Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mehmet masum bir sehzade gunahi olmadan olecek o yuzden sevinilcek bir durum yokk canim ama iprahimgil gunahkar kibirli binlerce kisinin kanina girmis ve suloya ihanete en hazir kisi bu nedenle ibosla mehmet asla karsilastirilamaz

Son düzenleme:
İnsan kötü oluyor megg Yahu bari cenaze namazı kılınaydı....Olmadı böyle olmadı

pargalının mektubu çok ağırdı biliyorsun..
o saniye aldı ölüm kararını süleyman..
o an bitti ibrahim gönlünde,gözünde..

cenaze namazı kılınabilirdi evet bence de..

pargalı ölünce kanunı de bı sertleştiiii daha bi kanuni olduuu degelmi kızlarrr

pargalının mektubu çok ağırdı biliyorsun..
o saniye aldı ölüm kararını süleyman..
o an bitti ibrahim gönlünde,gözünde..

cenaze namazı kılınabilirdi evet bence de..

megim Hürremci olmak bi yana bizim uzulmememızın bır sebebı cıdden yaptıklarına objektıf bakabılmemız..hürremciyiz oh ıyı öldü mü dıyoruz sanki
ben cok esmanura uzuldum bıde Suleyman'a

Hürrem'de az değil kabul edelim...Onunda kibiri sönecek...İbrahim'in başarılarını görmezden gelmek büyük ayıptır...Kaldı ki o koltuk sarı selim'e kalacak yahu (( Mustafa Mehmet durduk yere kirli bir oyunun içine çekildiler.

Hürrem'de mustafa'ya kıyacak...Mahi'de mehmet'e

Hürremin kibirinde haklı ozaman.Osmanlıya sayısız hizmeti olmuş,sefer başarıları kazanmış sadrazam kibirli olunca ölümü haketti öylemi böyle vicdan mantığı olamaz.Herkesin kibiri kendine zararlıdır ama kibirli olmak Allah katında idamı gerektirmez.Allahın verdiği canı yalnız Allah olur Padişah can alarak acaba kendini neyin yerine koydu Allah padişahlara keyfi can alma hakkı verdimi.

haticeden ben daha büyük bır tepkı beklıyordumm laaaa

hürrem de günahsız bir kızken yapılmayan kalmadı tek suçu süleymanın onu sevmesi o kötülükleri yapanlarda günahlarının bedelini ödüyor neden üzülelim

pargalının kızı sahipsiz kaldı bana versinler ne olurrr

bayılıyorum kızcağıza o kadar mı tatlı olunur

Onlar hesaplarını öteki tarafta vermişlerdir..

2 sene önce dedem vefat etmıstı bu gece 23 50 de oyy oyy hatırladım bak Allhımm gunahlarını affetsın

esmanuru pargaya gönderiyolarrrrr annesine vereydiniz bari yavrucağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…