2 sene önce dedem vefat etmıstı bu gece 23 50 de oyy oyy hatırladım bak Allhımm gunahlarını affetsın
Hürrem'de az değil kabul edelim...Onunda kibiri sönecek...İbrahim'in başarılarını görmezden gelmek büyük ayıptır...Kaldı ki o koltuk sarı selim'e kalacak yahu(( Mustafa Mehmet durduk yere kirli bir oyunun içine çekildiler.
Hürrem'de mustafa'ya kıyacak...Mahi'de mehmet'e
2 sene önce dedem vefat etmıstı bu gece 23 50 de oyy oyy hatırladım bak Allhımm gunahlarını affetsın
pargalının kızı sahipsiz kaldı bana versinler ne olurrr
bayılıyorum kızcağıza o kadar mı tatlı olunur
kizlaar idam tabikide hic bir sucun karsiligi olamaz bence ama o doneme gore dusunmek lazim o donemde can almak padisaha mahsus gibi kabul ediliyormus bu yuzden mantikli geliyor biz hurremcilere bu yuzden kabul edebiliyoruz yoksa iboya dusmanliktan degil
ayy hurrosun guzelligine bakiiiiiiiin
yoooo gayet de iboya düşmanlıktan benimki be
Musti ölse sevinirler demi hürremclerrr kontesim
çok lakasız biliyorum ama ben kaçırmışım sanırım. nigar öldüydü dimi. nasıl öldüydü...
çok lakasız biliyorum ama ben kaçırmışım sanırım. nigar öldüydü dimi. nasıl öldüydü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?