Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=youtube;JzuATMMv0-A]http://www.youtube.com/watch?v=JzuATMMv0-A[/video]

az etmedi mahiii,valide ibrahim,hatice vs.hürrem sultana...

ama unutmamalı ne yaşatırsa onu yaşar insan...

(eline sağlık nilim süper olmuş)

biz de işte tam bu sebepten dolayı seviyoduk ipraaamı

Ne diyor son sahnede???
Yeri göğü yaradan şahidim olsun ki......................bu saraydan gidecek???
5 kere dinledim anlamadım vallahi:26:

"rabbim şahit olsun ki, bu saraya kan ve ölüm getiren,kan ve ölümle gidecek" sanırım şah sultanın sesiydi ya emin olamadım :26:

bu ne güzel bir videoddur,bir HÜRREMCİ olarak MAHİYE acıdım aslında,hamgi kadın olsa bunları kendine yediremezdi,üzülürdü ama mahi yanlış yoldan ilerledi,videoda görüldüğü gibi,hürrem dayak yerken yerinden bile kıpırdamadı izmandut gibi hatun bir vuruşta mahiyi yere sererdi ama sermedi,kendinin dövmesini bekledi,bir çok olayda hürrem aklını mahi kalbini dinledi bundan sebep hep yanlış adımlar attı özünde mahi haklı gibi görünsede (benim gözümde)hürrem hep aklıyla onu yendi..

bu yeni fragmanlardan anladğım kadarıyla hürroşa bi rahat yok.ipram öldü derken gün yüzü görcek azcık derken.gene hatçenin zoru hürrem.ya hatice azcık kocanın ölümüyle falan ilgilen sor bi sülümana neden niçin yaptın diye?birazcık yas tut.çocuklarının başında ol.ailene ver artık kendini.bırak artık şu hürremi.hürremle uğraştığı kadar zamanında ailesiyle kocasıyla ilgilenseydi.ibram belkide aldatmazdı onu,dolayısıyla olaylarda bu yönde ilerleyemebilirdi.hürrem öldürmedi sonuçta ibrahimi.kendi lafları ölüme sürürkledi onu. roller tam ters olsaydı yani hatice padişah karısı olsaydı.kocası için böyle ithamlarda bulunan veziriazamın laflarını açığa sürmez miydi?

kesinlikle yapardi canim yapmaz mi o cadi hatce kendisi yapinca kotuluk olmazdi ama hurrem yapinca kotuluk suclu hurrem tabi hemen en sevilmeyrn karakter bennce hatcedir yani hurremciler ve antihurremciler arasinda malum bagirmalarindan surekli melankoli halinden herkes rahatsizdir

Son düzenleme:
[video=youtube;wsuSoe43UQg]http://www.youtube.com/watch?v=wsuSoe43UQg[/video]

mahiyle hatçeyle mahalle kavgası yapıcam :

süleyman iboyu gebertiyor hürremle alakası yok ..sırf ibrahimin pisliklerini ortaya çıkardı diye..valla sülo bu zamana kadar yine iyi yuttu ukalalıklarını ibonun tabiki öldürmese iyiydi...cadılar divanı kurdu,mahi salağı,hatçe moronu gülfem yalakası şah ta bunlara katılır şimdi...süleyman gebertiyor reçete hürreme yazılıyor..yiyorsa süleymana diklenin süpürgeli cahil cadılar..arkadaşlar ben anladım cahiliyet her çağda başa belaymış.o dönemin cahil cühelaları zeki kadınları hazmedememiş..hürrem zekana sağlık bebeğim,akıllının zekası aptalın çenesini yorarmış..konuşsun o çatal dilliler...onlar zehirse sen panzehirsin minişim..

mahiye bak sen ..hırsından geberecek...yıllardır yemedi içmedi kurudu krakere döndü fesatlıktan,hala çen çen çentik lokmada fıstık...kızım mahi karşında o ilk gördüğünde suratını yırttığın toy hürroş yok..seni varya bakışıyla sallar merdivene yapıştırır...

hatçede kafayı sıyırmış şizofren vaka....yırtınıyor ya..kocanı sülüman öldürdü geri...nedir bu hürreme saldırı anlamadım gitti..unutma iyi olan kazanır...

valla salak bunlar...harbiden dizi mizi ..senaryo falan ama cidden bu tipler gerçekten böyle yapmışlarsa..ne diyim...kedi yiyemediği ciğere tırmık atarmış...iyi tırmıklar cadaloslar...sizin o tırmıkları varya hürrem törpüler valla...bi daha da çıkmaz o tırnaklar...

hative var ya , tam görümce yemin ederim...iyi görümceler alınmasın arkadaşlarım ama bunlar yüzünden insanlarda görümce fobisi var..taa o çağlardan beri görümceler böyle gelinleri bi halt yerine koymadıkları için..köle yerine koydukları için sevilmemiş görümceler...

kızlar valla annemin görümcesi yani halam çok cici bir görümce olduğu için annem görümcem demiyor halama ... kısaca "sisi"(sister in law ) diyor...hatice gibi halam olsa halalıktan reddederdim...

hürreme cellat bulunur diyor ya özette bence şah sultanın kızıyla gelen sarışın oğlan var ya onu bulacaklar aklıma öyle geldi öldürmeye çalışırkende biter üstünede sülo öğrenir kısır döngü başlar yine

Mahidevran sultan ne kadar masum,ne kadar asil allahımmmmm Oyyyy çok sevilesi ve saygı duyulası

Bu nedir yahu Canavar kadın,pis ruhlu MAHİ
Pargalı hasıraltı etti Mahi'nin pisliklerini teeeeek teekkkkk
Her biri layığını buldu,bulacak!
Çok sinirlendim ama he
Hürrem böyle böyle bugünkü Hürrem oldu işte O kadar ezildi,o kadar rezillikler yapıldı,Sülüman'ın sevgisiyle ayakta kaldı ve doğal olarak bugün o bir Hürrem Sultan:92:

Özünde neden haklı Mahi?
Mahi de Gülfem'in üzerine gelmemiş miydi cariye olarak sanki..
O işler öyleymiş o zamanlar kuzum..

Hürrem dışlandı valide tarafından,dövüldü Mahi tarafından,atıldı sürüldü,iftiraya uğradı Pargalı tarafından..
Elinden tutan bir tek Süleyman'dı..

:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…