- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
bugün izlicem ama beddua ediyim deme aman
Bilemem bana güvenmeebende izlemedim akşammmm
en sonunda hamamda suikast yapcakları için hönkar diğer bölümde büyük ihtimalle hamam yaptırcak hürreme :) tarihte öle olmuş :))))))))
beddua etmede bu aksam beraber izleyelimsana cay cerez ikram edicem
Bak geldimmmm ama hürrem için gelmedimmmmmyok izin kağıdı filan beyanımı dün belirttim
Bende izleyemedim yaaYorgunluktan erkenden uyudum
beddua etmede bu aksam beraber izleyelimsana cay cerez ikram edicem
Seni izinli yazdımdı zaten Ank'ım
Okeydirr :13::13: çay yeter bide börek hazırlarsan makbule geçer
Keşke olsaydım bende ya heycanlımıydı bölüm aklım kaldı sizlerde varya
Keşke olsaydım bende ya heycanlımıydı bölüm aklım kaldı sizlerde varya
aksama böreklerin hazir olcak
çok eğlendik kızlarla burda
Millet aklını kaçırdı malkoçoğlanı görünce..:86:
çok eğlendik kızlarla burda
Millet aklını kaçırdı malkoçoğlanı görünce..:86:
Anket yenilendi kuzum..
Ohhhhh süper vallllaa
Tühhh desene kaçırdımmmalkoçoğluda yani yaniiiiiiiiii kaytan bıyıklımmmmm
:13::13::13::13:sonunda izledimmmm
tabiki bölümün yıldızı malkoçoğluo nası güzel bi esmer,kaytan bıyıklı,boylu poslu offf off ağzımın sularını toplayıp devam ediyorum
şu erkek dayana varya hani sonradan olma fahriye onun saçlarını nası uzattılar çıtçıt poştiş mi varmış o dönemlerde anlamdım gitti
mihrinin hürroşu kollaması çok hoşuma gittitaşlıca sümüklüsü bunu terkedince üzüldü ama iyi oldu çakma pargalı gibi dolanıyodu ortalıkta
sülümanla hürroşun aralarının böyle iyi olmasını özlemişim resmen
şahrubanmıdır şaklabanmıdır nedir hürremle uğraşılmayacağını bilmiyo herhaldegerçi yıllardır birlikte olmalarına rağmen hatçe kımıl zararlısı,gülfem sümüklü yalakası ve kazulet sultan mahi bile akıllanmadılar
hürremin ölmeyeceğini biliyozda rüstemi çok merak ettim yaw ona itimadım tamdı acaba onunda gözünü iktidarmı bürüdü:18:
malkoçoğlu geldi hoş geldi ama niye kimse aybigeyi sormadı ne oldu ona burası saçmaydı hünkarın anne tarafından akrabası birde
nigar ayrı bir durum evli adamla birlikte oldu çocuik yaptı adam bunu paçavra gibi attı bıraktı şimdi hürrem suçlu oldu şah sultanın yanında
matrakçı hala ibrahimin yasını tutuyor yahu bu adam senin nikahlı karını almadı mı elinden adını boynuzluya çıkartmamışmıydı boşuna dememişler kör ölünce diye
şah sultan ne yapmaya çalışıyor şimdi hem hatçeden yana hemde hürremi kurtarmaya mercanı yolladı bide mezar önünde söz veriyor yani kısaca hürroşuuum bunları topla senin zekanla boy ölçüşemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?