Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ben iziye 2.sezon başlamıştım.
Bu akşam ilk bölümden izlemeye başladım,vay,vay neler kaçırmışım aşk kokuyor ilk bölümler.
Sansürsüz şimdide seli gibi izliyorum ama o zaman başkaymış

2.Bölüm; Hürrem gözdeler katına terfi eder,Nigar ona kaideleri anlatmaya çalışırken o dans eder :)
Haha geleceği görme yetisi yokmuş

Hürrem gebeyken de aynı Hürrem'di,Mehmet kaç yaşına geldi,gene aynı Hürrem.. Değil mi:26:
Saç da mı beyazlamaz yahu

hürrem ilk geldiğinde 17 yaşında,şimdi de olsun olsun 35 yaşında...saçı beyazlamaz da eskiye nazaran daha olgun bi tip oldu hem fiziksel hem de kişilik olarak.Mahidevranın ve haticenin biraz daha iyi yaşlandırılması gerekirdi.Hatice halen genç kız gibi görünüyo.Bi de haticenin saçları berbat görünüyo,hiç saraykadını gibi değil,tiftik tiftik,saçaklanmış geziyo.
Ay valla rüstem çok kıl,beğenenlere saygılarımı sunar kendisine de çok kıl olduğumu dile getirmek isterim.Hele o mihrimahı kesmiyo mu otobüs zamparası gibi orda burda o ne be,yolda görsem korkarım...çok sinsi ama vezirliği kapamayınca da ne fena bozuldu

Bu yazdığını şimdi farkettim ve çok güldümmm

Yeni bölüm fragmanı kızlar

[video=dailymotion;xx1dd9]http://www.dailymotion.com/video/xx1dd9_muhteyem-yuzyyl-84-bolum-1-fragman_shortfilms?search_algo=2#.UQUGjI5iKnJ[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bence hürrem şun 35 yaşında filann durun daha yaşlanmasın oyle ayrıcaaaağ hurremımız kendıne çok ıyı bakıyomuş hergun masajlar fılan sütanası var çoçukların sarkmasın dıye hürroşun ilk hali kıyafet ve saçları çok değiştirdiler kızlar eski valide sultanın kıyafetlerıne benzeyen kıyafetler başladı hürreme.eskiden tiril tiril giyerdi hey gidi hey hatırlayın

Son düzenleme:
fragman ciksin isteriz isteriz :82::124::124:
bolum fotolarini bile yayinlamamis daha star tv:113::113::113::113::113: selma ergecin oyunculugu ile ilgili yorumlar resimler var sadece

Son düzenleme:
[video=youtube;kfjJjqfaypM]http://www.youtube.com/watch?v=kfjJjqfaypM[/video]

Aşk-ı Derun

Halvet de halvet derdik dimi
Kulakları çınlasın bir arkadaşımız vardı (artık burda değil), 'hepimiz halvetiz' bile demişti
Halvet tarihe karıştı artık..

malkoçoğlu gelmiş :)
2 hafta önce dediğim gibi hürremin kısçesi anında malkoçoğluna dönüş yapacak
malkoçoğlu yakışıyor diziye inşallah uzun soluklu kalır

Malkoçoğlu iyi oldu,bir yakışıklı gitti,bir yakışıklı geldi..Gerçi pargalımın karizması ayrıydı ama olsun

ne bölümlerdi beee

ilk bölümlerle bu sezon arasında büyük fark var.dizide daha pozitif bir hava hakimmiş,entrikalar bile güldürüyodu;herkes ilk bölümlerde çok güzel,hatunlar hep makyajlı;bir de kıyafetler sanırım dizinin bu kadar tutulacağını tahmin etmediklerinden hep düz tafta kumaştan;şimdiki kıyafetler ise kat kat ve çok güzel işlemeleri var,dizi tutuldukça bütçe artmış belli :) taçlar da farklı,hüro da maho da kıraliçe gibi geziyolar.Hatice ilk bölümlerde sade kıyafetler giyiyomuş,mihrimah da padişah kızı ama kıyafetleri muhteşem,çok daha gösterişli.

Muhteşem Yüzyıl Hatice Sultan'ın Pargalı İbrahim Öldüğünde Okuduğu Şiir

Muhteşem yüzyıl dizisinde en az 3-4 sefer duyduğumuz ve en son infaz edildiği gün Pargalı İbrahim Paşanın okuduğu o şiir:

Ben İbrahim Pargalı İbrahim...

Cennetle cehennemin arasında bir yerdeyim. Araftayım.

Benim ömrüm böyle mi nihayet bulacak ?

Sizin yüzünüzü gördüğümde cennetinizin bahçeleri açılıyor. Saadete doğru yürüyorum. Sizden uzakta cehennem ateşleri sarıyor ruhumu. Yanıyorum. Kadere isyan ediyorum.

Ben İbrahim . Pargadan 10 yaşında devşirilen, Dönme İbrahim.

17 sinde Şehzade Süleyman’ın şahincibaşısı, 25 inde Sultan Süleyman Han Hazretlerinin hasodabaşısı, 28 inde hünkarının vezir-i azamı, iktidarın ortağı İbrahim.

Cenneti cehennemi hep içinde taşıyan, kendi şeytanıyla dost, postun şeyhiyle müttefik ama hep tetik .. Araf’ın yüce kapısının sadık bekçisi ; kapıkulu İbrahim. Sultan Süleyman’ın mahreminde, sırrında ama hep sınırda olan İbrahim. Hünkarının derin gözlerinde her gün kendi cenazesini seyreden İbrahim. Sultanının gözlerine baktıkça ölüme koşarak giden İbrahim ! Ölümüne kaza namazları kılınan, İbrahim ..

Ben Pargalı Rum Balıkçı Manolis İle, Venedikli Sofia’dan Doğma,
Parga’dan 10 Yaşında Devşirilen, Dönme İbrahim…
Adım Neydi, Hangi Dilde Ne Anlama Geliyordu, Unuttum. Unutmak Özgürlük.

Yoksa Bırakmıyor Kalbini Adını Aldığın Dil, Üzerinde Yürümeyi Öğrendiğin Toprak.
Ben İbrahim… Parga’dan 10 Yaşında Devşirilen Dönme İbrahim…

Dönmek Nasıl Birşey. İnsan Nereye Döner. Döndüğü Yer Neresidir.
Geriye Dönmek Var Mıdır, Mümkün Müdür. Yoksa Kader Sadece İleriyi Mi Gösterir.
Geldiğin Döndüğün Yer Orda Mıdır, Bekler Midir. Baksan Görür Müsün.
Kalbin Dönerken Pusulan Mıdır. Geçtiğin Yerleri Unutmadan Aynı Yerlerden Geçerek Evin Yolunu Bulabilir Misin.
Yoksa Döndüm, Değiştim, Geldiğim Dediğim
Her Yerde Ve Dilde Ve De Dinde Hala Dönme Misindir.

Dönmek Kabiliyet Değil, Zaruret Midir İbrahim…

Yoksa Bırakmıyor Kalbini Adını Aldığın Dil, Üzerinde Yürümeyi Öğrendiğin Toprak.
Ben İbrahim… Parga’dan 10 Yaşında Devşirilen Dönme İbrahim…
rahmet istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…