Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

o da birsey mi bu gözler yahyalının manisadan bir dakka da topkapıya geldiğini gördü

böle bitermi yaaaaaaaaaaaaaaaa rüstem ihanetmi etti???

ne oluyor pöfffffffffffffffffffff

safimum meleğim sen kılıç sallayışına yazmışsınya ben onu biran kç sallayışına okuyuverdim

iyi geceler minişler....süper bir bölümdüüü...kurban olurum hürreme sülümana ve minişlerineeeee...beni bu hafta çok memnun ettiler mihriylen babası...

len ben senin bastığın yerde ölürüm hele şunun süzülüşüne ufff ivit buakşam da bitiyo son sahnede goreydık yahuşuhlumuzu bari

seksenler dizisine de bayılı yo rummm

akıllara zarar beyin fokurtulu fırtınamıs süperdi kızlar

Son düzenleme:
üff ya yine seyredemedim neden hep çarşamba günü bişeyler çıkıyor anlamıyorum.hiçbir şey olmasa çarşambaya maç koyuyor diğer kanallar:96:

ben en çok diziden sonra burada yorumları okumayı seviyorum :)
siz çok yaşayın emiii süpersiniz kızlar :)

seksenler dizisine de bayılı yo rummm

akıllara zarar beyin fokurtulu fırtınamıs süperdi kızlar

Hey Allahım cümleme bak ya
İtiraf ediyorum; bu cümleyi yazarken,telefon gelmişti Toparlayamamışız demek o sırada

Neyse..
Öpüldünüz,görüşürüz arkadaşlarım

malkoçoğlu geldi hoş geldi ama niye kimse aybigeyi sormadı ne oldu ona burası saçmaydı hünkarın anne tarafından akrabası birde
nigar ayrı bir durum evli adamla birlikte oldu çocuik yaptı adam bunu paçavra gibi attı bıraktı şimdi hürrem suçlu oldu şah sultanın yanında
matrakçı hala ibrahimin yasını tutuyor yahu bu adam senin nikahlı karını almadı mı elinden adını boynuzluya çıkartmamışmıydı boşuna dememişler kör ölünce diye
şah sultan ne yapmaya çalışıyor şimdi hem hatçeden yana hemde hürremi kurtarmaya mercanı yolladı bide mezar önünde söz veriyor yani kısaca hürroşuuum bunları topla senin zekanla boy ölçüşemez

Pargalı özentisi hürrem, şu düşmanları kim bir bende öğrenebilsem..
Bir hürrem melek! Oyyy kanatsız meleğiiimmm...
Ne yapmasını bekliyorlardı ay hürremim, kuzzuuum yıllarca seni bekledik!
Buyur, emrindeyiz ne istersin?
Sülüman benim..
Herkes benim önümde eğilsin, herkesin yaptığından haberim olsun ki gözden düşürüp kendi amacımı kolaylaştırayım..
Harem ne ki dünya var sırada..

Bu sultan sülümana şart koşmak değil, alttan yardım oluyor sadece canım, kötü düşünmeyelim hemen..
Bu dizi inşallah sonuna kadar sürer, en azından hürremi yatak döşek görünceye kadar..
İboyu kibiri, hürremi de kibirle dolu kalbi götürecek naparsın?
Görürüz inşallah o günleri..

Son düzenleme:
dün akşam annem salonda son bölümü izlerken ben de odamda 10 ve 11. bölümleri izledim yeni bölümler sıkıcı diye...Annem de ısrarla çağırdı ama gitmedim.Hürremin sülüman savaştan döndü diye cariylerle dansetmesi filan çok güzeldi ama meğer dün akşam son bölümde heyecan fırtınaları esmiş :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…