Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Allah'ım Allah'ım o nasıl bir dönüştü öyle Malkoçoğlu
Bıyıklarına kurbannn
Mihrimahcık da tam aslan kesilmişti ki, hevesi kursağında kaldı, yazııkkk
Fahriye kalfa ise tam bir facia olmuş bence geleceğini pek uzun göremiyorum

diananın bıçağı tutuşunda meymenet yok.
iyi indirdi iki kişiyi yine.
ucuz amerikan filmlerindeki bıçaklı banyo sahnelerini hatırlattı bana.
eeee bizdede banyo yok hamam var tabi .

diananın bıçağı tutuşunda meymenet yok.
iyi indirdi iki kişiyi yine.
ucuz amerikan filmlerindeki bıçaklı banyo sahnelerini hatırlattı bana.
eeee bizdede banyo yok hamam var tabi .

bir ara salona geçmiştim ben de gördüm bıçaklama sahnesini,bir görevliyi yakaladı bıçakladı güya ama bu kadar amatörce,bu kadar berbat bi sahne olamazdı,koskoca saray bekçisi de öyle kibar kibar yaklaşan diananın kurbanı oldu sözümona.

Benim için,dün akşamki bölüm çoook keyifliydi..
oyuncuları bu bölümde daha da çok başarılı buldum..
diziye sonradan giren konuk oyuncular bile cuk oturdu.:128:
ne lütfü paşayı, ne şah sultanı, ne de küçük rollü haremağalarını eğreti bulmadım..
tabii malkoçoğlusunun gelmesinin :119:coşkusu etkisini inkar edemem..
O ne palabıyık,o ne cüsse,o ne kalıpppp....:98:
malkoçoğlusunun anası ben olsam, girdiğim havalardan aşşaaaalara inemezdim vallahiii..
hay maşşşaaalllaahhhh kara çocuk..tütütü
(allah başarısını daim etsin,allah şaşırtmasın da emir karakteri gibi olmasın)

bayram eğlencesi ve mevlüt konularında bazı tutarsızlıklar vardı..
hadi diyelim kanuni izin verdi eğlenceye..
hatçenin sarayındaki mevlüte, kanuninin bacıları ,diğer kadınları gitti.. bi akıllı hürrem ya, o gitmedi..
adam padişah, diğerlerine de gidilmeyecek diyebilirdi...

canı isteyen gitsin, istemeyen gitmesin gibi bi hava olmuş...

mihrimah boduruna da iyi oldu,taşlıcalıdan darbe aldı ohhhhh..
gerçi malkoçoğlunu gördü, teskin edecek o kendini

şah sultan da neden haremağasını gönderdi, hürremin şeysini engellemeye bilmem..
illaki kendi elinden olmasını mı ister ne?pargalının mezarı başında da o kadar ant içmişti, kanın yerde kalmıyacak filan diye...
bırak kim öldürürse öldürsün hürremi, sen sonuca bak değil mi yaaaa?

Ah diana sen bu işi halledicektin ama, engellemeseler..

Beyaz Show'da " Hürem'in -gebeyim - gebeyim - gebeyim- " sözlerini tiye alınmıştı bir ara , tez vakit Mahidevran'ın " kurtulmalıyız - kurtulmalıyız " sözleri yapılmalı.. Yıllardır plan yapıyor , hiç biri tutmuyor , yanındakilerde körü körüne plan sonuçlanacak diye inanıyor...

Hürrem'in hamam sahnesinde " yahu ben niye banyo yaparken böyle tebessüm etmiyorum diye " düşündüm durdum , o ne keyifti öyle ...

Yine entrika yine entrika.... Şah Sultan , Ferhunde kılığına büründü nihayet... Ne yapıcak şimdi ,Hürrem safhında gibi mi görünecekde , İbrahim'in intikamını sonradan alıcak... Nigar saraydan çıkarken mezar ziyaretine gidiyorum demiş , bir tek Şah Sultan'ın aklına gelmiş miş...Bir Şah Sultan zeki demek , kimsesiz Nigarın kimi olucak mezarda?

Mevlüt sahnesi içinde sanırım Trakya dolaylarına haber saldı prodüksiyon , 10-15 iğne oyalı mevlüt başürtüsü yapıla diye.. Örnekleri bile aynıydı yahu , benim çeyizde de var aynı örnekden ,hatta Trakya'lı bir komşuya yaptırmıştık fi tarihinde :)

Malkoçoğlu.... başka da diyecek yok selvi boyluma

Son düzenleme:
ben de eğreti bulmadım şahsultan ve tayfasını,lütfi zaten tam o rolün adamı...hem gıcık bi tip ama bi yandan da role o kadar uygun ki sempatik de geliyo bana ama ne yalan söyliym,şahsultanı pek sevmedim,hüroya bayıldığımdam değil de itici geldi,içten pazarlıklı tipleri sevmem oldum olası.Bi de işin sonu belli,boşa konuyu uzatmak için gereksiz ayrıntı sokuyolar araya,sanki hürremin tüm rakiplerini alt edip "devlet benden sorulur sözüyle" kanuniyi yönlendiren bir kadın olduğunu,ilk defa sarayda kadın iktidarını başlatan kadın olduğunu bilmiyoruz.bikaç bölümdür çok baydı,pargalı da gidince tadı kaçtı.hani mimar sinan?boşbeleş işlerle vakit geçiriceklerine gerçek konulara dönsünler biraz da.Zırt pırt hürremin düşmanları çıkıyo,hüro birini yeniyo,bi sonraki level'a geçiyo,onu da yeniyo falan filan.Çok sıkıcı oldu bence.Yok eğlence düzenledi,hatçe geldi,laf soktu,kızı geldi,anama laf etmeyin dedi biraz mahalle dizisi moduna girdi.Bu sezon böyle geçicek,biticek de bi sonraki sezonu bunlarla zor kurtarırlar gibi.

Dün gece yapılan yoklamada eksi alanlar,izin kavıdı yada rapov alıp gelsinler litfen

Son düzenleme:
Seni burda yazdımdı zaten amma imza atıp kaçıvermek yok

Yorum alalım bölüm hakkında :2:
bölümü begendim :) hönkarımız sultanımıza hamam yaptırcak şah sultan ve diğer uyuzlar çatlıcak hahah :)

bölümü begendim :) hönkarımız sultanımıza hamam yaptırcak şah sultan ve diğer uyuzlar çatlıcak hahah :)

A aaa demeeee :26:
Ben buraya laf yetiştiricem diye orasını kaçırmışım ya
Benim için en can alıcı bölüm,Sülüman'ın Hatçe'ye,' eğlenceye ben izin verdim.. sarayına dön Hatçe' dediği kısımdı

Son düzenleme:
en sonunda hamamda suikast yapcakları için hönkar diğer bölümde büyük ihtimalle hamam yaptırcak hürreme :) tarihte öle olmuş :))))))))

en sonunda hamamda suikast yapcakları için hönkar diğer bölümde büyük ihtimalle hamam yaptırcak hürreme :) tarihte öle olmuş :))))))))

Öyle desene ya,ben de kaçırmışım sandımdı
Yaptırsın tebi,yakışır

Dün gece yapılan yoklamada eksi alanlar,izin kavıdı yada rapov alıp gelsinler litfen

Bak geldimmmm ama hürrem için gelmedimmmmm yok izin kağıdı filan beyanımı dün belirttim

abla bedduan tuttu valla izleyemedim gece izleyim dedim partlari eksik cikti kismet bugüne

Vallahamııııı ahahahaahaa ohhhhh canıma değsinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…