Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Sonunda beklenen son gerçekleşti. Tahtı ele geçiremedi diye mi açık gitti o gözler acaba
iskender asıldığında süleman senesine kalmadan aynı akıbete uğrayasın demişti demekki safevi seferinde o olay yaşandığında iboyu gözden çıkartmıştı.

Mahidevran bundan sonra nereye yaslayacak sırtını meraktayım.

Olması gereken oldu. Ayakaltından gelmişti hürremin dediği gibi ayaklar altında gitti.

İnsan insana bunu neden yapar ..
Hele ki kardeşim dediğin birine ..
Ne olmuş adam ego manyagı olmussa ..
illa öldürtmek mi gerekıyor ..

haspam guya uyursa emri dısında olurmuş, bari uyusan gam yemem ınsan koşar vazgectım falan dıye durdurmaya calısır..
Nedır yanı padışahlıgını paylassan ölürmüsün ..

Nedır bu ınsanoğlunda kı hırs ya ..
Gecmıste neyse sımdı de aynı bır gram degısme yok..
O gun padısah gucluymus borusu ötmüş, sımdı baskaları ..

teşekkür ederim canım,twetr da paylaştım muhteşem yulyıl sayfasında ama başka nereye göndereceğimi bilmiyorum ki :) özelden mesaj atsana bana nereye koyayım

özelden henüz yazamıyorum...dizimagazin net sitesine gir iletişim kısmındaki mail adresine gönder..dikkate alırlar...

Pis Hürremciler .....

Dağ Gibi Pargalı'mı yediler

Alın elinize yakın ....

Hep İbrahim'in ölümünü bekledim hünkarın arkasından yaptığı oyunlar, kendini padişah sanması hatta son dediği neydi öyle padişahın soyu tükenirse Osmanlı çöker tezine karşı beni unutmuşlar bunlar diyee kendini hemen padişah soyundan sandı galiba kardeşiyle evli diye. Leo'yu Hürrem'e öldürtmesi hala gözümün önünde vs vs.. Ama amaaa valla üzüldüm ya boğulma sahnesi uzundu ve acıklıydı ne olursa olsun İbrahim söyledikleri kadar yaptıklarıyla da ses getirmiş bir kişi çok yararı dokunmuş Osmanlı'ya. Şimdi dizide onun yerini dolduracak hiç kimse yok. Seni özleyeceğiz İbrahim entrikalarını da ancak şu da bir gerçek ki Hüreem artık rakipsizz.. Asıl haftaya heyecanlı bir bölüm bekliyor bizi yankılarını izleyeceğiz.

ibrahim o defterdarı idam ettirdiğinde gözünden düşmüş hünkarın. pek çok tarih belgesinde öyle yazar.

süleyman uyudu mu uyumadı mı, idamdan sonra mı uyandı, uyanması rüya mıydı, sözünü tuttu mu tutamadı mı çok belirsiz oldu o kısım. haftaya öğrenicez artık.

sıradaki vezir ayas paşa.. o da kadınlara düşkünlüğüyle bilinirmiş. pek çok hatundan 20 den fazla kızı ve oğlu varmış.. ve 3 yıl veziriazamlık yapacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…