Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Anket yenilendi kuzum..

Enee o zaman ben Hürrem'e vermiştim oyumu o vakit çünkü soru şöyleydi sanırsam hangisinin yerinde olmak istersiniz gibi bir şeydi ama olmaz ki canım en tehlikeli İbo'ydu bence saflık da vardı ya hadi netyse gitti zaten kerata

Ohhhhh süper vallllaa

Tühhh desene kaçırdımm malkoçoğluda yani yaniiiiiiiiii kaytan bıyıklımmmmm

üfffff hemi de ne kaçırdın bacııımmm..hiç sevmediğim pıyık, bu kaa mı yaraşır bi yağuşukluya
akşam aklımız başımızdan gettiiii.
ilk fırsatta mutlaka seyret..

ben bi de herifimle seyrediyordum:26:, içimde ne volkanlar patladı sessiz sessiz..

tekrar tekrar meeeaaaşalllaaaahhh

sonunda izledimmmm

tabiki bölümün yıldızı malkoçoğlu o nası güzel bi esmer,kaytan bıyıklı,boylu poslu offf off ağzımın sularını toplayıp devam ediyorum

şu erkek dayana varya hani sonradan olma fahriye onun saçlarını nası uzattılar çıtçıt poştiş mi varmış o dönemlerde anlamdım gitti

mihrinin hürroşu kollaması çok hoşuma gitti taşlıca sümüklüsü bunu terkedince üzüldü ama iyi oldu çakma pargalı gibi dolanıyodu ortalıkta

sülümanla hürroşun aralarının böyle iyi olmasını özlemişim resmen

şahrubanmıdır şaklabanmıdır nedir hürremle uğraşılmayacağını bilmiyo herhalde gerçi yıllardır birlikte olmalarına rağmen hatçe kımıl zararlısı,gülfem sümüklü yalakası ve kazulet sultan mahi bile akıllanmadılar

hürremin ölmeyeceğini biliyozda rüstemi çok merak ettim yaw ona itimadım tamdı acaba onunda gözünü iktidarmı bürüdü:18:

:13::13::13::13:

bölümün sonunda hiç heyecanlanmadım. nasılsa biliyoruz hürroşa bişey olmayacak. diana da gidecek bi top bezle, yine mahi avucunu yalayacak. valide sultanlık senin için hayal be kızım anla artık şunu

o matrakcı neler çekti ibodan kapısına bile takmışlardı.çok güzel yorumlamışsın

noldi anlamadım,bu bölüme yorum yapasım gelmiyo nedense ,acaba önceden özetini yqzmışlardı buraya ondan dolayı mı anlamadım,dizi tüyoları diye tüm bir bölümü anlatmıştı biri ne bileyim heyecan olmadı bende...

------------başka topiğe yazıyorum die buraya yazmışım --------------

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…