Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
sizin aşkınızı meşkünüzü yerimmmm sülümanlan hürreeeeemmm.tatlılarım benim...insanlık aşk görsün aşk...kadın aşkın andırgrandını yaşatmış adama beeeeaaaaaa...

İşte beklediğimiz,istediğimiz sahneler budurrr
benım derdımın kederımın sultanı yuzunun arzusuyla yanmaktayım ta ki gordum guzeller guzelı yuzunu pervane gıbı yanmaktayım..eyyy padışahım yanıyorumm
vuhuuuuuuuuuu

amaaaannn papaylan hizmetçisinin kıyafetide ne komik yapmışlar...uğur böceği olmalarına on benek kalmışşş....kıııızzzzz....allah kostümcülerin iyiliğini vermiş papa minişlerini şaklabana döndürmişler...komik olmuşlarrr...tipsiz olmuşlar..ha ha haaaaa...

Vay be her devrin insanı nıgar da sahıhubanla takılıyo,1hafta ızlemedım neler degısmıs.malkocoglu rustemı nasıl bozdu ama kocum benım.bu huban her tasın altından cıkıp duruvercek mı boyle.portleyıp duruyo heryerden

hürreme bakın yemeği cariyeye yediriyo önce, kız ölmezsse sonra yiyo

ayyyy çatladı meraktannnn çatladı şah ahahahaha ama mahinin adamı da hep dibinde yaa offf gıcık

Son düzenleme:

ha ha haaa..kar falan yağdı ..yaprak filan düştü..gemiler hızlı hızlı yüzdü...akşam oldu sabah oldu bir yıl geçti...çok komik oluyo ama olsunn...onuda seviyorum ben hızlı hızlıda geçirseler yılları...seviyom ben bu diziyiiii.....

ılk sezonkı papaya daha cok yakısıyodu o kıyafet :-D kundaktakı bebek kimindi valla

kesin mustafa asker topladı kesinnnn ayy ya da hürreme mii saldırcakkkkkk noluyo lenn hatçe 1 yılda beynini yıkamış mustafanın bellikiiiii

bende diyorum o sahneyi koymadan nasıl geçti 1yıl çocuğu yatırmaya gittim çabucak o ara göstermişler çabucak

mıstıkkafayı yemiş sanırımmm.............sülooo yaralandımı aceppp.....

heee böle biterrr

ahada ortalık iycene karıştı valla. :18: ama gene en heyecanlı yerinde biticekk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…