dizinin sonlarına geliniyormuş.bu sezon son bölümleri olabilirmiş.hatta hazirana kadar bile devam etmeye bilirmiş bu dizi.bir magazin programında söylenmişti.yakında mahidevranın oğluda ölür.
Sah sultanin kizi Esma Mihrimahtan daha guzel geldi bana
İbrahimin ölmesi konusunda bana mesaj mı veriyorsunuz ?
pis hürremciler :))))
hürremin kızınında huyu aynı hürrem korkulur bunlarda ...
Paşayı (rahmetli) küçükken satın alın kadın Saruhan Çiftliğinin sahibi ve Saruhan'ın en zengin kadını imiş. Pargalı'nın daha çocuk yasta bir sürü dil bilmesi , enstrüman çalması v.s onun özel alarak yetiştirildiğini ve hünkar ile ilk buluşmalarının tesadüf değil kasti olduğu söyleniyor...Ayrıca paşayı bu denli özenli yetiştirip hünkarın gözüne girip onunla saraya yerleştikten sonra onu yetiştiren bu gizemli kadının aniden yok olduğu da söylenenler arasında.Yani aslında paşanın niyeti hep bir muamma....
Gitti dağ gibi pargalı ahhhh ahhhh
Helvasını bile yaptılar ..
Hürrem ölsün fıstıklı helvayı da lokmayıda ben yapacam görsünler hürremciler
Kızlar biz bu paşayı pek bi özliycez, ikizi nikomuydu neydi? arada bari onu gösterselerde özlem gidersek..
hem okanda bölümbaşı ücret almaya devam eder..
evet bende aynen boyle dusunuyorum ve cok sinir oluyorum bu durumaMustafa'nın ölümü, Hürrem'in dolduruşu sonucu Sülüman'ın verdiği emir neticesinde gerçekleşti diye söyleniyor da,
Mehmet'in, direkt Mahidevran'ın kumpası sonucu öldürüldüğü dillendirilmiyor..
Nasıl bir çelişki bu anlamıyorum :26:
Mahidevran mazlum değil..
Mahidevran'ın üzerine gelmedi Hürrem..
O dönem o şekildeymiş saray harem hayatı..
Eğer kuma gibi üzerine gelmek varsa,Mahidevran da Gülfem'in üzerine gelmiş oluyor.
vsvs
:97::97::97:A aa ne kadar gıcık yazmışım,tekrar okudum da :86:
Sizi seviyorum antiHürremci dostlar
evet bende aynen boyle dusunuyorum ve cok sinir oluyorum bu durumave bunun sebebi seymis hani mustafa cok seviliyor ya arkasindan kasideler bilmem neler yazildi ya sonucta mahidevran onun validesi onu ve mustafayi zamannda herkes cok sevdigi icin tahta suleymandan cok mustafayi yakistirdiklari icin musti ve mahiyi melek gibi anlatmis halk hep ve ozamandan bu zamana boyle gelmis hurremde mustinin annesinin mutlulugunu calan kotu cadi olarak anlatlmis aman cok da inandrci sanki
cidden ben anlamıştım aslında..daha hürrem alexandrayken,ibo görmüştü sülodan önce bizim güzel hürremimizi ve hoşlanarak bakmıştı hürreme..hoşuna gitmişti.sonra kendinin olamayacağının gerçekliğiyle nefret beslemeye başladı..çoğu nefretin altında gizli bir tutku yatar derler atalar matalar....
yeeeesss...kesinlikle katılıyorum.hürrem iboya çok cici gelmişti..hırçınlığı ve gizemi hoşuna gitmişti...
vay vay vayy...doğrudur bu doğru...aşık olmuştur kesin..onun olmayınca canını acıtıp durdu hürremimizin...
İbrahimi yiyen kendi kibiri değil.Kanuninin kibiri İbrahim ona ne yaptı canınamı kasetti,Diğer ülkeleremi bilgi sızdırdı ajanlık yaptı,Osmanlı hazinesinden paramı çaldı.Bunlar olsa evet Sadrazam ölümü haketti oh olsun diyeceğim.İbrahimin kibirinin kimseye zararı olmadı,ama Kanuni İbrahimi öldürerek tüm osmanlıyı çöküşe hazırladı.Ya Şehzade Mustafanın ölümüne nedemeli.Kanuni tüm sevdiklerini arkadan vurarak haince öldürdü düşmana bile böyle ölüm yapılmaz.İbrahim uykusunda,Mustafa babasının çadırında.Gerçekte sadece İbrahimle ,Mustafa dışında onların eşleri ve çocuklarıda öldürülüyor.İnanmayan Bursadaki Muradiye Türbesinde Şehzade Mustafa ve oğlunun mezarını ziyaret edebilir.Şehzade Mustafanın ailesi,çalışanları 11 kişi kayıkla kaçarken yakalanıp öldürülüyor.Yani Kanuni o çok adaletli padişah kendi öz oğlunu,günahsız torununu öldürmekten hiç çekinmiyor.Tarih bu gerçeklerle doluyken ben Pek Hürremci olamam.
Ekranların en sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosunda yer alan Burak Özçivit diziye tekrar dahil oluyor. Bundan önce Malkoçoğlu üzerine çektiği filmi yüzünden diziye ara veren ünlü oyuncu, filmin ertelenmesinden sonra diziye tekrar dahil olma kararı aldı.
Son bölümlerde Boğdan Beyinin haracını ödememesiyle ilgili meselelerin çözümü konusunda gündeme gelen Malkoçoğlu Vali Bey, kilit unsur olarak saraya geri dönecek.
Eki Görüntüle 610304
cnm dün gece kanaltürkte yayınlanan tarihin arka odası programında hiç öyle bir aşkın olmadığını söylediler.ibrahimi hani ok atılıyorya o ok atılan adı neyse bilmiyorum onun yayıyla boğmuşlar o yay bağırsak sinirlerinden yapılıyormuş.daha neler anlatacaklardı ama çok uykum geldi yattım izleyen varsa sonrasında neler anlatıldı yazıversin merak ediyorum pargalıdan konuşacaklardı hııı birde şey dediler eğer öldürülen şehzade olsaydı çocuklarıda öldürülüyormuş ama öldürülen damat olursa çocuklar öldürülmezmiş yani hatcenin bebeler ölmeyecek bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?