Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
malkocluglu diziden ayrılmadı mı ? Başka dizi ile anlaşması yapcak diye duymuştum bi televole de. Belkide gelip bi buse vercektir
sonrada malkocoglu kaçaaarrrr diyip yine gidecekdir.

bak safişçiiim, bu konuda hemfikiriz..
:98:

Muhteşem Yüzyıl’da İbrahim Paşa’nın ani ölümüyle yer yerinden oynuyor...

Hürrem Sultan en büyük düşmanı İbrahim’den kurtulduğunu anlayınca zaferini kutluyor. Hatice Sultan ise büyük aşkını kaybetmenin üzüntüsüyle yasa boğuluyor. Aldığı kararla acı çeken Sultan Süleyman ise İbrahim Paşa’nın olmadığı yeni bir hayata başlıyor. Hatice İbrahim’in katledilmesinden Hürrem’i mesul tutuyor ve Şah Sultan’la birlikte intikam yeminleri ediyor.

İbrahim’in cesedi gizlice saraydan çıkarılırken, Sümbül olan biteni görür. Gece yarısı uykusundan uyandırılan Hürrem, soluğu Süleyman’ın yanında alır. Ne İbrahim vardır artık ne de eski Süleyman! Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının farkındadır.

Hatice ise büyük bir aşkla bağlı olduğu İbrahim’in öldürüldüğünden habersizdir. Onun cansız bedeniyle karşılaştığında adeta yıkılır. Bir umut Süleyman’ın yanına gider. Fakat İbrahim’in ölüm emrini onun verdiğini anlaması güç olmaz. Acı gerçekle sarsılan Hatice için hayat kabusa döner.

Bu sırada Matrakçı, Süleyman’dan aldığı emirle, İbrahim Paşa’nın naaşını hiç kimsenin bilmediği bir yere gömer. İbrahim’in sahipsiz kalan küçük kızı Esma Nur’un akıbetiyle de alakalı bir karar vermek zorunda kalır. İstanbul’a gelen Nigar ise bir yandan İbrahim’in yasını tutarken bir yandan kızını arar.
Can dostunun, kardeşinin idamına hükmeden Süleyman ise kederini içine gömüp devletin istikbali için yeni kararlar alır. Saraya dönen Şehzade Mustafa ise büyük bir hayal kırıklığı içindedir. Babasına “neden?” diye sorar. Süleyman’ın verdiği cevap onu derinden sarsar.

Hürrem, İbrahim’in ardından kurulacak yeni düzende söz sahibi olmak için harekete geçer. Ancak her adımını takip eden Şah Sultan varken bu hiç kolay değildir. Acısıyla taş kesilen Hatice’nin aklındaki tek şey intikam almaktır. Mahidevran’ın da desteğiyle Hürrem’e bir cellat bulunur.

bolumden resimler kizlaar bazi resimler ik kere eklenmis kusura bakmayin
mahis cadisi ve oglu musti saraya geliyorlar anlasilan yine bir gereksiz bir catisma ve gereksiz bir hurremi oldurme adrenalini yaratcaklar peeef
neyse su fragmanda ciksa artik

Eklentiler

• $15366.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $15365.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $15364.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $15355.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $15354.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $15353.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $15352.webp
    14 KB · Görüntüleme: 43
hürroşummmm özledim valla geçen haftada seyredemedim inşallah bu hafta birşey çıkmaz

Eklentiler

• $meryem-uzerli-68.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
bi şahımız eksiktiii oda gelmiş hürremele uğraşmaya.........süloda kardeşine deseymiş kocan kibirinden geberdi diyeee

Hepsi iyi hoşta mune hanım şu cigarayı bir bıraksanız

şimdi yeni fragman izledim yaaa,çok iyiydi hadi bulun koyun nolur bulamıyorummm :26:

aman ya ne olur hatce ordan dusup olsundee kurtulalim artik iki bolum onun cigliklarini dinleriz yahu bu hurrem mahidevran yada bi baskasi aglayinca ben aglayacak gibi oluyorum o hatce aglayinca sinirlerim bozuluyor yipraniyor okadar kotu agliyor

Son düzenleme:
[video=youtube;wsuSoe43UQg]http://www.youtube.com/watch?v=wsuSoe43UQg[/video]
teşekkür ederim balım
matrakçı neden :desene hatun ayaklar baş oluyor dedi !!!

"rabbim şahit olsun ki, bu saraya kan ve ölüm getiren,kan ve ölümle gidecek" diyen kim??? şah sultanın sesine benziyordu :26:

Ne diyor son sahnede???
Yeri göğü yaradan şahidim olsun ki......................bu saraydan gidecek???
5 kere dinledim anlamadım vallahi:26:

Ne diyor son sahnede???
Yeri göğü yaradan şahidim olsun ki......................bu saraydan gidecek???
5 kere dinledim anlamadım vallahi:26:

bu saraya ölüm getiren kan ve ölümle gidecek diyor ben öyle ankadım canım :)

aman ya ne olur hatce ordan dusup olsundee kurtulalim artik iki bolum onun cigliklarini dinleriz yahu bu hurrem mahidevran yada bi baskasi aglayinca ben aglayacak gibi oluyorum o hatce aglayinca sinirlerim bozuluyor yipraniyor okadar kotu agliyor

oda fazla yaşamıyormuş canım sülüman çocuklarınıda boğduruyormuş okadar acıya nasıl dayansın

bu saraya ölüm getiren kan ve ölümle gidecek diyor ben öyle ankadım canım :)

Teşekkürler

Ben İbrahim'den hiç hazzetmiyordum Mah'iyi koruması,kollaması ve Hürrem'e olan düşmalıklarından dolayı..
Mahi'nin eteğini nasıl öptürmüştü Hürrem'e Aradım ama youtube yada dailymotionda bulamadım videosunu..
Bye İprahimgil

yani ibrahimde hürreme neler yaptı kızı canından bezdirdier hürrem yine az bile yaptı onlar hakediyorlar zaten ibonun ölmesinde hürremimizin ne suçu varki sülüman gördü gerçekleri daha büyük tehlike olmadan baktı icabına çünkü ibrahim mustafayı tahta geçirip yönetimi tümüyle ele geçirmeyi planlıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…