Hürrem sen de ağlayacaksın Hürrem ! Sen de yanacaksın...
ölmediydi cnmyaşıyor
Yok bacım onu kocasıyla yollladılar
allah rahmet eylesin
Nur içinde uyusun inşallah dedeciğin arkadaşım..
allah rahmet eylesin cnm
Allah rahmet eylesin
Hürrem az önce çok güzeldi
eneee geldi ibrahim ahanda kızlar ağlamayın
basin sagolsun canim amin...
sagolun kızlar bugun kandıl ya Allhım dualarımızı insallh kabul etsinn sevdıklerımze ani ölümler göstermesin beraber yaşlanıp sevdıklerımzle 3 gün yatak 4. gün toprak olalım insallh .... kimse kimseye ani ölümler kazalar belalar genç ölümler vermesinn, sağlığımızı rabbım elimzden almasınnnn
Mustiyi severiz ama anasını asla!
Hürrem'de az değil kabul edelim...Onunda kibiri sönecek...İbrahim'in başarılarını görmezden gelmek büyük ayıptır...Kaldı ki o koltuk sarı selim'e kalacak yahu(( Mustafa Mehmet durduk yere kirli bir oyunun içine çekildiler.
Hürrem'de mustafa'ya kıyacak...Mahi'de mehmet'e
Keleş ablam sevinirler(( Şahsen üzüldüm ben yaa Mehmet öleceği vakitte üzüleceğim..
kız
Çok ayıp
2 sene önce dedem vefat etmıstı bu gece 23 50 de oyy oyy hatırladım bak Allhımm gunahlarını affetsın
ben hiçde sevinmem musti iyi cocuks
kızlar diziyi izlemiyorum ama sizi okumak çok keyifli
geçen bir programda bir tarihçi anlatıyordu.pargalıdan sonra çocukları da öldürülmüş.dizide bunu da işlerler mi acaba:26:
ayrıca meryem uzerliyi ok beğeniyorum ama hürremi sevmiyorum
İzledim izledim..Severdim hürrem'i ama düştü gözümden....Bilmiyor ki pis bir oyunu tekrar başlattı..Mustafa'yı öldürmek ve zehirlemek istediği günleri unutayın !!...
Mahi'nin yaptığını o da firuze'ye yapmadı mı ? Kıza idam için ip gerdirdi tehdit etmedi mi ? Mahi'den farkı nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?