadı efendi ?

Uslu dursaymış o da..
Ölsünnnn
Hele Hatçe'ye hiç üzülmüyorum

Çok cani gördüm kendimi be :26:
evet uslu duraydı azcık, çok abartmıştı artık. Hele bu son mahkeme olayı, iyice şımarttı iboyu

evet uslu duraydı azcık, çok abartmıştı artık. Hele bu son mahkeme olayı, iyice şımarttı iboyu

Neymiş efendim, Fatih vezirine 4000 akçe veriyomuşmuş zamanında..
Devletin iradesi kendisiymişmiş,Sülüman'ı bile o yönetirmişmiş..
pehh
Üstüste hadsizlik!

kendimi tek sanıyordum..sümbül ağanın kahverengili bi kostümü var, onları salonuma pek yakıştırıyordum

Bazı kumaşlarlada japon perdeler serpiştiriyorum aralara , dikkat et sende Ben dün akşam ayaz paşayı izlerken hemen koltukları mavi kadife desenli , teklileride düz mavi olarak düşündüm. Sehpa üstünede mavi objeler koymayıda ihmal etmedim. Bej bir halı....

Son düzenleme:
Neymiş efendim, Fatih vezirine 4000 akçe veriyomuşmuş zamanında..
Devletin iradesi kendisiymişmiş,Sülüman'ı bile o yönetirmişmiş..
pehh
Üstüste hadsizlik!

Hırslı olduğu alenen biliniyordu da açgözlü olduğunu bilmiyordum...Resmen aç gözlülük. Kefenin cebi yok Paşaaaa :51:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…