Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu deli hatçeyi ne diye yalnız bırakırsınız daha önce de intihar etmemişmiydi bu

kızlar diziyi izlemiyorum ama sizi okumak çok keyifli

geçen bir programda bir tarihçi anlatıyordu.pargalıdan sonra çocukları da öldürülmüş.dizide bunu da işlerler mi acaba:26:

ayrıca meryem uzerliyi ok beğeniyorum ama hürremi sevmiyorum

Kırkaltı yıl süren devrinin bir evlâddan ziyade devlet reisi olacak anlayışıyla yetiştirilen şehzadeler, bu uzun saltanat dönemini sabırla bekleme gücünü gösteremediler. Şehzade katliyle padişahı suçlayanlar, hiç de şehzadelerin sabırsız.lığını göz önüne almadılar ve târih yorumlarını yaptıkları isti.kamet tabiatıyla doğru bir neticeye varamadı.

allah rahmet eylesin

Nur içinde uyusun inşallah dedeciğin arkadaşım..

allah rahmet eylesin cnm

Allah rahmet eylesin
Hürrem az önce çok güzeldi
eneee geldi ibrahim ahanda kızlar ağlamayın

basin sagolsun canim amin...

sagolun kızlar bugun kandıl ya Allhım dualarımızı insallh kabul etsinn sevdıklerımze ani ölümler göstermesin beraber yaşlanıp sevdıklerımzle 3 gün yatak 4. gün toprak olalım insallh .... kimse kimseye ani ölümler kazalar belalar genç ölümler vermesinn, sağlığımızı rabbım elimzden almasınnnn

o değilde şimdi yok böyle güzel gecelikler.
girişimci arkadaşlardan rica ediyorum bu işe atılsınlar.
muhteşem yüzyıl gecelikleri.
yok satmazsa bende electra değilim.

Aminnn..................

İzledim izledim..Severdim hürrem'i ama düştü gözümden....Bilmiyor ki pis bir oyunu tekrar başlattı..Mustafa'yı öldürmek ve zehirlemek istediği günleri unutayın !!...

Mahi'nin yaptığını o da firuze'ye yapmadı mı ? Kıza idam için ip gerdirdi tehdit etmedi mi ? Mahi'den farkı nedir ?

Son düzenleme:
Mustiyi severiz ama anasını asla!

Memoyuda seviyoz bizde anasını sevmiyoz

Hürrem çok fena yahu,hem kibirli hem hırslı..Mustinin ölümüne kşm sebeb oldu tabiki hürremle atçı rüstem

Keleş ablam sevinirler (( Şahsen üzüldüm ben yaa Mehmet öleceği vakitte üzüleceğim..

Çocukların hepsi masum du hangisine üzüleceğiz ki yazık oldu onlarada

Niye yılan diyincemi

2 sene önce dedem vefat etmıstı bu gece 23 50 de oyy oyy hatırladım bak Allhımm gunahlarını affetsın

Başın sağolsun arkadaşım allah rahmet eylesin

ben hiçde sevinmem musti iyi cocuks

Mustide iyi memette iyi zaten,memet ölse çok üzülürüm

ölüm kötü yaaaa
sevdiğine dokunamamak zor yaaaa üzüldüm haççeye
hele o esmanur yavrum ne annesine doydu ne babasına annesine verselerdi yaaa ama nigar yerini öğrenince gider zaten kızına
ya cenaze namazı kılınmadı belki gömenler kılmıştır sonuçta matrakçı gömdü kıldırmıştır bence

Ank'ım,
Memeti Mahi cadısı öldürttü,çiçek hastalığı bulaştırtaraktan.. biliyo muydundu..

hurreme baksana ilk videolarında ne kadar masumdu ... hepsı el bırlıgıyle hırcınlastırdılar hürremi kımse farkında degıll

Bu kadın halen daha ferhunde be

Hurrem ne kadar agladi gormek isterseniz hani ........[video]m.youtube.com/watch?v=MXZG_hfxc0Y[/video]
[video]m.youtube.com/watch?v=0eqlAdBvfjQ[/video]
[video]m.youtube.com/watch?v=ihdxj9QXrEY[/video]
[video]m.youtube.com/watch?v=FGVBoXPYV84[/video]
bunlar sadece bir kaci

Egemmmm gel öpecem seniiii arkadaşımmm :13::13:

Hürremğn yaptıkları masumane ya gözükmüyor hiç ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…