Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Munem etkilendiği şey onlar olsun yeter ki
Gerçi epeydir harem olayları teması işlenmiyor ama benim eşim ilk zamanlar,eteğimi öp hatun diyordu şakacıktan..
Ama hoşlandığımı söyleyemem

Son düzenleme:
Selamlar 10 gün filan net yoktu ondan gelemedim unuttum sanmayın sakınnn tepenizdeyim yineee antihürremci olaraktan

deniz çakır varsa muhakkak vardır bi fesatlık sinsilik, entrika, dönme dolaplar. ama yine de merak ediyorum takoz irfanla ne işler açacaklar hürroşun başına. bi huzur vermediler kadına beyaa.

fragmandan sonra ben de üzülüyorum iboş için ama tarihi değiştirecek halimiz yok tabi..
bildiğim bişey var ki o da pargalı öldükten sonra osmanlının hakikaten eski gücü kalmamış olması. adam haklıymış yani "ben hayatta olduğum sürece osmanlı devleti dimdik ayakta kalacaktır" derken.

of ben pargalının ölmesine çok üzülüyorum ya,izlerken kötü olcam.gerçi malesef yarın büyük ihtimal izleyemiycem ama en kısa zamanda izlerim.sizinle de izlemek isterdim

bu aksam muhteşem Hurrem gunuuuuu aksami sabirsizlikla bekliyorum finallerimde tam bugun bitiyor rahat rahat izleyecegim dizimiziii iboş sana elvedaaa hurros artik rahat rahat uyuyabilecek cunku ibrahim'in olmesiyle haticeyide mahidevranida yenmis olacak
zafer senindir melek yuzlu hurrosum oh

Ben konu ne olursa olsun, ölene üzülüyorum,
yaparken ibrahime kızıyorum,yada yaparken hürreme kızıyorum,
ama ne olursa olsun kimse ölsün istemiyorum,
Ben ezilenin yanıdayım

ipraaamcım çok üzülüyorum senin için..
keşkem sen değilde hürrem ölseydi,sende kendine az dikkat etseydin, toton kalkmasaydı..

Son düzenleme:
Akşam yapacağımız helva için alışverişe gidiyorum, malzemeyi bol bol alacağım, gözü yaşlı İbrahimcilere tabak tabak yedirelim üzüntüleri hafifler birazcık
Büyük helva tencerelerini çıkarın, Şeker Ağa'ya haber salın tez gelsin
Bak gidiyorum, ekstradan birşey isteyen varsa Güvercinle haber salsın

güvercinler haber verirmi bilmem bana gelitken mendil getir
ama helvamdanda geçmem haberin olsun şekerim düştü saten tatlı yemem lazımm

osmanlıyı karıştırdı adam hürrem sadece çocukları ve sülüman için savaşıyo yazık hürreme

ipraam hiç olmazsa osmanlı için bişeyler yapmış..hürrem ne yapmış bencilce kendi menfaatini gözetmiş..

ahhh..karüzmatik ipraam ahhhh..:98:

'Bana da güllü lokumla,mürdüm şerbeti alır mısın Munem' Yazdım güvercinin ayağına,bakalım Mune'ye ulaşacak mı notum :26:

Akşam için de,İzmir lokması döküyorum ben
Elveda Pargalı hazımsızı,menfaatçisi,hadsizi hıhhhhhhhhhhhhh:117:

diye diye helva yaptıracaksınız bana ya helal olsun. kocişi gönderdim fıstık alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…